Vectra Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='evaxon']hahaha Alu powinnas miec napisane "dozwolone od lat 18" ..... a swoja droga to Ozzulek wyglada na szczesliwszego jak moze przewalac na lewo i prawo swe klejnociki :evil_lol: a tak to smutny pańcia cenzure wprowadziła Quote
Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ozzinku, buziaczki od cioci Ali :buzi::buzi::buzi: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Alka'] Ozzinku, buziaczki od cioci Ali :buzi::buzi::buzi::multi::multi::multi:ciocia Ala o Nas pamięta :razz: Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 My Was całujemy permanentnie. Niezależnie od tego, czy Ozzinek pokazuje co tam ma, czy też nie ... :cool1: Dobranoc . Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Grzeczne fotki bez pisanek :p Ozzy dzisiaj szukał wygodnego miejsca do leżenia , pogoda mu nie odpowiada :shake: Stłamszono psie "potrzeby":shake: . Po minie widać Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dzień doberek :multi: Aniu :nono: Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ciocia Ala o Nas pamięta :razz: No wiecie :crazyeye:,jakże mogłaby nie pamiętać. Galeria Ozzinka jest zawsze pierwszą do której zaglądam, ale zdarza się ,że nic nie pisze ,bo przeważnie jest baaardzo tłoczno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłego dnia ! Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 cześć Ala oj tak... chyba najbardziej popularna galeria to właśnie Twoja... nadrabiania zawsze mnóstwo... też nieraz sie nie dopisuję bo się nie chcę wcinać w ciewkawe rozmowy :evil_lol: jak tam dziś Ozzulek? Weselszy? Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi: Aniu :nono: Proszę na mnie palcem nie kiwać. Ja samą prawdę gadam!:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 poszarpałem sie z pznem o piłke :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzien dobry :) Dziewczyny maja racje - tu zawsze dzieje sie najwiecej... Ze Ozzy to wytrzymuje... Wiecznie tlumy ;) Quote
Basia&Safi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 piłke jakos malo mi to pilke przypomina:evil_lol: hiihiih :) Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='basiulka22tychy']piłke jakos malo mi to pilke przypomina:evil_lol: hiihiih :):oops:no dobra :shake:to była piłka :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dzien doberek, my znów przelotem :shake: jak tam zdróweczko Alicja?u nas lepiej, antybiotyki musowe :lol: i zdychanie pod kołderką :lol: ps.tak wogóle to mi się śniliście z Kubą i panem Rydzewskim :oops: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dzien doberek, my znów przelotem :shake: jak tam zdróweczko Alicja?u nas lepiej, antybiotyki musowe :lol: i zdychanie pod kołderką :lol: ps.tak wogóle to mi się śniliście z Kubą i panem Rydzewskim :oops: :evil_lol:cześć Madziulku :multi: Jutro chyba pójdę do lekarza , po pracy , bo nie chce być lepiej . :razz:Madziu , a cóż to był za sen :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek :p ...WITAJ PIOTRZE :multi: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ps.tak wogóle to mi się śniliście z Kubą i panem Rydzewskim :oops: :evil_lol: Magdaleno, jak tak możeszśnić o żonatym mężczyźnie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']poszarpałem sie z pznem o piłke :evil_lol: z kim? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witaj Alu! :buzi: nadrabiania to ja chyba mam u ciebie sporo, ale choć się teraz przywitam! No i widzę, że ty chora :shake:, nie przedłużaj bo dopiero się rozchorujesz na dobre! Quote
Just-tea Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 To i ja się przywitam:p dobry dzień/wieczór:bye: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cześć Madziulku :multi: Jutro chyba pójdę do lekarza , po pracy , bo nie chce być lepiej . :razz:Madziu , a cóż to był za sen :crazyeye: Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts