Jump to content
Dogomania

XXI WYSTAWA PSOW RASOWYCH ZABRZE 09.10.2005

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla nas wystawa troszkę udana, a troszkę średnio :wink:
Jaguśka poczuła zew kiełbasy w powietrzu i z wyciszonej statecznej suczki stała się diabelskim urwisem (a tak nad nią pracowałam.... :roll: ).
Pani sędzia stwierdziła, że ogonek ma dziwny- nic dziwnego- była tak podniecona zapachem, że trzymała ogon jak rasowy skunks :lol:
W rezultacie- II lokata na dwa. :-?
Bursztyn był sam w swojej klasie, więc siłą rzeczy wygrał :wink:
Potem dostał jeszcze Best in Show Weteranów wśród psów.
W porównaniu uległ zwycięskiej suczce.
Ale jedno zdanie w opisie nieziemsko pogilgało moja próżność: "pies całkowicie nie wyglądający na 11 lat" :D
No człowiek próżny jest jednak, jak nie wiem co.... :wink:

Posted

No, widzicie, jak przydały sie moje kciuki?! Zawsze warto je trzymać, nawet wirtualnie i niekoniecznie za konkretną osobę.

A tu widzę kilka zaprzyjaźnionych osób: Lazar, NigdyNigdy,SH Mania, Alutka i kilkoro znanych z nicków, ale jeszcze nie osobiście.

GRATULACJE!!!!!!!!!!!
Pzdr.

Posted

matrix..... napisał(a):
To już 11 lat ? :o ale czas szybko biegnie niedawno widziałem go w Jaworzu z rodzeństwem podczas wyścigów psich zaprzęgów ...

Jakby nie patrzeć- 11 prawie lat minęło :wink:
1 listopada 1994 roku- urodzony w noc halloween...
Wiadomo- złego licho nie bierze :lol:
Taaaak.... Zawody....
W Jaworzu powiadasz.... :roll:
Niech sobie przypomnę- w zaprzęgu miałam wtedy Bajkę, Sonię, Bohuna i Bursztynka. Chyba :-?
A to powiedz mi... Ktoś Ty? Bo nick nic mi nie mówi, a widzę, żeś stara gwardia.... :oops:
Na zawodach w Jaworzu byłam chyba raz tylko- w 1995 roku? :roll:

matrix..... napisał(a):
Nigdy Nigdy gratuluję sukcesu :)

Dziękuję :D

Asiaczek napisał(a):
No, widzicie, jak przydały sie moje kciuki?! Zawsze warto je trzymać, nawet wirtualnie i niekoniecznie za konkretną osobę.

No widzisz Asiaczku...
Twoje kciuki mają siłę :D
Dziękujemy! :lol:

Posted

Cały problem Dzidtka, że te foty robiła moja koleżanka która ma fioła jak zresztą widać na punkcie ast... zdjęcia ozdóbek robiła tylko wtedy kiedy za nia chodziłam :wink: .
Gdybym to ja miała aparat w rękach napewno byłyby lasaki, pony TT i inne cuda ozdobne.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Jakaranda - byłaś? No, popatrz, a ja jednak nie. Szkoda. Jak poszło?
Pzdr.

Byłam, Twoje palce i mnie się przydały. Dostaliśmy CWC (to już szóste) i NSwR. Po raz pierwszy wygralismy porównanie z interką Astą. Zawsze kiedy była- brała rasę i oczywiście NSwR. Teraz zw. rasy dostał Nektar, ten czarny pies, który wita się z Unessą - Zw. Mł. Bori jest na górnym zdjęciu z miniaturą, podobną do niej tylko - miniaturową.
Nie umiem tak wstawiać zdjęć jak wszyscy. Trzeba kliknąć, żeby się powiększyło.
Pozdr.

Posted

Jakaranda napisał(a):
Asiaczek napisał(a):

Jakaranda - byłaś? No, popatrz, a ja jednak nie. Szkoda. Jak poszło?
Pzdr.

Byłam, Twoje palce i mnie się przydały. Dostaliśmy CWC (to już szóste) i NSwR. Po raz pierwszy wygralismy porównanie z interką Astą. Zawsze kiedy była- brała rasę i oczywiście NSwR. Teraz zw. rasy dostał Nektar, ten czarny pies, który wita się z Unessą - Zw. Mł. Bori jest na górnym zdjęciu z miniaturą, podobną do niej tylko - miniaturową.
Nie umiem tak wstawiać zdjęć jak wszyscy. Trzeba kliknąć, żeby się powiększyło.
Pozdr.

No to olbrzymie gratulacje!!!! Piękny wynik, prawda?

A co do zdjęć, to nie przejmuj się. Ja nawet tego nie umiem... :oops:
Pzdr.