agabass Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100']Buhahahah, dziewczyny, omało nie padłam :lol: :lol: :lol: Właśnie wracaliśmy ze spacerku z AWF, gdy podszedł do mnie taki dziadek i zapytał się - wskazując na Leona - czy to ten [b]astaf[/b] morderca? :o :lol: :lol: :lol: Myślałam, że się przewrócę :lol: Może to i [b] astaf[/b], w końcu jego przodkowie nie są znani 8) Tym, którzy nie zaglądali do mojej galerii, pokazuję jak wygląda mój [b]astaf[/b] [img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Zdj_cie000.jpg[/img][/quote] hej no my też byłyśmy dziś w lasku bielańskim i pod płotem awf przechodziłyśmy z debe i psiakami a leon to niezły morderca hahahaha Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100']I pewnie popsułaś monitor polewając go wodą? ale to dobrze, znaczy się, że już ci się odruch wyrobił :wink: Matylda Nowak byłaby z ciebie dumna! :lol:[/quote] :oops: nie nie polałam monitora :oops: ale to dlatego ze skojarzyłam że LEON to facio a jąder nie umiałam dostać :( :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='agabass']hej no my też byłyśmy dziś w lasku bielańskim i pod płotem awf przechodziłyśmy z debe i psiakami a leon to niezły morderca hahahaha[/quote] No to miałyście szczęście, ze Leon grasował po drugiej stronie siatki :evilbat: [quote name='Alicjarydzewska'] :oops: nie nie polałam monitora :oops: ale to dlatego ze skojarzyłam że LEON to facio a jąder nie umiałam dostać :( :lol: :lol: :lol:[/quote] :roflt: :roflt: czy to znaczy, że próbowałaś dostać? :roflt: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='agabass']hej no my też byłyśmy dziś w lasku bielańskim i pod płotem awf przechodziłyśmy z debe i psiakami a leon to niezły morderca hahahaha[/quote] No to miałyście szczęście, ze Leon grasował po drugiej stronie siatki :evilbat: [quote name='Alicjarydzewska'] :oops: nie nie polałam monitora :oops: ale to dlatego ze skojarzyłam że LEON to facio a jąder nie umiałam dostać :( :lol: :lol: :lol:[/quote] :roflt: :roflt: czy to znaczy, że próbowałaś dostać? :roflt:[/quote]no przy monitorku nie było :cry: :cry: :cry: :oops: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][no przy monitorku nie było :cry: :cry: :cry: :oops:[/quote] no, Leon nie trzyma jąder przy monitorku :lol: :lol: :lol: :lol: [size=2]dlaczego w tym topicu zawsze schodzi na goopie tematy?[/size] :hmmmm: :cunao: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][no przy monitorku nie było :cry: :cry: :cry: :oops:[/quote] no, Leon nie trzyma jąder przy monitorku :lol: :lol: :lol: :lol: [size=2]dlaczego w tym topicu zawsze schodzi na goopie tematy?[/size] :hmmmm: :cunao:[/quote]no bo bywalcy / 8) / zachaczyli o psychiatryk :wink: A tak wogóle czy wszędzie musi być poważnie :-? ja to raczej wesoła osóbka jezdem :wink: Quote
agabass Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='"Maga100"'][quote name='agabass']hej no my też byłyśmy dziś w lasku bielańskim i pod płotem awf przechodziłyśmy z debe i psiakami a leon to niezły morderca hahahaha[/quote] No to miałyście szczęście, ze Leon grasował po drugiej stronie siatki :evilbat: już się zaczęłam bać czy twój Leon atakuje psy? Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='agabass'] już się zaczęłam bać czy twój Leon atakuje psy?[/quote] Oczywiście! :evilbat: Atak wygląda w następujący sposób: na widok psa, Leon kładzie się płaściutko na ziemi, przywiera całym ciałem, jedynie ogon dziwnie majta się na wszystkie strony. Następnie następuja atak, podczas którego Leon w podskokach i dziwnych pozach (doopa do góry, łapy rozjechane na boki) zbliża sie do ofiary. Ostatnie chwile życia napadniętego zaczynają się, gdy mórderca zabiera się za lizanie pyska swej ofiary.... Dotyczy to wszystkicg ras i płci, dlatego strzeżcie się kto może :evilbat: Quote
agabass Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='agabass'] już się zaczęłam bać czy twój Leon atakuje psy?[/quote] Oczywiście! :evilbat: Atak wygląda w następujący sposób: na widok psa, Leon kładzie się płaściutko na ziemi, przywiera całym ciałem, jedynie ogon dziwnie majta się na wszystkie strony. Następnie następuja atak, podczas którego Leon w podskokach i dziwnych pozach (doopa do góry, łapy rozjechane na boki) zbliża sie do ofiary. Ostatnie chwile życia napadniętego zaczynają się, gdy mórderca zabiera się za lizanie pyska swej ofiary.... Dotyczy to wszystkicg ras i płci, dlatego strzeżcie się kto może :evilbat:[/quote] uuuuuuuuuuuuuu aż mi się kolana ze strachu ugięły :lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='agabass'][quote name='Maga100'][quote name='agabass'] już się zaczęłam bać czy twój Leon atakuje psy?[/quote] Oczywiście! :evilbat: Atak wygląda w następujący sposób: na widok psa, Leon kładzie się płaściutko na ziemi, przywiera całym ciałem, jedynie ogon dziwnie majta się na wszystkie strony. Następnie następuja atak, podczas którego Leon w podskokach i dziwnych pozach (doopa do góry, łapy rozjechane na boki) zbliża sie do ofiary. Ostatnie chwile życia napadniętego zaczynają się, gdy mórderca zabiera się za lizanie pyska swej ofiary.... Dotyczy to wszystkicg ras i płci, dlatego strzeżcie się kto może :evilbat:[/quote] uuuuuuuuuuuuuu aż mi się kolana ze strachu ugięły :lol:[/quote] :o łap za jądra :wink: Quote
Olcia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 o ja pierdziu :o ide do psychiatryka dobrowolnie, Ala zamknij ten topic bo miejsc zabraknie w szpitalach i to nie tylko w brodnowskim Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Olcia']o ja pierdziu :o ide do psychiatryka dobrowolnie, Ala zamknij ten topic bo miejsc zabraknie w szpitalach i to nie tylko w brodnowskim[/quote] ja juz właśnie dryndnełam i zarezerwowalam miejsce od jutra oby tylko jeszzce ten dzisiejszy wieczór przezyć :roll: :D :D [img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Zdj_cie000.jpg[/img] :shocked!: :scared: Quote
sota36 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 No to teraz sie wyjasnilo - juz wiem, czemu moj Gutek "muki" dostaje i na chlopcow powarkuje, a raczej dziwne pomruki wydaje!!! Jeszcze go nikt za jadra nie zlapal!!! Ale kto sie odwazy???? Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='sota36']No to teraz sie wyjasnilo - juz wiem, czemu moj Gutek "muki" dostaje i na chlopcow powarkuje, a raczej dziwne pomruki wydaje!!! Jeszcze go nikt za jadra nie zlapal!!! Ale kto sie odwazy????[/quote]może Maga spróbuje :wink: /Maga a twój to nie przypadkiem Astman :wink: / W Rybniku też jest psychiatryk i to całkiem spory więc jak chcecie to zarezerwuję na potrzeby Dogo jeden pawilonik :roll: Quote
sota36 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Pawilon pawilonikiem, ale piszalas ze rodzina w komplecie - ZDJECIA!!!!! Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='sota36']Pawilon pawilonikiem, ale piszalas ze rodzina w komplecie - ZDJECIA!!!!![/quote]zrobił mnie na szaro :evil: pojechał na basen :-? Quote
sota36 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 HMMM jak mozna tak matke wyrolowac?! Jestem oburzona - oddaj go cyganom.... Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Pawilon pawilonikiem, ale piszalas ze rodzina w komplecie - ZDJECIA!!!!![/quote]zrobił mnie na szaro :evil: pojechał na basen :-?[/quote] ale juz pewnie niedługo wróciiiiii :lol: :D :evilbat: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][może Maga spróbuje :wink: /Maga a twój to nie przypadkiem Astman :wink: / [/quote] Moja droga Alicjo, astman to jest twój, mój jest astaf. Że też nie możesz nauczyc się rozróżniać ras :roll: Pawilon w psyciatryku dla dogomaniaków? Hmm, brzmi ciekawie, tylko obawiam się, ze zaden psychiatra nie podejmie się leczenia :-? Quote
sota36 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A nie wiecie, ze ten rybnicki psychiatra tez na Dogo dziala???? Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][może Maga spróbuje :wink: /Maga a twój to nie przypadkiem Astman :wink: / [/quote] Moja droga Alicjo, astman to jest twój, mój jest astaf. Że też nie możesz nauczyc się rozróżniać ras :roll: Pawilon w psyciatryku dla dogomaniaków? Hmm, brzmi ciekawie, tylko obawiam się, ze zaden psychiatra nie podejmie się leczenia :-?[/quote]Maga :oops: no patrz niedouczona ja :oops: :wink: Maga w tym psychiatryku pracował mój znajomy psychol. to może po starej znajomości coś się da załatwić :wink: KUBA wrócił z basenu ale fotki będą jutro :( ale jak bedzie ogoda /znaczy nie będzie padać :-? / to Ala /Tuffikowa/ porobi jakieś foty więc szansa jest :wink: Quote
PIKA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] ale jak bedzie ogoda[/quote] a co to ogoda? :roll: Bo nie wiem, czy ma być, czy ma jej nie byc :roll: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Pika, chciałam zapytać o to samo :lol: Co to za ogoda, która jak jest, to i fotki są? :wink: Quote
PIKA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100']Co to za ogoda, która jak jest, to i fotki są? :wink:[/quote] Może to jakaś marka cyfrówki :o tylko my się nie znamy :oops: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 :evilbat: brzydule wy :-? [b]pogoda[/b]zjadło mi literkę , bo coś klawiaturka leniwa :wink: Quote
Recommended Posts