PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja na dogo jestem od 24 marca 2005 roku :oops:/ pisałam to już kiedyś jakim sposobem widnieje data styczeń 2003 :razz: cos kręcisz :evil_lol: a jakim? :crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć ;) ... Jesteśmy ... :scared:... i już Nas nie ma ;) ... Zaleglości nie jestem w stanie nadrobić, za dużo tu nagadane :shake: ... Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):cos kręcisz :evil_lol: a jakim? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tłumaczyłam to kiedyś Asher a miało to związek z prośbą o zmianę nicku :razz:no i dostałam nick Alicja z kontem jakieś Alicji od Samoyedów , więc zrobił się bu...bałagan i chciałam wrócić do mojego starego konta ale już się nie dało a tu dowód http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=4906 http://www.dogomania.pl/forum/search.php?searchid=107226 Quote
e.v.a Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :crazyeye: Ala jestes wielllka :evil_lol: gaduło mała :evil_lol: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć Aluś :multi: czy ja sie tez zalapałam jeszcze na imprezke :razz: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: P.S zaleglosci to i ja nie bede nadrabiac :shake: Quote
malawaszka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Zobacz Profil: imported_Alicjarydzewska nie wiedziałam że Ala to imporcik :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 malawaszka napisał(a):Zobacz Profil: imported_Alicjarydzewska nie wiedziałam że Ala to imporcik :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 malawaszka napisał(a):Zobacz Profil: imported_Alicjarydzewska nie wiedziałam że Ala to imporcik :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: eeetam towar importowy :shake: Pewnie z Chin :evil_lol: a nie mamy czegos na eksport? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 hahaha ala made in czajna :evil_lol: czesc aluś :buzi: Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 :placz:PIKA chciała mnie wysłać do Chin daję foty bo jutro mam na 6 a wracam o 15 :shake: zajączek obrażony nuda , jak nie ma Maxa to nie ma sie z kim bawić :shake: Quote
beria Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): zajączek Niezły zajączek :cool3: Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 beria napisał(a):Niezły zajączek :cool3::razz:no co Wielkanocny :evil_lol: DOGOBRANOC wszystkim :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): nuda , jak nie ma Maxa to nie ma sie z kim bawić :shake: zapraszam do nas do lasku u nas nudzic sie nie da :cool3: pełno atrakcji jak nie psy to i zboczeniec sie trafi :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): obrażony hahaha obraził sie i poszedł swoja drogą :evil_lol: a na co sie Ozzulec obraził? Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 beria napisał(a):Pysiu daj przepis ;) Wiem że minęło wiele stron ale.... Sałatka czosnkowa ( najprostsza na świecie) Marchewka surowa tarta na grubym tarle Ser żółty tarty na grubym tarle Czosnek wyciskany Odrobina soli i pieprzu ( uwaga bo ser !!) Majonez ale tak żeby było gęste a nie pływało Mięszamy i jemy :) Proporcje dowolne w/g gustu ;) Smacznego :) Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 dzien dobry :) ALu, moze zrobisz przedszkolakom wolne i wrocisz do nas? ;) Quote
justynia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Tak sobie przeglądam wisenne foty i widzę, że Ozulec zmienił ubranko. Śliczną, gustowną obróżkę ma przystojniak!! Alicjarydzewska napisał(a): Sałatka czosnkowa ( najprostsza na świecie) Marchewka surowa tarta na grubym tarle Ser żółty tarty na grubym tarle Czosnek wyciskany Odrobina soli i pieprzu ( uwaga bo ser !!) Majonez ale tak żeby było gęste a nie pływało Mięszamy i jemy :smile: Proporcje dowolne w/g gustu ;-) Smacznego :smile: Muszę koniecznie zrobić, bo jakoś niejadalne mi się toto wydaje :evil_lol: ALe skoro się tym zajadasz, to pyszne być musi :roll: Tylko podaj please jeszcze w jakich proporcjach mniej więcej dać czasnku, marchewki i sera, bo może mi wyjść coś niejadalnego jak zacznę kombinować :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 justynia napisał(a):Tak sobie przeglądam wisenne foty i widzę, że Ozulec zmienił ubranko. Śliczną, gustowną obróżkę ma przystojniak!! Muszę koniecznie zrobić, bo jakoś niejadalne mi się toto wydaje :evil_lol: ALe skoro się tym zajadasz, to pyszne być musi :roll: Tylko podaj please jeszcze w jakich proporcjach mniej więcej dać czasnku, marchewki i sera, bo może mi wyjść coś niejadalnego jak zacznę kombinować :eviltong: justynia dawaj ile masz :eviltong: zobaczymy co wyjdzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: alicjooooooo!! czesc :p Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 WITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mniam Pysiu , ja też lubię czosnek :cool3: i jeszcze kilka fotek mojego myszaczka :loveu: biegiem do mamci hey:razz: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):zapraszam do nas do lasku u nas nudzic sie nie da :cool3: pełno atrakcji jak nie psy to i zboczeniec sie trafi :eviltong: Madzia, no co ty za glupstwa opowiadasz :mad: :evil_lol: :evil_lol: zboczeniec? :evil_lol: :evil_lol: (nie strasz ludzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Ale atrakcji u nas od groma, jak nie francuziki to francuzik i bernardyn .. jest glośno, znajdziecie nas na słuch :evil_lol: zapraszamy :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:PIKA chciała mnie wysłać do Chin nie wyslalam tylko przywiozlam :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 PIKA napisał(a):nie wyslalam tylko przywiozlam :evil_lol::cool3:ja wcale nie mam skośnych oków :placz::placz::placz:chociaż ryż lubię :razz:i żółta tysz nie jezdem :placz::placz::placz: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 :shake: :shake: :shake: Dwa dni mnie nie było i 5 stron do nadrabiania :shake: :shake: :shake: Quote
Recommended Posts