mulinka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hoopp Pepiku! :loveu: Dopisalam malusie zdanie o tym, ze Pepiś przekonal sie do niektorych wolonariuszy i piszczoch z niego. dziękuję !!! może teraz Pepe szybciej znajdzie domek, trzeba też to dopisać w ogłoszeniach Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ewatr napisał(a):a bo pieszczoch tylko nie zawsze ;) No wlasnie :loveu: Kogo zna dobrze temu daje sie miziać i szaleje z radości hihi :loveu: Quote
mulinka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja mam taki pomysł: może warto założyć Pepe nowy wątek z nowym optymistycznym tytułem i z tymi najcudowniejszymi zdjęciami na pierwszych stronach, z odnośnikiem do "starego wątku" (oczywiście jesli to jest dopuszczalne na forum, tzn. ten "stary" wątek byłby nieaktywny a nowy to byłaby kontynuacjaczyli druga część) może wtedy łatwiej będzie znaleźć mu dom no i może bez informacji, że adopcja tylko w najbliższej okolicy, bo może ktoś po niego przyjedzie z daleka co o tym myślicie ? Quote
matinestka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 jasne że mozna by spróbować ,bo takie przekopywanie się przez tyle stron to trochu zniechęca..i jest takie wręcz depresyjne,Pepik tak długo nie może Szcześcia znaleźć....szczypta świeżego powietrza jest wskazana:) GONIA gdzież Ty jestes Siostra???:bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Pepu hop!! Jeżeli chodzi o nowy wątek, napisze do moda czy bedzie mozliwosc zamknięcia tego wątku i utworzenia nowego z odesłaniem do tego. ;-) Psiulka - pierwszy post jest aktualny, nie ma co tam zmieniac, ew. nanieść male poprawki. Quote
psiulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ja nawiązywałam do posta mulinki ;) Hop Pepek! Quote
g_o_n_i_a Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pisałam do Moda w sprawie watku Pepa, jak na razie cisza... :( Hop Pepu! Quote
Recommended Posts