matrix..... Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 [quote name='sh_maniak']Rysiu masz stawki na www odziałału zabrzańskiego :wink:[/quote] ale nie potrafię tego otworzyć :( Quote
maga18 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 [b]matrix..... [/b] jest jedna suczka w mlodziezy: BROWN STAR Fi - It Quote
elza Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 ...a borzoje też sie na medalik załapią? :wink: Quote
ursus Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Borzoj niech mnie dorwie gdzieś w magazynie po ocenie, albo przy ringu jamoli !! zobaczymy co da się znaleźć.............. nie wiedziałam ,że jakiś dogomaniacki chart jeszcze może być.... :( jaki masz numer?? dotarł już wogóle numerek?? :-? Quote
TESSI Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 tak,wystawa sie zbliza a ty tylko o numerkach myslisz :lol: :lol: Quote
matrix..... Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 [quote name='maga18'][b]matrix..... [/b] jest jedna suczka w mlodziezy: BROWN STAR Fi - It[/quote] dzieki Maga !! To znam tą greykę, jest po naszym Ypsylonie - interze Rockym :) Quote
unytka1 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Witam dogomaniaków, my tzn ja i mój djp:) jesteśmy zgłoszeni i nawet dostaliśmy już potwierdzenie:) i mam w związku z tym pytanie: czy będzie na stronie podany plan sędziowania? Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Mausa - dzięki za link na strone z katalogiem :) Pzdr. Quote
kattka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 ...nie ma mojego psa w wykazie ?! Jeszcze nigdy mi sie tak nie zdażyło. Wysłałam mailem zgłoszenie. Wyjątkowo mi zależy,bo to ostatnia szansa na Mł. Ch. Co robić??? Quote
Irviers Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a nie ma przypadkiem Twojego psa w spisie psów " z przyczyn technicznych nie ujetych w katalogu"?? Niestety jesli nie potwierdziłas zgłoszenia mailowego to tak się mogło stac i jż raczej nie będziesz mogła nic zrobic :( Quote
kattka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='MartaReksKiwi']a nie ma przypadkiem Twojego psa w spisie psów " z przyczyn technicznych nie ujetych w katalogu"?? Niestety jesli nie potwierdziłas zgłoszenia mailowego to tak się mogło stac i jż raczej nie będziesz mogła nic zrobic :([/quote] A gzie ów spis można znaleźć? Quote
kattka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 O przepraszam już znalazłam, ale niestety nie ma tam mojego psiaka. Jaka szkoda! Tyle pracy a tu... Quote
Irviers Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No napewno przykro :(( ale teraz to już za późno :((( Quote
Noelani Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a czy jest plan sedziowania bo nie moge znalezc? :( Dzisiaj dostalam potwierdzenie z superancka mapka :thumbs: Quote
Draczyn Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 My też dostaliśmy ju potwierdzenie - mapka super. Wszystko w terminie - brawo. Tylko w skróconym katalogu są wszystkie tytuły mojej suki, a brak jej nazwy i przydomka - buldog francuski. Chcielibyśmy być również zawiadomieni, gdyby w ostatniej chwili miała być zmiana sędziego, bo na wystawę mamy daleko i nie chcielibyśmy jechać na próżno. Telefony podałam na zgłoszeniu. Czy jest to możliwe? Quote
brazowooka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 my tez jestesmy przyjete mamy numerek z potwierdzeniem i mam nadzije ze ta wystawa bedzie dla nas o niebo lepsza Quote
czarna_hancza Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 mm do wystawy juz tylko...5 dni :D A powtarzając Noelani skromnie pytam...bedzie plan sedziowania? Quote
MSMIMI Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 mam pytanie- czy dobrze wyczytałam ze opłata na wystawie za szczeniaka wynosi 20zł? przysżlo potwierdzenie na ktorym pisze ze za kazdego psa 120zł w dniu wystawy wiec juz sama nie wiem jak z tymi szczeniatkami.... ktos wie? Quote
PSYLLA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='MSMIMI']mam pytanie- czy dobrze wyczytałam ze opłata na wystawie za szczeniaka wynosi 20zł? przysżlo potwierdzenie na ktorym pisze ze za kazdego psa 120zł w dniu wystawy wiec juz sama nie wiem jak z tymi szczeniatkami.... ktos wie?[/quote] Za szczeniaka nawet w dniu wystawy jest 20 zł Quote
Draczyn Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='Draczyn']My też dostaliśmy ju potwierdzenie - mapka super. Wszystko w terminie - brawo. Tylko w skróconym katalogu są wszystkie tytuły mojej suki, a brak jej nazwy i przydomka - buldog francuski. Chcielibyśmy być również zawiadomieni, gdyby w ostatniej chwili miała być zmiana sędziego, bo na wystawę mamy daleko i nie chcielibyśmy jechać na próżno. Telefony podałam na zgłoszeniu. Czy jest to możliwe?[/quote]A ja powtarzam swoje pytanie Quote
MSMIMI Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 PSYLLA!!!!!! wieeelkie dzieki!!! :) :) :fadein: Quote
anovi Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='Noelani']a czy jest plan sedziowania bo nie moge znalezc? [/quote] Jeszcze troszkę cierpliwości ;) Quote
elza Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='ursus']Borzoj niech mnie dorwie gdzieś w magazynie po ocenie, albo przy ringu jamoli !! zobaczymy co da się znaleźć.............. nie wiedziałam ,że jakiś dogomaniacki chart jeszcze może być.... :( jaki masz numer?? dotarł już wogóle numerek?? :-?[/quote] ani potwierdzenie ani numerki nie dotarły... A chart a właściwie charty jak najbardziej dogomaniackie :) AURA Uśmiech Poranka i Śnieżka Stepowy Goniec :) czyli 1302 i 1304 wg wykazu psów zgłoszonych... Quote
efra-husky Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 My już wczoraj dostałyśmy potwierdzenie z elegancką mapką dojazdową :D :klacz: Zabrze Quote
Recommended Posts