mausa Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Na dzień dzisiejszy zmiany sędziów nie są przewidywane ale do wystawy jeszcze trochę czasu i może wyskoczyć diabeł z kapelusza :wink: Quote
mausa Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Kika jest już pierwsza odważna :wink: Quote
Draczyn Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 mausa napisał(a):Na dzień dzisiejszy zmiany sędziów nie są przewidywane ale do wystawy jeszcze trochę czasu i może wyskoczyć diabeł z kapelusza :wink:A kto przewidziany jest na zastępstwo w buldożkach fr. , gdyby sędzia nie dojechał Quote
Ziomalka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 A my z Ziomalem już ochłonęliśmy po stresach pierwszej wystawy - Świerklaniec- Chorzów, i co by, jak to mówią, kuć żelazo póki gorące:scared:, a tak naprawdę, to żeby nie wypaść z wprawy i pięknie zakończyć szczeniacki sezon :Dog_run: , również zgłosiliśmy się właśnie dzisiaj. :megagrin: Quote
aleb Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 A można napisać kto będzie sędziował Beagle? :) Quote
mausa Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Draczyn nie ma zmiany sędziego !! aleb całą Gr VI poza dalmatynami sędziuje pani Maria Bruska i też nie ma zmiany sędziego :wink: Ziomalka jeśli zgłosiłaś mailem to dostałaś odpowiedź :wink: Quote
aniaDark Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Czy mój e-mail ze zgłoszeniem doszedł (owczarek szetl. kl. otwarta)? jak na razie nie mam żadnego potwierdzenia, bomba zwrotna też nie przyszła, a nie wiem, czy jutro mam przepychac się do sąsiedniego miasta do oddziałuz papierzyskami... Quote
mausa Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Jakiś szeltik się dokulał :wink: pod tytułem DARK i ktoś pisał o złym stanie skanu rodowodu :lol: jest OK ! Quote
aniaDark Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 To w takim razie moje. A ze skanem chodziło o to, że brak drugiej strony. :) Quote
musia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Czy Maria Bruska będzie oceniać również gończaki polskie. ?? Czy ktoś może słowo jakieś o sędzinie. ??? Bo nie jest nam znana. Zgłosilismy się. Przepadło. :lol: Quote
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 a nie oceniała przypadkiem w Chorzowie??? Quote
musia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Nas oceniał w Chorzowie sędzia Mroczek. Quote
Pearl Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 P.Maria Bruska posiada równiez uprawnienia na gr. II i IV, niestety nigdy jej nie widziałam podczas sędziowania VI więc nie moge sie wypowiedzieć co do upodobań. Do Zabrza również mam w planach się wybrać i wreszcie wystawić nowy nabytek na ring :) Quote
cockermanka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 anovi napisał(a):Co do wysokości opłat - to przecież zawsze można zapłacić sobie wcześniej i taniej - prawda... Oj...w ten sposób,to niedługo musielibyśmy zgłaszać cały sezon w styczniu :wink: - wiadomo,że czesto uzależnia się zgłoszenie psa od tego jak układa się sezon... Ja jednak na 99% nie jade do Poznania,bo ZG jeszcze nie przysłał mi championatu dla psicy...od początku lipca....więc...może pokażemy sie w Zabrzu,jeśli zdążymy się zgłosić.... :-? Quote
anovi Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Zdążycie na pewno :) Mailikiem też można :) Quote
asiek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 mausa a kto sędziuje mastify hiszpańskie?? w spisie nas nie ma, dodzwonic sie nie mogłam a na maila też odpowiedzi nie dostałam :( Quote
mausa Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 asiek mastify hiszpańskie sędziuje p. Anna Rogowska Quote
cockermanka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 anovi napisał(a):Zdążycie na pewno :) Mailikiem też można :) Właśnie wysyłam..... :roll: Quote
asiek Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 mausa napisał(a):asiek mastify hiszpańskie sędziuje p. Anna Rogowska mausa ogromniaste dzięki:) w takim razie przyjade ze swoimi dwoma hiszpankami :) Quote
efra-husky Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 My zostałyśmy dzisiaj namówione do wystawienia się w Zabrzu no i jesteśmy zgłoszone :D Quote
PSYLLA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 NNikka napisał(a):Czy termin został przedłużony? Teoretycznie nie, ale wszystkie zgłoszenia które będą do środy (21.09) w Oddziale będą przyjęte. Quote
kaukazy Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Witam czy możecie sprawdzić czy są zgłoszone moje psy 3 kaukazy pies klasa pośrednia pies młodzież i suka młodzież Quote
Recommended Posts