Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Nie ma się co przejmować, Ewa jest dziwna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
ewa nie jest dziwna:placz: ale jak byssiedzial przez 4h przy śmierdzących ozorach w kuchni to tez bys tak reagował:shake: (tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: )

Posted

[quote name='evaxon'](tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: )

No proszę, to jest materiał na żonę ;) ... Oczywiście nie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='evaxon']ewa nie jest dziwna:placz: ale jak byssiedzial przez 4h przy śmierdzących ozorach w kuchni to tez bys tak reagował:shake: (tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: )Ewuniu , ale dobrze przyżądzone ozorki są bardzo smaczne ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ewuniu , ale dobrze przyżądzone ozorki są bardzo smaczne ;)

Ozorki mniam mniam ... Szczególnie w galarecie lub z sosem tatarskim ;) ...

Teklunia napisał(a):
a dlaczego nie dla Ciebie?
Ty nie lubisz jesc? ;)

Musiałem tak napisać ;) ...

Posted

Moniś napisał(a):
Co im z jedzienia :roll: Grunt to piwsko.. :evil_lol::shake:

eee monisia jak mozesz ja np nie pije piwa ! :P a jesc lubie gotowac tez :) hahahah :p :lol:

Posted

XXL napisał(a):
eee monisia jak mozesz ja np nie pije piwa ! :P a jesc lubie gotowac tez :) hahahah :p :lol:
:razz::razz::razz:eee no u Ozzulca zaraz mi się biuro matrymonialne zrobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:razz::razz::razz:eee no u Ozzulca zaraz mi się biuro matrymonialne zrobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahah nie nie spokonie ja mam swoja tz :) :loveu: :lol: :p

Posted

XXL napisał(a):
hahah nie nie spokonie ja mam swoja tz :) :loveu: :lol: :p
:p ulżyło mi bo myślałam , że potem za swiadka mnie będa brali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:p ulżyło mi bo myślałam , że potem za swiadka mnie będa brali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

za swiadka ale jakiego morderstwa ? hahahha a jak chcesz to kiedys mozesz byc swiadkiem :) :cool1: jak dziadek popelnia blad swojego zycia hahaha :D:p :lol:

Posted

Witam Cię Alu R. :multi:

PiotrekJ napisał(a):
Ozorki mniam mniam ... Szczególnie w galarecie lub z sosem tatarskim ;) ...

Ofuuu :evil_lol:. Moja rodzinka tym się zajada, a ja z bratem to dziwolągi i dużo takich rzeczy nie jemy :lol:

Moniś napisał(a):
Grunt to piwsko.. :evil_lol::shake:

I czysta :evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Witam Cię Alu R. :multi:

Ofuuu :evil_lol:. Moja rodzinka tym się zajada, a ja z bratem to dziwolągi i dużo takich rzeczy nie jemy :lol:

I czysta :evil_lol:

hyhy e tam coras wiecej panow uznaje ze mozna sie swietnie bawic bez % :) :cool1:

Posted

Dzień doberek wszystkim :multi::multi::multi:
U nas dzisiaj barrrrrdzo zimmmmmno , ale mam lepszy nastrój bo do pracy idę tylko na 2 godzinki :evil_lol:i jest słoneczko :multi::multi::multi:
Ozzulek zaś cierpi z powodu suczek rozsiewających ciekawe aromaty :shake:

piłka jest moja

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Chyba bardziej "piłka-flaczek";)
czyli PIŁKA ubranko , środek już nie zyje od dawna :shake:

do pracy idę na 13 i wracam o 15 ale chyba prosto z pracy wskoczę w autobus i podjade do Ozzulkowej babci :ppanowie dadzą sobie radę bez mamusi w domku :p

Posted

hehe no ponoc to faceci sa najlepszymi kucharzami:razz: ja to na zone sie nie nadaje:shake: ze mna trudno wytrzymac:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']

no tak Ozzy siedzisz czy lezysz to jojka zawsze na widoku:evil_lol: ale przyznac trzeba ze posladeczki masz wspaniale :D