Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:no proszę jedno małe COŚ i wszyscy zadowolnieni :p
buahaha Alu to wcale nie takie MAŁE coś hehe :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:Ozzy jest niewinny i nie zna się na TYCH sprawach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie! Wcale!
Ale ręke na PULSIE to trzymać lubimy!:cool3: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Hmmmm. Ja tam widzę jakby "gili gili" czyli "ręczne robótki":lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aktualnie nie:evil_lol:
Natomiast BASCO ma różnego typu skłonności hmmm... ma potencjał:evil_lol:
Ma taką swoją poduchę (nie jedną), do ktorej tuli się, gdy czuje się samotny.
Załatw taką Ozziemu.
A tymczasem życzę mu spełnienia marzeń

Posted

cześć Ala... widzę że głównym tematem są "klejnociki" Ozziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj zdziwiłqa mnie ocenzurowana fota - a zaśmiewałam się przy okazji wspaniale.. tym bardziej z komentarzy na skutek owej foteczki :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: :multi:hej Madziu , ten wirusik to przez dogo przechodzi bo mnie też coś łamie :shake:

Posted

[quote name='an3czka']Ulala. Kosmate sny mamy co?:razz: :lol:

hahahah to samo mi do glowy przyszlo ale wstydzilam sie powiedziec :oops:

hahahaha

Kuba nie zakowaj historii tylko linki ogladaj :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']hahahah to samo mi do glowy przyszlo ale wstydzilam sie powiedziec :oops:

hahahaha

Kuba nie zakowaj historii tylko linki ogladaj :cool1:Debeściaczku dopiero teraz zaczęły się stronki otwierać , wcześniej nie dało się wejsć :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczku dopiero teraz zaczęły się stronki otwierać , wcześniej nie dało się wejsć :shake:

wrrrrr wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr co za pech :angryy:

Posted

beria napisał(a):
Ozzy chyba się dowiedział, co o nim piszą na dogo i ma teraz chłopina deprechę :shake: I jajców już nie pokazuje :shake:
:cool3:skąd wiedziałaś :p

Posted

[quote name='teqquila']jak to co pewnie na krotkim spacerku bylbo pogoda brzyka :)a i tu racja bo nawet sam z własnej woli szedł do domu a tak to nie ma zamiaru :razz:

Posted

hahaha Alu powinnas miec napisane "dozwolone od lat 18" .....
a swoja droga to Ozzulek wyglada na szczesliwszego jak moze przewalac na lewo i prawo swe klejnociki :evil_lol: