Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj wy niedobre a mój Ozzamber to chciał sie wczoraj pobawić z takim małym szczylem ratleropodobnym ale baba narobiła wrzasku ,,Szirma , chodz szybko do pani , szirma ....''no i po zabawie a baba aż spocona ze strachu a ja ubawiona imieniem /TZ myślał ze to co najmniej dobek był sądzac z imienia :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Oj wy niedobre a mój Ozzamber to chciał sie wczoraj pobawić z takim małym szczylem ratleropodobnym ale baba narobiła wrzasku ,,Szirma , chodz szybko do pani , szirma ....''no i po zabawie a baba aż spocona ze strachu a ja ubawiona imieniem /TZ myślał ze to co najmniej dobek był sądzac z imienia :lol:

Ala ty się nie śmiej bo mój waży 5 kg a ma na imię ..... Brutus :evilbat: :D

Posted

sayma napisał(a):

Ala ty się nie śmiej bo mój waży 5 kg a ma na imię ..... Brutus :evilbat: :D
sayma ale powiedz że wołasz go zdrobniale Brutusik :wink: plissssss :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o

ihihihih biedny dog pewnie tych ciapek sie nabawił ze wstydu że ma takię imię :roll: :D :D
Ola a w którym szpitalu na Pradze jest psychiatryk?? :oops: :D kurde tyle tu mieszkam i coś chyba nie wiem :oops: :D

Daga lece do Ciebie zobaczyc reportaz z wystawy :D tylko dojść nie mogę

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Olcia']u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o

ihihihih biedny dog pewnie tych ciapek sie nabawił ze wstydu że ma takię imię :roll: :D :D
Ola a w którym szpitalu na Pradze jest psychiatryk?? :oops: :D kurde tyle tu mieszkam i coś chyba nie wiem :oops: :D

no jak to w jakim brodnowskim :lol: , okna mam na przeciwko

Posted

sayma napisał(a):
Olcia napisał(a):
u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o

a co wybierasz się na oddział :o

Posted

Olcia napisał(a):
jesli na oodzial sie wybierasz to krzycz bede Ci przez okno machac zeby Ci smutno nie bylo :D
no patrz i po znajomości zrobisz Saymie fotkę do galerii na dogo , prosto ze szpitalnego okienka :wink:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sayma'][quote name='Olcia']u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o

no jak to w jakim brodnowskim :lol: , okna mam na przeciwko

ihihia a no tak nawet kiedys byłam tam jeden dzien na oddziale na praktykach i zapomniałam :oops: :D
to Ty prawie jestes moją sąsiadka bo ja na targówku mieszkam :lol:

Posted

sayma napisał(a):

to Ty prawie jestes moją sąsiadka bo ja na targówku mieszkam :lol:

i na spacerku z nami nie bylas??? normalnie zaraz Cie zimna woda poleje :lol:

Posted

sayma napisał(a):
no ładnie juz mnie do psychiatryka wsadziły :evilbat: :evil: :D
e no co ty przecież pisałaś sama że tam byłas :lol: :lol: :lol:

mi to by obojetnie bylo gdzie mam mieszkac w domu czy w psychiatryku byle by dogo bylo :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
sayma napisał(a):
no ładnie juz mnie do psychiatryka wsadziły :evilbat: :evil: :D
e no co ty przecież pisałaś sama że tam byłas :lol: :lol: :lol:

mi to by obojetnie bylo gdzie mam mieszkac w domu czy w psychiatryku byle by dogo bylo :lol:
kurcze , czyżby to juz było uzależnienie , bo u mnie podobnie :oops:

Posted

ihihih i to nie byłoby takie złe jedzonko na miejscu, łóżeczko i cały dzień na DgM mozna siedziec i nie trzeba potem tyle nadrabiać :evilbat: :D
jak gadułki tyle nagadaja :wink: :D

byłam byłam ale tylko na praktykach

a kiedy wy na te spacerki chodzicie??

Posted

sayma napisał(a):
ihihih i to nie byłoby takie złe jedzonko na miejscu, łóżeczko i cały dzień na DgM mozna siedziec i nie trzeba potem tyle nadrabiać :evilbat: :D
jak gadułki tyle nagadaja :wink: :D

byłam byłam ale tylko na praktykach

a kiedy wy na te spacerki chodzicie??

teraz to moje stwory sa na dzialce caly czas na wczasach, w tygodniu teraz nie ma mnie w warszawie, ale jak jestem i mam wolne to zabieram stwory na brodno i jestesmy do dyspozycji a na spacery chodzimy na byle pola pegier-u czy jak to tam sie pisze :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
ej no co ty,w psychiatryku chyba z psami by cie nie przyjeli :lol: .ja to chyba tam wyladuje na odwyk od dgm :lol:

- bedzie kierunek zwany dogohomopsychiatria