Olcia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Hmmm - Gucio ostatnio ma "smykalke" do elektryki - pomagal (usilnie) naprawiac domofom dzis Darkowi, bo komputery go juz przestaly bawic... olal jeden (o malo co!! - ufff). p.s. jak ktos zwyczajny to poczyta, co my tu wypisujemy, to pomysli, zesmy zglupialy do reszty.Ozzy wył dziś pod balkonem bo moi panowie malowali :-? przez te wycie to jeszcze mnie do TOZu zakablują , bo on też chciał malować :wink: a wczesniej ukradł z balkonu takie plastikowe osłonki na śruby i za nic w swiecie nie mozna było tego wyłowić z tej przepastnej mordy aż sam wypluł :-? ta a te sroby pozniej okazaly sie kawalkiem reki TZ-ta i kawalkiem nogi Kuby, oj Ala ale nam kit wciskasz :lol: Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 e tam - druga strona by wyszly, ale znajac Ala (i siebie i innych na dogo tez) to od razu bysmy lecieli do wetow, na przeswitlenia i inne cuda, a "zwykli" ludziska znow mieliby o czym gadac, ze nam sie w glowach poprzerwacalo na punkcie psow. Quote
Olcia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):hahha tu nikt normalny nie zaglada :lol:o Olcia nareszcie , a ja myślałamże ty juz w tym łóżeczku przy oknie miejsce trzymasz :wink: wyszlam na tzw. przepustke :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 :lol: :lol: Olcia to pamiętaj o tym łóżku obok :wink: TZ i Kuba wszystko mają na miejscu :wink: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a co tu tak głucho, cicho i normalnei? :o przecież... Olcia napisał(a): tu nikt normalny nie zaglada :lol: jestem zrozpaczona :placz: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 tu zagladaja same pretendentki do lozek w nowym pawilonie przeca :lol: .Fotki extra :P a z tymi pomocami domowymi-echhh...U nas pomagaly jak malowali elewacje-psy zolte non stop..a teraz pomagac juz nie chca-i nasz plot juz ma same ramki :evilbat: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 daga10011 napisał(a):tu zagladaja same pretendentki do lozek w nowym pawilonie przeca :lol: .Fotki extra :P a z tymi pomocami domowymi-echhh...U nas pomagaly jak malowali elewacje-psy zolte non stop..a teraz pomagac juz nie chca-i nasz plot juz ma same ramki :evilbat: Daga nie tak głośno , bo oglądających spłoszysz :-? Kurcze nikt tu już nie przyjdzie bo boją się Astmana no i nie chcą isć do psychiatryka :-? Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze nikt tu już nie przyjdzie bo boją się Astmana no i nie chcą isć do psychiatryka :-? e tam, ja myślę, że zaglądaja i zazdroszczą :evilbat: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze nikt tu już nie przyjdzie bo boją się Astmana no i nie chcą isć do psychiatryka :-? e tam, ja myślę, że zaglądaja i zazdroszczą :evilbat:no tego pawilonu w szpitaliku :wink: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no..juz stoja w kolejce po miejsca :lol: ..i astmana na pewno tez zazdroszcza :P Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 czy wczesniej sa jakies foty :evilbat: ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;) i systkie foty podciagnac :D HAAAAAALOOOOOOOOOOO Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 daga10011 napisał(a):no..juz stoja w kolejce po miejsca :lol: ..i astmana na pewno tez zazdroszcza :Pa co lepsze miejsca to już zajęte :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 jasne, i co jeszcze? :evilbat: może łóżeczko w pawilonie pościelić? :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):jasne, i co jeszcze? :evilbat: może łóżeczko w pawilonie pościelić? :evilbat: :lol:iii hiba nie dziś dbsst to pewnie w domciu z TZtem będzie nocować :-? Ona nas zostawia i opuszcza i sobie na Zlociq jedzie :( a nowe fotki będą jutro :wink: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ona nas zostawia i opuszcza i sobie na Zlociq jedzie :( nie ma sprawiedliwości na tym świecie :( ale ja i tak się dobrze bawię, a TZ znowu marudzi :-? Musze coś z nim zrobić :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ona nas zostawia i opuszcza i sobie na Zlociq jedzie :( nie ma sprawiedliwości na tym świecie :( ale ja i tak się dobrze bawię, a TZ znowu marudzi :-? Musze coś z nim zrobić :lol:no przecież juz raz padł pomysł żeby schronisko dla TZtów zorganizować :wink: /kurcze mój dziś też nielepszy bo marudzi , a i Kuba do kompa się garnie :-? / Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):czy wczesniej sa jakies foty :evilbat: ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;) i systkie foty podciagnac :D HAAAAAALOOOOOOOOOOO HAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):dbsst napisał(a):czy wczesniej sa jakies foty :evilbat: ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;) i systkie foty podciagnac :D HAAAAAALOOOOOOOOOOO HAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO :cry: :cry: :cry: papatki a wracajcie supciutko z tych wywczasów :cry: :cry: i przyjdzcie pooglądać nowe fotki :wink: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no przecież juz raz padł pomysł żeby schronisko dla TZtów zorganizować :wink: /kurcze mój dziś też nielepszy bo marudzi , a i Kuba do kompa się garnie :-? / no właśnie, gdzieś czytałam o schronisku... :roll: Bo ja bym go juz pakować zaczęła :-? Alicja, nad synem to chyba masz jeszcze władzę, co? :wink: :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no przecież juz raz padł pomysł żeby schronisko dla TZtów zorganizować :wink: /kurcze mój dziś też nielepszy bo marudzi , a i Kuba do kompa się garnie :-? / no właśnie, gdzieś czytałam o schronisku... :roll: Bo ja bym go juz pakować zaczęła :-? Alicja, nad synem to chyba masz jeszcze władzę, co? :wink: :lol:o schronisku to chyba u Dagi było :-? Oj syn :wink: to jego pokój , biurko i kurcze nie wiem czemu ale podobno komp :o /musze to sprawdzić :-? / Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Oj syn :wink: to jego pokój , biurko i kurcze nie wiem czemu ale podobno komp :o /musze to sprawdzić :-? / kto płacił za kompa, kto? Zaraz bedziesz miała odpowiedź czyj on :lol: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a swoją drogą, gdy ja miałam 16 lat i matka by mi tak przesiadywała w pokoju, to nie zdzierżyłabym :lol: :lol: niech on tego nie czyta :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Oj syn :wink: to jego pokój , biurko i kurcze nie wiem czemu ale podobno komp :o /musze to sprawdzić :-? / kto płacił za kompa, kto? Zaraz bedziesz miała odpowiedź czyj on :lol:no fakt , można by to wziąć za pewnik :wink: .Ale i tak zaraz wylecę z pokoju , bo przyszedł spać :evil: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dbsst napisał(a):czy wczesniej sa jakies foty :evilbat: ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;) i systkie foty podciagnac :D HAAAAAALOOOOOOOOOOO HAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO :cry: :cry: :cry: papatki a wracajcie supciutko z tych wywczasów :cry: :cry: i przyjdzcie pooglądać nowe fotki :wink: paaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaa juz tesknie :fadein: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dbsst napisał(a):czy wczesniej sa jakies foty :evilbat: ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;) i systkie foty podciagnac :D HAAAAAALOOOOOOOOOOO HAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO :cry: :cry: :cry: papatki a wracajcie supciutko z tych wywczasów :cry: :cry: i przyjdzcie pooglądać nowe fotki :wink: paaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaa juz tesknie :fadein:oj bo się rozkleję :bigcry: :bigcry: :bigcry: a jak wy tam wszyscy bez kompa wytrzymacie :-? :wink: Quote
Recommended Posts