Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']hahaha Alu powinnas miec napisane "dozwolone od lat 18" .....
a swoja droga to Ozzulek wyglada na szczesliwszego jak moze przewalac na lewo i prawo swe klejnociki :evil_lol:
a tak to smutny pańcia cenzure wprowadziła

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Grzeczne fotki bez pisanek :p

Ozzy dzisiaj szukał wygodnego miejsca do leżenia , pogoda mu nie odpowiada :shake:

Stłamszono psie "potrzeby":shake: . Po minie widać

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ciocia Ala o Nas pamięta :razz:

No wiecie :crazyeye:,jakże mogłaby nie pamiętać.

Galeria Ozzinka jest zawsze pierwszą do której zaglądam, ale zdarza się ,że nic nie pisze ,bo przeważnie jest baaardzo tłoczno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

miłego dnia !

Posted

cześć Ala
oj tak... chyba najbardziej popularna galeria to właśnie Twoja... nadrabiania zawsze mnóstwo... też nieraz sie nie dopisuję bo się nie chcę wcinać w ciewkawe rozmowy :evil_lol:

jak tam dziś Ozzulek? Weselszy?

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dzien doberek, my znów przelotem :shake:

jak tam zdróweczko Alicja?u nas lepiej, antybiotyki musowe :lol: i zdychanie pod kołderką :lol:
ps.tak wogóle to mi się śniliście z Kubą i panem Rydzewskim :oops: :evil_lol:cześć Madziulku :multi:
Jutro chyba pójdę do lekarza , po pracy , bo nie chce być lepiej .
:razz:Madziu , a cóż to był za sen :crazyeye:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ps.tak wogóle to mi się śniliście z Kubą i panem Rydzewskim :oops: :evil_lol:

Magdaleno, jak tak możeszśnić o żonatym mężczyźnie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Alu! :buzi: nadrabiania to ja chyba mam u ciebie sporo, ale choć się teraz przywitam! No i widzę, że ty chora :shake:, nie przedłużaj bo dopiero się rozchorujesz na dobre!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cześć Madziulku :multi:
Jutro chyba pójdę do lekarza , po pracy , bo nie chce być lepiej .
:razz:Madziu , a cóż to był za sen :crazyeye:

Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu :lol::lol::lol: