Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Oj wy niedobre a mój Ozzamber to chciał sie wczoraj pobawić z takim małym szczylem ratleropodobnym ale baba narobiła wrzasku ,,Szirma , chodz szybko do pani , szirma ....''no i po zabawie a baba aż spocona ze strachu a ja ubawiona imieniem /TZ myślał ze to co najmniej dobek był sądzac z imienia :lol: Quote
daga10011 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 moglas jej powiedziec,ze wiadro powinna nosic przy sobie :lol: .i ostrzec ze to suka a nie pies w przypadku gdyby pani chciala Ozzego klejnotow pozbawic :lol: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Oj wy niedobre a mój Ozzamber to chciał sie wczoraj pobawić z takim małym szczylem ratleropodobnym ale baba narobiła wrzasku ,,Szirma , chodz szybko do pani , szirma ....''no i po zabawie a baba aż spocona ze strachu a ja ubawiona imieniem /TZ myślał ze to co najmniej dobek był sądzac z imienia :lol: Ala ty się nie śmiej bo mój waży 5 kg a ma na imię ..... Brutus :evilbat: :D Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o Quote
daga10011 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 :lol: :lol: :lol: moze ludzie nie wiedzieli jaki pikus z niego wyrosnie???? :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Oj wy niedobre a mój Ozzamber to chciał sie wczoraj pobawić z takim małym szczylem ratleropodobnym ale baba narobiła wrzasku ,,Szirma , chodz szybko do pani , szirma ....''no i po zabawie a baba aż spocona ze strachu a ja ubawiona imieniem /TZ myślał ze to co najmniej dobek był sądzac z imienia :lol: Ala ty się nie śmiej bo mój waży 5 kg a ma na imię ..... Brutus :evilbat: :Dsayma ale powiedz że wołasz go zdrobniale Brutusik :wink: plissssss :lol: Quote
daga10011 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 jesli bede miala nastepna leonke,to moze nazwe ja perelka?????? :evilbat: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o ihihihih biedny dog pewnie tych ciapek sie nabawił ze wstydu że ma takię imię :roll: :D :D Ola a w którym szpitalu na Pradze jest psychiatryk?? :oops: :D kurde tyle tu mieszkam i coś chyba nie wiem :oops: :D Daga lece do Ciebie zobaczyc reportaz z wystawy :D tylko dojść nie mogę Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Olcia']u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o ihihihih biedny dog pewnie tych ciapek sie nabawił ze wstydu że ma takię imię :roll: :D :D Ola a w którym szpitalu na Pradze jest psychiatryk?? :oops: :D kurde tyle tu mieszkam i coś chyba nie wiem :oops: :D Daga lece do Ciebie zobaczyc reportaz z wystawy :D tylko dojść nie mogę no jak to w jakim brodnowskim :lol: , okna mam na przeciwko Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 oj on z tymi latkami dosc dlugo zyl jak na doga Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 sayma napisał(a):Olcia napisał(a):u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o ihihihih biedny dog pewnie tych ciapek sie nabawił ze wstydu że ma takię imię :roll: :D :D Ola a w którym szpitalu na Pradze jest psychiatryk?? :oops: :D kurde tyle tu mieszkam i coś chyba nie wiem :oops: :D Daga lece do Ciebie zobaczyc reportaz z wystawy :D tylko dojść nie mogęa co wybierasz się na oddział :o Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 jesli na oodzial sie wybierasz to krzycz bede Ci przez okno machac zeby Ci smutno nie bylo :D Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):jesli na oodzial sie wybierasz to krzycz bede Ci przez okno machac zeby Ci smutno nie bylo :Dno patrz i po znajomości zrobisz Saymie fotkę do galerii na dogo , prosto ze szpitalnego okienka :wink: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='sayma'][quote name='Olcia']u mnie swego czasu chodzil nie dosc ze dog i imieniu pikus to jeszcze byl w ciapki :o ihihihih biedny dog pewnie tych ciapek sie nabawił ze wstydu że ma takię imię :roll: :D :D Ola a w którym szpitalu na Pradze jest psychiatryk?? :oops: :D kurde tyle tu mieszkam i coś chyba nie wiem :oops: :D Daga lece do Ciebie zobaczyc reportaz z wystawy :D tylko dojść nie mogę no jak to w jakim brodnowskim :lol: , okna mam na przeciwko ihihia a no tak nawet kiedys byłam tam jeden dzien na oddziale na praktykach i zapomniałam :oops: :D to Ty prawie jestes moją sąsiadka bo ja na targówku mieszkam :lol: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no ładnie juz mnie do psychiatryka wsadziły :evilbat: :evil: :D Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 sayma napisał(a):no ładnie juz mnie do psychiatryka wsadziły :evilbat: :evil: :De no co ty przecież pisałaś sama że tam byłas :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 sayma napisał(a): to Ty prawie jestes moją sąsiadka bo ja na targówku mieszkam :lol: i na spacerku z nami nie bylas??? normalnie zaraz Cie zimna woda poleje :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):no ładnie juz mnie do psychiatryka wsadziły :evilbat: :evil: :De no co ty przecież pisałaś sama że tam byłas :lol: :lol: :lol: mi to by obojetnie bylo gdzie mam mieszkac w domu czy w psychiatryku byle by dogo bylo :lol: Quote
daga10011 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 ej no co ty,w psychiatryku chyba z psami by cie nie przyjeli :lol: .ja to chyba tam wyladuje na odwyk od dgm :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):no ładnie juz mnie do psychiatryka wsadziły :evilbat: :evil: :De no co ty przecież pisałaś sama że tam byłas :lol: :lol: :lol: mi to by obojetnie bylo gdzie mam mieszkac w domu czy w psychiatryku byle by dogo bylo :lol:kurcze , czyżby to juz było uzależnienie , bo u mnie podobnie :oops: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 ihihih i to nie byłoby takie złe jedzonko na miejscu, łóżeczko i cały dzień na DgM mozna siedziec i nie trzeba potem tyle nadrabiać :evilbat: :D jak gadułki tyle nagadaja :wink: :D byłam byłam ale tylko na praktykach a kiedy wy na te spacerki chodzicie?? Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 psy by mi na spacer na deptak przyprowadzali w koncu to tylko przejsc przez ulice :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 sayma napisał(a):ihihih i to nie byłoby takie złe jedzonko na miejscu, łóżeczko i cały dzień na DgM mozna siedziec i nie trzeba potem tyle nadrabiać :evilbat: :D jak gadułki tyle nagadaja :wink: :D byłam byłam ale tylko na praktykach a kiedy wy na te spacerki chodzicie?? teraz to moje stwory sa na dzialce caly czas na wczasach, w tygodniu teraz nie ma mnie w warszawie, ale jak jestem i mam wolne to zabieram stwory na brodno i jestesmy do dyspozycji a na spacery chodzimy na byle pola pegier-u czy jak to tam sie pisze :lol: Quote
sota36 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 daga10011 napisał(a):ej no co ty,w psychiatryku chyba z psami by cie nie przyjeli :lol: .ja to chyba tam wyladuje na odwyk od dgm :lol: - bedzie kierunek zwany dogohomopsychiatria Quote
Recommended Posts