Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem Pepe miał jechać do Niemiec razem z naszą bernardynką Korą, Xxxx52 będzie w Poznaniu pod koniec maja. Tylko nie wiadomo jak z transportem. Okazuje się, z P. Halinka nie zgadza się na transport "składany", wolałaby żeby to był bezpośredni z Rzeszowa do Poznania - a to byłby naprawde cud... :-( Moze jednak coś z tego wyjdzie.

Posted

Pepik nigdzie nie pojedzie, ponieważ P. Halina nie zgadza sie na transport "składany". A bezpośredniego z Rzeszowa do Poznania nie znajdziemy...
Pepik nadal czeka!!

Posted

Na allegro Pipis ma 4 gapiów i mimo iz człowiek pisze kolorowymi wołami - NIE OBSERWUJ - to tylko mnie w nerwicę wpędzaja bo sobie obserwuja, a domku nie ma.
Nic tych ludzi nauczyc nie można.

Posted

supergoga napisał(a):
Na allegro Pipis ma 4 gapiów i mimo iz człowiek pisze kolorowymi wołami - NIE OBSERWUJ - to tylko mnie w nerwicę wpędzaja bo sobie obserwuja, a domku nie ma.
Nic tych ludzi nauczyc nie można.

Wrrr, to po cholere obserwują! Dom by Pepciowi dali. :-(

Posted

I co u Pepika. Szkoda że on tak daleko, może dałoby sie mu tutaj u nas domek poszukać. Ale to szmat drogi.\
Taki piękny pies. A jak on z łagodnościa, spacerkami, smyczka itp.

Posted

Mam ofertę na domek dla Pepe - nie wiem czy to ta sama osoba, ale mam emaila oraz wiadomość z wczoraj na gg - chyba że to dwa różne kontakty, bo inne imiona. Na gg odpisałam.

Podaję ten numer na wszelki wypadek: 3665613 - Kinga

A teraz email:

Piesek bardzo mi się podoba, ale mieszkam w okolicy Krakowa (Olkusz). Czy jest jakakolwiek możliwość dowozu- może któryś z pracowników schroniska wybiera się w najbliższym czasie w te rejony?
Sergiusz

Adres: [email protected]

Napisałam z prośba o kontakt z opiekunami w schronisku, ale może ktoś mógłby juz dalej pilotować sprawę. Może jakiś domek się wykroi