Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Były jajca źle ....nie ma jajec jeszcze gorzej :angryy: Ja wam tu zaraz ojca R. wstawie i tyle będzie zabawy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ja wam tu zaraz ojca R. wstawie i tyle będzie zabawy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rydzewskiego czy tego od beretów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Rydzewskiego czy tego od beretów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tego od beretów / :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zbieżnosć inicjałów zupełnie przypadkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tego od beretów / :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zbieżnosć inicjałów zupełnie przypadkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Czy aby napewno? :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Czy aby napewno? :mad: :evil_lol: :evil_lol::mad:śmiesz wątpić :angryy: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:śmiesz wątpić :angryy: Ależ skąd, w końcu to tylko zbieżność inicjałów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ależ skąd, w końcu to tylko zbieżność inicjałów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:pnooooo i prosze mnie tu nie insynuować :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pnooooo i prosze mnie tu nie insynuować :razz: Tak jest ciociu R. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tak jest ciociu R. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...dziecko ty cioci nie denerwuj , bo wiesz ja jestem ciało pedagogiczne i mam nerwy w strzępkach po 23 latach pracy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dziecko ty cioci nie denerwuj , bo wiesz ja jestem ciało pedagogiczne i mam nerwy w strzępkach po 23 latach pracy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To leczyć trza koniecznie te nerwy :evil_lol: ;) ... Dobranoc ;) ... Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dziecko ty cioci nie denerwuj , bo wiesz ja jestem ciało pedagogiczne i mam nerwy w strzępkach po 23 latach pracy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To trzeba było nie gnębić biednych bezbronnych dzieci w szkole:cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='KaRa_TC']To trzeba było nie gnębić biednych bezbronnych dzieci w szkole:cool3: :lol: :lol: :lol:w przedszkolu Kara w przedszkolu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc Piotrusiu /:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba sie wystraszył :razz:/ Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']w przedszkolu Kara w przedszkolu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A przedszkolu to ponoc takie male, grzeczne i niewinne dzieci sa:lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ale dlaczego nasz straszysz o. dr (od dyrektor :diabloti: ) R. :shake: I cenzura :placz: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Ale dlaczego nasz straszysz o. dr (od dyrektor :diabloti: ) R. :shake: I cenzura :placz:bo wszyscy krzyczeli że Ozzy jajkami swieci :placz::placz::placz: Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):bo wszyscy krzyczeli że Ozzy jajkami swieci :placz::placz::placz: Ozzy nie musi wstydzić się jajców :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):bo wszyscy krzyczeli że Ozzy jajkami swieci :placz::placz::placz: Wcale nie wszyscy:cool3: bo ja nic nie mowilam:lol: :lol: :lol: Quote
Koma Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No masz ocenurowali Ozziemu jajca :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Ozzy , jajeczka i nieudana rameczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy , jajeczka i nieudana rameczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oddali jajka Ozulcowi :laola: a czemu ta rameczka nie udana ? Dobra jest :razz: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ozulec jak zwykle niepoprawny z klejnotami na wierzchu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja dzisiaj omalże nie zrobiłam kuciapkom suczym fotek i nie wstawiła z rozpedu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 PIKA napisał(a):Oddali jajka Ozulcowi :laola: a czemu ta rameczka nie udana ? Dobra jest :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra niech ci będzie ze dobra ;) a jajuszka są cały czas na miejscu :p Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy , jajeczka i nieudana rameczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No teraz można napisać: Cały Ozzy :loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 beria napisał(a):No teraz można napisać: Cały Ozzy :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cały brudny Ozzy :razz: Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ja tam nie widzę, że brudny. Po co ma się myć? Niedziela, czy co? Quote
Recommended Posts