Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
udalo sie kolejny poranny spacer przezylam, ale juz mnie wszystkie kosci od tej pozycji bola :lol:

Olcia, ale żyjesz i tylko to się liczy :lol:
ja za to sobie bicepsy wyrabiam od tych wiader 8)

Posted

Maga100 napisał(a):

ja za to sobie bicepsy wyrabiam od tych wiader 8)

nawet nie wiesz jak to fajnie zaczac poniedzialek z przekonaniem ze sie przezylo, kolejne spacery jakos pojda :lol:

tylko teraz pytanie gdzie jest dobry szpital ortopedyczny, co by mi za pare lat kregoslup po zolwiu naprawily :lol:

Posted

a tak powaznie dzwonil do mnie dzisiaj tata, ze psy sie pogryzly i to dosc powaznie wygladalo, oczywiscie szczegolowo opowiedzial mi cale zajscie ze grecia pilnowala zabawki a nadir jej zabral i doszlo do bojki, a ze ojciec jeszcze ma moge w stabilizatorze nie za bardzo mial duze pole manewru zeby je rozdzielic, ale jakos sie opanowaly i w koncu przestaly, ze skutkiem latajacej wszedzie siersci, i pogryzionych uszu
Ja oczywiscie wielce rozbawiona calym zajsciem, mowie z cala powaga do taty : tato nastepnym razem nadira za jajka ciagnij , a grete woda lej napewno da rezultat, na to tata z wiekla powaga i oburzeniem prawie ze krzyczal do sluchawki ze jak przyjade to tez mnie woda obleje i szkoda ze nie mam jajek bo tez by mnie wyciagnal zebym zobaczyla jak to przyjemnie.

a ja chcialam tylko dobrze i na czasie byc :oops:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Olcia']udalo sie kolejny poranny spacer przezylam, ale juz mnie wszystkie kosci od tej pozycji bola :lol:

No podobno, jak człek od pewnego wieku, rano wstaje i go coś boli to znaczy, że jeszcze zyje :roll:

Olcia ten Twój ojciec to siakiś dziwny, :-? jeszcze go te Twoje ruskie zeżrą :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='Olcia']udalo sie kolejny poranny spacer przezylam, ale juz mnie wszystkie kosci od tej pozycji bola :lol:

No podobno, jak człek od pewnego wieku, rano wstaje i go coś boli to znaczy, że jeszcze zyje :roll:

Olcia ten Twój ojciec to siakiś dziwny, :-? jeszcze go te Twoje ruskie zeżrą :o

no wlasnie chyba je zabiore do domu bo ja w razie co nie bede miala zadnych przeciwskazan, zeby nadiego za jajka powyciagac :lol: :lol:

a co ide za moda :lol:

Posted

o ludziska :o a tu co znowu , Olcia się nad ruskimi znęca , w kręgosłupie ją łupie , Maga bicepsy hoduje , ło matko i jeszcze tatuńcio wzrok straci odczytania Faktu/można i rozum :evilbat: / :roll:
Ja chyba pomyliłam topiki :oops:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
o ludziska :o a tu co znowu , Olcia się nad ruskimi znęca , w kręgosłupie ją łupie , Maga bicepsy hoduje , ło matko i jeszcze tatuńcio wzrok straci odczytania Faktu/można i rozum :evilbat: / :roll:
Ja chyba pomyliłam topiki :oops:

hahaha obawiam sie ze to jest jedyny topik w inerswiecie gdzie moga byc takie cuda i dziwy :D i obawiam sie ze to Twoj topik :D

Posted

agabass napisał(a):
Ozz miał operację plastyczną i zażyczył sobie dużą kichawę :lol:
on chciał TRUFLĘ ale nie wyszło :oops: :oops:

hahahah ale ma zato teraz piekny klałni nosek hahahha

Posted

dbsst napisał(a):
agabass napisał(a):

hi hi robota w dogomaniackim cyrku mu sie szykuje :wink: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
agabass napisał(a):

hahahaha no juz jest kilka psow co chodza po scinach ;)

klaun teraz juz jest

nic tylko kase zbierac :D

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):
agabass napisał(a):

hahahaha no juz jest kilka psow co chodza po scinach ;)

klaun teraz juz jest

nic tylko kase zbierac :D
no a namiot wezmiemy od Dagi /ona pewno ma jak miała z leonami pod namiocik jechać to tylko cyrkowy :wink: /

Posted

Buhahahah, dziewczyny, omało nie padłam :lol: :lol: :lol:
Właśnie wracaliśmy ze spacerku z AWF, gdy podszedł do mnie taki dziadek i zapytał się - wskazując na Leona - czy to ten astaf morderca? :o :lol: :lol: :lol:
Myślałam, że się przewrócę :lol: Może to i astaf, w końcu jego przodkowie nie są znani 8)
Tym, którzy nie zaglądali do mojej galerii, pokazuję jak wygląda mój astaf

Posted

[quote name='Maga100']Buhahahah, dziewczyny, omało nie padłam :lol: :lol: :lol:
Właśnie wracaliśmy ze spacerku z AWF, gdy podszedł do mnie taki dziadek i zapytał się - wskazując na Leona - czy to ten astaf morderca? :o :lol: :lol: :lol:
Myślałam, że się przewrócę :lol: Może to i astaf, w końcu jego przodkowie nie są znani 8)
Tym, którzy nie zaglądali do mojej galerii, pokazuję jak wygląda mój astaf
Maga , ale mnie wystraszyłaś :oops: do teraz leżę w pozycji żółwia przed monitorem i stukam w klawiaturkę z pamięci :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

I pewnie popsułaś monitor polewając go wodą?
ale to dobrze, znaczy się, że już ci się odruch wyrobił :wink: Matylda Nowak byłaby z ciebie dumna! :lol: