Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 I tak wielkie dzięki za fotki. Ja rozpoznałam tylko Anatę. Reszty nie znam. Ale może inni znają? Szczególnie te małe pieprzaki. Pzdr. Quote
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 to troszke akicich zdjątek :) BOTAKADO mały biały rodzynek od matagi OKI Matagiinu Pl psy- otwarta AITE Yamamoto ht OJOSAN Matagiinu Pl suki - otwarta NSwR i NPwR małe białe... Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Dzięki za fotki. Masz jeszcze coś? pzdr. Quote
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 niet.. pilnowałam psów w namiocie.. :p Quote
malgosia_1 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Czy ktos ma jakiekolwiek fotki z finalów Ras Polskich..... ? Nie mam pamiatki!!!! a bardzo by sie przydala - załapalismy sie na podium!. Ja i moj psiuro bylibysmy bardzo wdzięczni!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agappe napisał(a):niet.. pilnowałam psów w namiocie.. :p To w takim razie cieszymy się i podziwaimy fotki wcześniejsze. Bardzo dzięki za nie. Niezapomniana pamiątka! Pzdr. Quote
czarna_hancza Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ja znam BIANKE ;) Wielkie dzięki za fotke :modla: Quote
Matagi Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 malgosia_1 napisał(a):Czy ktos ma jakiekolwiek fotki z finalów Ras Polskich..... ? Nie mam pamiatki!!!! a bardzo by sie przydala - załapalismy sie na podium!. Ja i moj psiuro bylibysmy bardzo wdzięczni!!!!!!! Fotki z finałów są już na stronie oddziału Białystok! :D Rasy Polskie tyż som! :lol: :wink: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Matagi - dzięki za info. o zdjęciach na stronie O/B-stok. Pzdr. Quote
nice_girl Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Lilka, Świetną masz ringówkę! :P :wink: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Nie wiem, czy to, na czym pokazuje się akitę, można nazwać ringówką? Może "ozdobna smycz"? Ringówka to określenie zbyt pospolite na określenie tych ozdobnych sznureczków, w pięknych kolorkach i z kitką na końcu! Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Aaaaaaaaa Matagi dopiero teraz skojarzylam ze Ty to Ty hahahaha :wink: . Dzieki za fotki z Bialego :D . Quote
Matagi Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Aaaaaaaaa Matagi dopiero teraz skojarzylam ze Ty to Ty hahahaha :wink: . Dzieki za fotki z Bialego :D . Jasne,że ja,to ja! :lol: :wink: Za to ja wiem,że Ty,to Ty :wink: Widuję Ciebie już kawałek czasu.... :lol: :P na wystawach :D Lokis,brat Lorda jest u mego kolegi,a oba pochodzą z hodowli mojej koleżanki,Pigmejki przecie :wink: A za fotki nie ma za co dziękować,wyszło by lepiej,gdyby towarzystwo brodate choć na chwilę przymilkło :wink: :lol: :D :P Quote
Matagi Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 nice_girl napisał(a):Lilka, Świetną masz ringówkę! :P :wink: A dzięki,dzięki :D To samodziełka :wink: Oryginalna,japońska,przeliczjąc na złocisze ,kosztuje ok.1500 zł 8) Za tą cenę można już sobie sprawić w Polsce makitkę....prawie :wink: Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Matagi napisał(a): Jasne,że ja,to ja! :lol: :wink: Za to ja wiem,że Ty,to Ty :wink: Widuję Ciebie już kawałek czasu.... :lol: :P na wystawach :D Lokis,brat Lorda jest u mego kolegi,a oba pochodzą z hodowli mojej koleżanki,Pigmejki przecie :wink: A za fotki nie ma za co dziękować,wyszło by lepiej,gdyby towarzystwo brodate choć na chwilę przymilkło :wink: :lol: :D :P Hahaha wiem wiem ze juz nie raz sie spytkalysmy na wystawie, tyle, ze ja Cie nie kojarzylam pod tym nickiem :wink: . Hahahaha strasznie sie rozszczekaly, a w zasadzie rozszczekal, bo Lo cos na stare lata na glowe padlo z tym szczekaniem ;))))))))))). No i strasznie zalujemy ze Lokisa juz nie pokazuja :( . Quote
Recommended Posts