Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol:

P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:

Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol:

P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:

Daga!!!:crazyeye:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'] ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu :lol::lol::lol:Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol: Madziu , może to jakieś przyszłe zdarzenie ci się sniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol:

Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi::evil_lol::evil_lol:Daga , moja teściowa jak zmarł teść to strasznie załowała ze cała rodzina nie wykupiła wokół kwaterek żeby po smierci być razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Daga!!!:crazyeye:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no co Małgosiu :evil_lol: To czyste realia :lol: :lol:
Jadąc do Prarabci w odwiedziny, a nastepnie do pradziadka na cmentarz to prababcia juz kolo niego "lezy" ... ach dla mnie to jest głupota :shake:
A najsmieszniejsze jest to, że jak ktos żyje więcej niz sie tego spodziewał, a pomnik postawil np 20 lat temu i juz sie zniszczył to odnawiaja je - goopota :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy:

Alu chyba dlatego, że kopiujesz wypowedz bez quote

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']koniec gadania o cmentarzach i to już!ozzulca oddawać:loveu:

my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi:

function FocusMe(){windows.focus();}window.focus();:loveu:ale ślicznotka do Ozzulca zawitała :loveu:

Posted

Witajcie !

Alu, jak tam zdrówko? Byłaś u lekarza?:roll:

My wróciliśmy ze spacerku, porobiliśmy kilka foteczek.Ladnie dziś słoneczko przygrzewa, prawda?:loveu:

Posted

:multi::multi::multi:
Dzień doberek wszystkim:p

Vectra ja też bym takie hokus-pokus chciała umieć robić z fotkami :oops:

Dziękuję za troskę :roll: będę sobie siedzieć w domku do przyszłego tygodnia , do pracy idę dopiero 9 marca /:evil_lol::evil_lol:może już będzie wiosna :razz:/Najbardziej to mnie męczy katar :angryy:i ból głowy.