wandul 66 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gdzue Pepe ma jechać , bo nagle zrobiło się tajemniczo? Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Z tego co wiem Pepe miał jechać do Niemiec razem z naszą bernardynką Korą, Xxxx52 będzie w Poznaniu pod koniec maja. Tylko nie wiadomo jak z transportem. Okazuje się, z P. Halinka nie zgadza się na transport "składany", wolałaby żeby to był bezpośredni z Rzeszowa do Poznania - a to byłby naprawde cud... :-( Moze jednak coś z tego wyjdzie. Quote
Toska Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Gonia , co z Pepikiem ? pojechal , czy nadal czeka ? Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Pepik nigdzie nie pojedzie, ponieważ P. Halina nie zgadza sie na transport "składany". A bezpośredniego z Rzeszowa do Poznania nie znajdziemy... Pepik nadal czeka!! Quote
supergoga Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Jest cały czas na allegro - aukcje jak się kończą to aktualizuję, i jest na eurocity. Spróbuję jeszcze dziś na aaabu. Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Gabryjella']Pozwoliłam sobie: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/283163_Pepik_biszkoptowa_pieknosc.html Gabrysiu, dziękuję! :modla: Hopaj Pepiku!! Quote
supergoga Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Na allegro Pipis ma 4 gapiów i mimo iz człowiek pisze kolorowymi wołami - NIE OBSERWUJ - to tylko mnie w nerwicę wpędzaja bo sobie obserwuja, a domku nie ma. Nic tych ludzi nauczyc nie można. Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 supergoga napisał(a):Na allegro Pipis ma 4 gapiów i mimo iz człowiek pisze kolorowymi wołami - NIE OBSERWUJ - to tylko mnie w nerwicę wpędzaja bo sobie obserwuja, a domku nie ma. Nic tych ludzi nauczyc nie można. Wrrr, to po cholere obserwują! Dom by Pepciowi dali. :-( Quote
ewatr Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 domek pilnie potrzebny - no ile mozna czekac :angryy: :loveu: Quote
supergoga Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gapie nadal się gapią :mad: :mad: :mad: bez zmian. Przeciez można zawału lub czego gorszego dostać. Gdzie domek dla Pepika :shake: Quote
erka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No nie, taki pięknioch dalej bez domku? Czy ci ludzie oczu nie mają?:eek2: Quote
supergoga Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 I co u Pepika. Szkoda że on tak daleko, może dałoby sie mu tutaj u nas domek poszukać. Ale to szmat drogi.\ Taki piękny pies. A jak on z łagodnościa, spacerkami, smyczka itp. Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Pepus czeka... Zastanawiam sie czemu tak cięzko jest znaleźć domki dla kochanych mordeczek... To nie fair :( Hop Pepulku! Quote
ewatr Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 na razie przypominam sie na starszych zdjęciach nic z urody nie straciłem póki co : na domek czekam halo słyszy mnie ktoś :placz: :placz: Quote
supergoga Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Mam ofertę na domek dla Pepe - nie wiem czy to ta sama osoba, ale mam emaila oraz wiadomość z wczoraj na gg - chyba że to dwa różne kontakty, bo inne imiona. Na gg odpisałam. Podaję ten numer na wszelki wypadek: 3665613 - Kinga A teraz email: Piesek bardzo mi się podoba, ale mieszkam w okolicy Krakowa (Olkusz). Czy jest jakakolwiek możliwość dowozu- może któryś z pracowników schroniska wybiera się w najbliższym czasie w te rejony? Sergiusz Adres: [email protected] Napisałam z prośba o kontakt z opiekunami w schronisku, ale może ktoś mógłby juz dalej pilotować sprawę. Może jakiś domek się wykroi Quote
Recommended Posts