NigdyNigdy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dla nas wystawa troszkę udana, a troszkę średnio :wink: Jaguśka poczuła zew kiełbasy w powietrzu i z wyciszonej statecznej suczki stała się diabelskim urwisem (a tak nad nią pracowałam.... :roll: ). Pani sędzia stwierdziła, że ogonek ma dziwny- nic dziwnego- była tak podniecona zapachem, że trzymała ogon jak rasowy skunks :lol: W rezultacie- II lokata na dwa. :-? Bursztyn był sam w swojej klasie, więc siłą rzeczy wygrał :wink: Potem dostał jeszcze Best in Show Weteranów wśród psów. W porównaniu uległ zwycięskiej suczce. Ale jedno zdanie w opisie nieziemsko pogilgało moja próżność: "pies całkowicie nie wyglądający na 11 lat" :D No człowiek próżny jest jednak, jak nie wiem co.... :wink: Quote
czarna_hancza Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 dobrze że nie "w połowie nie wygladający na 11 lat" :lol: Quote
NigdyNigdy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 czarna_hancza napisał(a):dobrze że nie "w połowie nie wygladający na 11 lat" :lol: "W połowie" byłoby, szczerze powiedziawszy, bliższe prawdy :wink: Quote
matrix..... Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 To już 11 lat ? :o ale czas szybko biegnie niedawno widziałem go w Jaworzu z rodzeństwem podczas wyścigów psich zaprzęgów ... Nigdy Nigdy gratuluję sukcesu :) Quote
Asiaczek Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 No, widzicie, jak przydały sie moje kciuki?! Zawsze warto je trzymać, nawet wirtualnie i niekoniecznie za konkretną osobę. A tu widzę kilka zaprzyjaźnionych osób: Lazar, NigdyNigdy,SH Mania, Alutka i kilkoro znanych z nicków, ale jeszcze nie osobiście. GRATULACJE!!!!!!!!!!! Pzdr. Quote
Jakaranda Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Pinczer średni, pinczer miniaturowy Powitanie - pinczery średnie Quote
NigdyNigdy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 matrix..... napisał(a):To już 11 lat ? :o ale czas szybko biegnie niedawno widziałem go w Jaworzu z rodzeństwem podczas wyścigów psich zaprzęgów ... Jakby nie patrzeć- 11 prawie lat minęło :wink: 1 listopada 1994 roku- urodzony w noc halloween... Wiadomo- złego licho nie bierze :lol: Taaaak.... Zawody.... W Jaworzu powiadasz.... :roll: Niech sobie przypomnę- w zaprzęgu miałam wtedy Bajkę, Sonię, Bohuna i Bursztynka. Chyba :-? A to powiedz mi... Ktoś Ty? Bo nick nic mi nie mówi, a widzę, żeś stara gwardia.... :oops: Na zawodach w Jaworzu byłam chyba raz tylko- w 1995 roku? :roll: matrix..... napisał(a):Nigdy Nigdy gratuluję sukcesu :) Dziękuję :D Asiaczek napisał(a):No, widzicie, jak przydały sie moje kciuki?! Zawsze warto je trzymać, nawet wirtualnie i niekoniecznie za konkretną osobę. No widzisz Asiaczku... Twoje kciuki mają siłę :D Dziękujemy! :lol: Quote
NigdyNigdy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 NigdyNigdy napisał(a):A to powiedz mi... Ktoś Ty? Bo nick nic mi nie mówi, a widzę, żeś stara gwardia.... :oops: Już wiem! :multi: Miło tu spotkać Starych Znajomych :D Quote
Asiaczek Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Jakaranda napisał(a):Pinczer średni, pinczer miniaturowy Powitanie - pinczery średnie Jakaranda - byłaś? No, popatrz, a ja jednak nie. Szkoda. Jak poszło? Pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 czekam na więcej, może jakiś PON albo lhasa załapał się na fotke ??? Quote
Dzidtka_Gl Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 czekam na więcej, może jakiś PON albo lhasa załapał się na fotke ??? Quote
NNikka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Cały problem Dzidtka, że te foty robiła moja koleżanka która ma fioła jak zresztą widać na punkcie ast... zdjęcia ozdóbek robiła tylko wtedy kiedy za nia chodziłam :wink: . Gdybym to ja miała aparat w rękach napewno byłyby lasaki, pony TT i inne cuda ozdobne. Quote
ursus Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 a jamolki ktoś cyknął???????????? a tak przy okazji to ktoś zna wilczarza który dostał BOB ?? Quote
Jakaranda Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Asiaczek napisał(a): Jakaranda - byłaś? No, popatrz, a ja jednak nie. Szkoda. Jak poszło? Pzdr. Byłam, Twoje palce i mnie się przydały. Dostaliśmy CWC (to już szóste) i NSwR. Po raz pierwszy wygralismy porównanie z interką Astą. Zawsze kiedy była- brała rasę i oczywiście NSwR. Teraz zw. rasy dostał Nektar, ten czarny pies, który wita się z Unessą - Zw. Mł. Bori jest na górnym zdjęciu z miniaturą, podobną do niej tylko - miniaturową. Nie umiem tak wstawiać zdjęć jak wszyscy. Trzeba kliknąć, żeby się powiększyło. Pozdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Jakaranda napisał(a):Asiaczek napisał(a): Jakaranda - byłaś? No, popatrz, a ja jednak nie. Szkoda. Jak poszło? Pzdr. Byłam, Twoje palce i mnie się przydały. Dostaliśmy CWC (to już szóste) i NSwR. Po raz pierwszy wygralismy porównanie z interką Astą. Zawsze kiedy była- brała rasę i oczywiście NSwR. Teraz zw. rasy dostał Nektar, ten czarny pies, który wita się z Unessą - Zw. Mł. Bori jest na górnym zdjęciu z miniaturą, podobną do niej tylko - miniaturową. Nie umiem tak wstawiać zdjęć jak wszyscy. Trzeba kliknąć, żeby się powiększyło. Pozdr. No to olbrzymie gratulacje!!!! Piękny wynik, prawda? A co do zdjęć, to nie przejmuj się. Ja nawet tego nie umiem... :oops: Pzdr. Quote
Recommended Posts