Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Hmmm - Gucio ostatnio ma "smykalke" do elektryki - pomagal (usilnie) naprawiac domofom dzis Darkowi, bo komputery go juz przestaly bawic... olal jeden (o malo co!! - ufff).

p.s. jak ktos zwyczajny to poczyta, co my tu wypisujemy, to pomysli, zesmy zglupialy do reszty.Ozzy wył dziś pod balkonem bo moi panowie malowali :-? przez te wycie to jeszcze mnie do TOZu zakablują , bo on też chciał malować :wink:
a wczesniej ukradł z balkonu takie plastikowe osłonki na śruby i za nic w swiecie nie mozna było tego wyłowić z tej przepastnej mordy aż sam wypluł :-?

ta a te sroby pozniej okazaly sie kawalkiem reki TZ-ta i kawalkiem nogi Kuby, oj Ala ale nam kit wciskasz :lol:

Posted

e tam - druga strona by wyszly, ale znajac Ala (i siebie i innych na dogo tez) to od razu bysmy lecieli do wetow, na przeswitlenia i inne cuda, a "zwykli" ludziska znow mieliby o czym gadac, ze nam sie w glowach poprzerwacalo na punkcie psow.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia napisał(a):
hahha
tu nikt normalny nie zaglada :lol:
o Olcia nareszcie , a ja myślałamże ty juz w tym łóżeczku przy oknie miejsce trzymasz :wink:

wyszlam na tzw. przepustke :lol:

Posted

tu zagladaja same pretendentki do lozek w nowym pawilonie przeca :lol: .Fotki extra :P a z tymi pomocami domowymi-echhh...U nas pomagaly jak malowali elewacje-psy zolte non stop..a teraz pomagac juz nie chca-i nasz plot juz ma same ramki :evilbat:

Posted

daga10011 napisał(a):
tu zagladaja same pretendentki do lozek w nowym pawilonie przeca :lol: .Fotki extra :P a z tymi pomocami domowymi-echhh...U nas pomagaly jak malowali elewacje-psy zolte non stop..a teraz pomagac juz nie chca-i nasz plot juz ma same ramki :evilbat:

Daga nie tak głośno , bo oglądających spłoszysz :-? Kurcze nikt tu już nie przyjdzie bo boją się Astmana no i nie chcą isć do psychiatryka :-?

Posted

Kurcze nikt tu już nie przyjdzie bo boją się Astmana no i nie chcą isć do psychiatryka :-?

e tam, ja myślę, że zaglądaja i zazdroszczą :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
Kurcze nikt tu już nie przyjdzie bo boją się Astmana no i nie chcą isć do psychiatryka :-?

e tam, ja myślę, że zaglądaja i zazdroszczą :evilbat:
no tego pawilonu w szpitaliku :wink:

Posted

czy wczesniej sa jakies foty :evilbat:

ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;)

i systkie foty podciagnac :D

HAAAAAALOOOOOOOOOOO

Posted

Maga100 napisał(a):
jasne, i co jeszcze? :evilbat:
może łóżeczko w pawilonie pościelić? :evilbat: :lol:
iii hiba nie dziś dbsst to pewnie w domciu z TZtem będzie nocować :-? Ona nas zostawia i opuszcza i sobie na Zlociq jedzie :(
a nowe fotki będą jutro :wink:

Posted

Ona nas zostawia i opuszcza i sobie na Zlociq jedzie :(

nie ma sprawiedliwości na tym świecie :(
ale ja i tak się dobrze bawię, a TZ znowu marudzi :-? Musze coś z nim zrobić :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Ona nas zostawia i opuszcza i sobie na Zlociq jedzie :(

nie ma sprawiedliwości na tym świecie :(
ale ja i tak się dobrze bawię, a TZ znowu marudzi :-? Musze coś z nim zrobić :lol:
no przecież juz raz padł pomysł żeby schronisko dla TZtów zorganizować :wink: /kurcze mój dziś też nielepszy bo marudzi , a i Kuba do kompa się garnie :-? /

Posted

dbsst napisał(a):

ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;)

HAAAAAALOOOOOOOOOOO

HAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

HAAAAAALOOOOOOOOOOO

:cry: :cry: :cry: papatki a wracajcie supciutko z tych wywczasów :cry: :cry: i przyjdzcie pooglądać nowe fotki :wink:

Posted

no przecież juz raz padł pomysł żeby schronisko dla TZtów zorganizować :wink: /kurcze mój dziś też nielepszy bo marudzi , a i Kuba do kompa się garnie :-? /

no właśnie, gdzieś czytałam o schronisku... :roll: Bo ja bym go juz pakować zaczęła :-?
Alicja, nad synem to chyba masz jeszcze władzę, co? :wink: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

no właśnie, gdzieś czytałam o schronisku... :roll: Bo ja bym go juz pakować zaczęła :-?
Alicja, nad synem to chyba masz jeszcze władzę, co? :wink: :lol:
o schronisku to chyba u Dagi było :-?
Oj syn :wink: to jego pokój , biurko i kurcze nie wiem czemu ale podobno komp :o /musze to sprawdzić :-? /

Posted

Oj syn :wink: to jego pokój , biurko i kurcze nie wiem czemu ale podobno komp :o /musze to sprawdzić :-? /

kto płacił za kompa, kto? Zaraz bedziesz miała odpowiedź czyj on :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

kto płacił za kompa, kto? Zaraz bedziesz miała odpowiedź czyj on :lol:
no fakt , można by to wziąć za pewnik :wink: .Ale i tak zaraz wylecę z pokoju , bo przyszedł spać :evil:

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

HAAAAAALOOOOOOOOOOO

:cry: :cry: :cry: papatki a wracajcie supciutko z tych wywczasów :cry: :cry: i przyjdzcie pooglądać nowe fotki :wink:

paaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaa

juz tesknie :fadein:

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

HAAAAAALOOOOOOOOOOO

paaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaa

juz tesknie :fadein:
oj bo się rozkleję :bigcry: :bigcry: :bigcry:

a jak wy tam wszyscy bez kompa wytrzymacie :-? :wink: