Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 :evil_lol::evil_lol:no proszę jedno małe COŚ i wszyscy zadowolnieni :p Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst']nie nie nie nie ma litosci juz teraz ;) jak tam Kuba podobaja sie linki :D :cool1::cool3:narazie zakuwa z Historii :angryy: Quote
Vectra Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:narazie zakuwa z Historii :angryy: Biedne dziecko historia :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:no proszę jedno małe COŚ i wszyscy zadowolnieni :p buahaha Alu to wcale nie takie MAŁE coś hehe :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Klejnociki mają się dobrze :p Ulala. Kosmate sny mamy co?:razz: :lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka']Ulala. Kosmate sny mamy co?:razz: :lol::oops:Ozzy jest niewinny i nie zna się na TYCH sprawach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:Ozzy jest niewinny i nie zna się na TYCH sprawach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie! Wcale! Ale ręke na PULSIE to trzymać lubimy!:cool3: :lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka']Nie! Wcale! Ale ręke na PULSIE to trzymać lubimy!:cool3: :lol::mad:on się osłanie żeby za dużo nie było widać :p Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:on się osłanie żeby za dużo nie było widać :p Hmmmm. Ja tam widzę jakby "gili gili" czyli "ręczne robótki":lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka']Hmmmm. Ja tam widzę jakby "gili gili" czyli "ręczne robótki":lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aktualnie nie:evil_lol: Natomiast BASCO ma różnego typu skłonności hmmm... ma potencjał:evil_lol: Ma taką swoją poduchę (nie jedną), do ktorej tuli się, gdy czuje się samotny. Załatw taką Ozziemu. A tymczasem życzę mu spełnienia marzeń Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 cześć Ala... widzę że głównym tematem są "klejnociki" Ozziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj zdziwiłqa mnie ocenzurowana fota - a zaśmiewałam się przy okazji wspaniale.. tym bardziej z komentarzy na skutek owej foteczki :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Grzeczne fotki bez pisanek :p Ozzy dzisiaj szukał wygodnego miejsca do leżenia , pogoda mu nie odpowiada :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: :multi:hej Madziu , ten wirusik to przez dogo przechodzi bo mnie też coś łamie :shake: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka']Ulala. Kosmate sny mamy co?:razz: :lol: hahahah to samo mi do glowy przyszlo ale wstydzilam sie powiedziec :oops: hahahaha Kuba nie zakowaj historii tylko linki ogladaj :cool1: Quote
Maga100 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [ tu wygląda na mocno nieszczęśliwego psa :glaszcze: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst']hahahah to samo mi do glowy przyszlo ale wstydzilam sie powiedziec :oops: hahahaha Kuba nie zakowaj historii tylko linki ogladaj :cool1:Debeściaczku dopiero teraz zaczęły się stronki otwierać , wcześniej nie dało się wejsć :shake: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczku dopiero teraz zaczęły się stronki otwierać , wcześniej nie dało się wejsć :shake: wrrrrr wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr co za pech :angryy: Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ozzy chyba się dowiedział, co o nim piszą na dogo i ma teraz chłopina deprechę :shake: I jajców już nie pokazuje :shake: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 beria napisał(a):Ozzy chyba się dowiedział, co o nim piszą na dogo i ma teraz chłopina deprechę :shake: I jajców już nie pokazuje :shake::cool3:skąd wiedziałaś :p Quote
teqquila Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 jak to co pewnie na krotkim spacerku bylbo pogoda brzyka :) Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='teqquila']jak to co pewnie na krotkim spacerku bylbo pogoda brzyka :)a i tu racja bo nawet sam z własnej woli szedł do domu a tak to nie ma zamiaru :razz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 hahaha Alu powinnas miec napisane "dozwolone od lat 18" ..... a swoja droga to Ozzulek wyglada na szczesliwszego jak moze przewalac na lewo i prawo swe klejnociki :evil_lol: Quote
Recommended Posts