Alicja Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 O rany choram ,ale jutro robię gołąbki bo mi jęzor za chwilę ucieknie......:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']O rany choram ,ale jutro robię gołąbki bo mi jęzor za chwilę ucieknie......:razz: Aluś no to przyjeżżąj gołąbki jeszcze zostały, starcza dla ciebie :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']błogie lenistwo Ozzy pewnie tak długo prosił o wyjście na spacerek aż w koncu przysnął przy smyczce :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ozzy pewnie tak długo prosił o wyjście na spacerek aż w koncu przysnął przy smyczce :evil_lol::shake:on tak robi po spacerku .......o nie już nigdzie nie idę .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1: a tak było dzisiaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaaaaaacy zakochani i jaka sliczna rameczka mniaaam Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 dbsst napisał(a):jaaaaaacy zakochani i jaka sliczna rameczka mniaaam:oops:stydam za rameczke ,ale siem dopiero ucze Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ozzy pewnie tak długo prosił o wyjście na spacerek aż w koncu przysnął przy smyczce :evil_lol: o tym samym pomyslalam :D Alu przyznaj sie ze forum cie tak wciaga ze nawet z psiakiem na spacerek nie chce ci sie isc:mad: Quote
Just-tea Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:cool1: hehe Ala chanel ,ze Ozzy tak niucha??:cool3: Quote
PIKA Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No i jak Ala lepiej Ci ? :razz: Bo cos mi tu czosnkiem zajeżdza :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']błogie lenistwo Basco robi podobnie:lol: Czasami też do łóżka lub na legowisko (zależy, gdzie akurat ma ochotę się rozwalić) bierze plecak, z którym mąż chodzi na polowania (tam "noszą" się smaczki i kanapki) Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 :p [quote name='Alicjarydzewska']:pod razu widać ,że posiadasz bullowate stworzonko , bo to co napisałaś jest zgodne z prawdą :evil_lol: hahah no jasne one wszystkie takie same :) Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:stydam za rameczke ,ale siem dopiero ucze No wiesz co! :p Jak umiesz zrobić taką to już umiesz każdą! :eviltong:I nie bądz taka skromna, świetnie ci idzie! Zwolnienie się przydało :evil_lol: Quote
Agga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ALu uroczo wyglądacie razem. MOja Sara robiła tak samo. Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='mmbbaj']No wiesz co! :p Jak umiesz zrobić taką to już umiesz każdą! :eviltong:I nie bądz taka skromna, świetnie ci idzie! Zwolnienie się przydało :evil_lol: otóż to - dokładnie tak chciałam napisać :evil_lol: A Ozzulek prześmiesznie wygląda leżąc na szeleczkach.. prześmiesznie bo padnięty a interpretować fotę można w odwrotny sposób... leżę i znudzony czekam aż mnie wkońcu ktoś na spacer weźmie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Rany Julek :crazyeye: przez chwilę pomyślałam że to Ozzy w brązowym sweterku :roflt: :roflt: Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Lucy*'] Rany Julek :crazyeye: przez chwilę pomyślałam że to Ozzy w brązowym sweterku :roflt: :roflt: ala i jak tam ozziemu udalo sie ciebie zepchnac >? Quote
beria Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Zdrówka życzę ;) [quote name='Alicjarydzewska']:cool1: i po chwili:angryy: wykopałem ją :diabloti: I nie daj się wykopać z łóżka, to Ty jesteś przeziębiona :mad: Quote
asher Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Ka-ka']gołąbki, piernik...ludzie, czy Wy chcecie byc podani do TOZu za znęcanie się nad zwierzątkami? tzn mną??? portfel w stanie typowo studenckim na koniec miesiąca i odliczam godziny do przyjazdu Mamy... (dziś, to sobie chociaz postem wytłumaczę :cool3: ) ja kcem domowy obiadek :-( Kamila, jak lubisz, to zapraszam w piątek na kapuste z grochem :p Alu, parę dni mnie nie było i miałam ponad 10 stron do nadrobienia :crazyeye: Mam ustawione po 40 postów na stronie :crazyeye: Ratunku! A tak w ogóle, to czy Ozzy robi coś jeszcze oprócz spania? :evil_lol: Bo na każdym jednym zdjęciu śpi :evil_lol: Ja nie wierzę, że to ast, to ponoć bardzo energiczne psy :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Ka-ka']gołąbki, piernik...ludzie, czy Wy chcecie byc podani do TOZu za znęcanie się nad zwierzątkami? tzn mną??? portfel w stanie typowo studenckim na koniec miesiąca i odliczam godziny do przyjazdu Mamy... (dziś, to sobie chociaz postem wytłumaczę :cool3: ) ja kcem domowy obiadek :-( P.S. ale, owczywiście, młody został wczesniej zaopatrzony w 15 kg karmy :diabloti:no widzisz za daleko mieszkasz bo mogłabyś wpaść :razz: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='asher']Kamila, jak lubisz, to zapraszam w piątek na kapuste z grochem :p Alu, parę dni mnie nie było i miałam ponad 10 stron do nadrobienia :crazyeye: Mam ustawione po 40 postów na stronie :crazyeye: Ratunku! A tak w ogóle, to czy Ozzy robi coś jeszcze oprócz spania? :evil_lol: Bo na każdym jednym zdjęciu śpi :evil_lol: Ja nie wierzę, że to ast, to ponoć bardzo energiczne psy :evil_lol:No nie narzekaj , trzeba czytać systematycznie :razz: Asher , on się rozbawia , ale wtedy nie ma komu fot cykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):No nie narzekaj , trzeba czytać systematycznie :razz: Asher , on się rozbawia , ale wtedy nie ma komu fot cykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah no to ala postaraj sie o jedno sesie gdzie ozzy bedzie w pelnych ruchu :D Quote
Vectra Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 XXL napisał(a):hahah no to ala postaraj sie o jedno sesie gdzie ozzy bedzie w pelnych ruchu :D tylko skąd wziąść taki szyyybki aparat ??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Vectra napisał(a):tylko skąd wziąść taki szyyybki aparat ??:evil_lol: :evil_lol::cool1:święta racja Dzisiaj np uciekał przed torebka herbaty expresowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem nauczył się skakać z wyrka na kanapę przez oparcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 o jaki odważny i zdolny chłopak z tego Ozziego :evil_lol: :evil_lol: ta to się tak zaczyna najpierw z wyra na kanape potem kolejne przeszkody się naumiewamy przeskakiwać :diabloti: :diabloti: hehh moja małpa Lalka jak ją wziełam do siebie to nawet na fotel nie umiała wskoczyć , teraz parkanik 160cm pokonuje bez rozbiegu :angryy: :angryy: Biedny Ozzi straszą go tym paskudctwem herbatą bleeeee Quote
Recommended Posts