Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hoopp Pepiku! :loveu:
Dopisalam malusie zdanie o tym, ze Pepiś przekonal sie do niektorych wolonariuszy i piszczoch z niego.

dziękuję !!! może teraz Pepe szybciej znajdzie domek, trzeba też to dopisać w ogłoszeniach

Posted

ja mam taki pomysł:

może warto założyć Pepe nowy wątek z nowym optymistycznym tytułem
i z tymi najcudowniejszymi zdjęciami na pierwszych stronach, z odnośnikiem
do "starego wątku" (oczywiście jesli to jest dopuszczalne na forum, tzn. ten "stary" wątek byłby nieaktywny a nowy to byłaby kontynuacjaczyli druga część)
może wtedy łatwiej będzie znaleźć mu dom
no i może bez informacji, że adopcja tylko w najbliższej okolicy, bo może ktoś po niego przyjedzie z daleka

co o tym myślicie ?

Posted

jasne że mozna by spróbować ,bo takie przekopywanie się przez tyle stron to trochu zniechęca..i jest takie wręcz depresyjne,Pepik tak długo nie może Szcześcia znaleźć....szczypta świeżego powietrza jest wskazana:) GONIA gdzież Ty jestes Siostra???:bluepaw:

Posted

Pepu hop!!

Jeżeli chodzi o nowy wątek, napisze do moda czy bedzie mozliwosc zamknięcia tego wątku i utworzenia nowego z odesłaniem do tego. ;-)
Psiulka - pierwszy post jest aktualny, nie ma co tam zmieniac, ew. nanieść male poprawki.