Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to troszke akicich zdjątek :)

BOTAKADO

mały biały rodzynek od matagi

OKI Matagiinu Pl

psy- otwarta

AITE Yamamoto

ht

OJOSAN Matagiinu Pl

suki - otwarta

NSwR i NPwR

małe białe...

Posted

Czy ktos ma jakiekolwiek fotki z finalów Ras Polskich..... ? Nie mam pamiatki!!!! a bardzo by sie przydala - załapalismy sie na podium!. Ja i moj psiuro bylibysmy bardzo wdzięczni!!!!!!!

Posted

malgosia_1 napisał(a):
Czy ktos ma jakiekolwiek fotki z finalów Ras Polskich..... ? Nie mam pamiatki!!!! a bardzo by sie przydala - załapalismy sie na podium!. Ja i moj psiuro bylibysmy bardzo wdzięczni!!!!!!!

Fotki z finałów są już na stronie oddziału Białystok! :D Rasy Polskie tyż som! :lol: :wink:

Posted

Nie wiem, czy to, na czym pokazuje się akitę, można nazwać ringówką? Może "ozdobna smycz"? Ringówka to określenie zbyt pospolite na określenie tych ozdobnych sznureczków, w pięknych kolorkach i z kitką na końcu!
Pzdr.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Aaaaaaaaa Matagi dopiero teraz skojarzylam ze Ty to Ty hahahaha :wink: . Dzieki za fotki z Bialego :D .

Jasne,że ja,to ja! :lol: :wink: Za to ja wiem,że Ty,to Ty :wink: Widuję Ciebie już kawałek czasu.... :lol: :P na wystawach :D Lokis,brat Lorda jest u mego kolegi,a oba pochodzą z hodowli mojej koleżanki,Pigmejki przecie :wink:
A za fotki nie ma za co dziękować,wyszło by lepiej,gdyby towarzystwo brodate choć na chwilę przymilkło :wink: :lol: :D :P

Posted

nice_girl napisał(a):
Lilka,
Świetną masz ringówkę! :P :wink:

A dzięki,dzięki :D To samodziełka :wink: Oryginalna,japońska,przeliczjąc na złocisze ,kosztuje ok.1500 zł 8) Za tą cenę można już sobie sprawić w Polsce makitkę....prawie :wink:

Posted

Matagi napisał(a):

Jasne,że ja,to ja! :lol: :wink: Za to ja wiem,że Ty,to Ty :wink: Widuję Ciebie już kawałek czasu.... :lol: :P na wystawach :D Lokis,brat Lorda jest u mego kolegi,a oba pochodzą z hodowli mojej koleżanki,Pigmejki przecie :wink:
A za fotki nie ma za co dziękować,wyszło by lepiej,gdyby towarzystwo brodate choć na chwilę przymilkło :wink: :lol: :D :P

Hahaha wiem wiem ze juz nie raz sie spytkalysmy na wystawie, tyle, ze ja Cie nie kojarzylam pod tym nickiem :wink: .
Hahahaha strasznie sie rozszczekaly, a w zasadzie rozszczekal, bo Lo cos na stare lata na glowe padlo z tym szczekaniem ;))))))))))).
No i strasznie zalujemy ze Lokisa juz nie pokazuja :( .