Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll: Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi: Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dobrywieczor wszystkim :) A Madzia to pewnie śniła zupełnie inny sen tylko nie chce sie przyznac ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll: Daga!!!:crazyeye:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj'] ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu :lol::lol::lol:Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol: Madziu , może to jakieś przyszłe zdarzenie ci się sniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll: Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi::evil_lol::evil_lol:Daga , moja teściowa jak zmarł teść to strasznie załowała ze cała rodzina nie wykupiła wokół kwaterek żeby po smierci być razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Daga!!!:crazyeye:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co Małgosiu :evil_lol: To czyste realia :lol: :lol: Jadąc do Prarabci w odwiedziny, a nastepnie do pradziadka na cmentarz to prababcia juz kolo niego "lezy" ... ach dla mnie to jest głupota :shake: A najsmieszniejsze jest to, że jak ktos żyje więcej niz sie tego spodziewał, a pomnik postawil np 20 lat temu i juz sie zniszczył to odnawiaja je - goopota :roll: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy: Alu chyba dlatego, że kopiujesz wypowedz bez quote Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu chyba dlatego, że kopiujesz wypowedz bez quote:oops:chyba :razz: Quote
LAZY Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witam! :buzi: Nareszcie moge sie przywitac bo cosik sobie dogomanie przyblokowałm ostatnio...:shake: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 LAZY napisał(a):Witam! :buzi: Nareszcie moge sie przywitac bo cosik sobie dogomanie przyblokowałm ostatnio...:shake::multi:WITAJ Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 koniec gadania o cmentarzach i to już!ozzulca oddawać:loveu: my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: function FocusMe(){windows.focus();}window.focus(); Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']koniec gadania o cmentarzach i to już!ozzulca oddawać:loveu: my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: function FocusMe(){windows.focus();}window.focus();:loveu:ale ślicznotka do Ozzulca zawitała :loveu: Quote
beria Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']poszarpałem sie z pznem o piłke :evil_lol: Kto wygrał w przeciąganie "piłki" ? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale ślicznotka do Ozzulca zawitała :loveu: do pieknęgo baby zawsze przylezą :evil_lol: DOBRANOC :buzi: Quote
Vectra Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 nudzem siem :oops: :oops: Alu pobawiłam się Twoją foteczką mam nadzieje że się nie pogniewasz .:modla: :modla: Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 aa aa aa kotki dwa dobranoc Alu i Ozzulku Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Dzień Doberek :p ... Jak tam zdrówko? :razz: Quote
asiunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Hej!! Dzien dobry kochani!Zyczymy milego dnia:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 dziendoberek moje aniołyyyyy :buzi: dziś niestety mi się nie śniliście :-( ps.ala wysłałam ci pv:oops: Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witajcie ! Alu, jak tam zdrówko? Byłaś u lekarza?:roll: My wróciliśmy ze spacerku, porobiliśmy kilka foteczek.Ladnie dziś słoneczko przygrzewa, prawda?:loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 :multi::multi::multi: Dzień doberek wszystkim:p Vectra ja też bym takie hokus-pokus chciała umieć robić z fotkami :oops: Dziękuję za troskę :roll: będę sobie siedzieć w domku do przyszłego tygodnia , do pracy idę dopiero 9 marca /:evil_lol::evil_lol:może już będzie wiosna :razz:/Najbardziej to mnie męczy katar :angryy:i ból głowy. Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No to teraz Ala będzie mieć mnóstwo czasu i zasypie Nas fotaskami Ozzulcowymi :p ... Quote
Recommended Posts