PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:no nie wiem co ci się nie podoba w jęzorkach:crazyeye: Nie ma się co przejmować, Ewa jest dziwna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie ma się co przejmować, Ewa jest dziwna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ewa nie jest dziwna:placz: ale jak byssiedzial przez 4h przy śmierdzących ozorach w kuchni to tez bys tak reagował:shake: (tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: ) Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='evaxon'](tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: ) No proszę, to jest materiał na żonę ;) ... Oczywiście nie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='evaxon']ewa nie jest dziwna:placz: ale jak byssiedzial przez 4h przy śmierdzących ozorach w kuchni to tez bys tak reagował:shake: (tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: )Ewuniu , ale dobrze przyżądzone ozorki są bardzo smaczne ;) Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):No proszę, to jest materiał na żonę ;) ... Oczywiście nie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...a dlaczego nie dla Ciebie? Ty nie lubisz jesc? ;) Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Teklunia napisał(a):a dlaczego nie dla Ciebie? Ty nie lubisz jesc? ;) Co im z jedzienia :roll: Grunt to piwsko.. :evil_lol::shake: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ewuniu , ale dobrze przyżądzone ozorki są bardzo smaczne ;) Ozorki mniam mniam ... Szczególnie w galarecie lub z sosem tatarskim ;) ... Teklunia napisał(a):a dlaczego nie dla Ciebie? Ty nie lubisz jesc? ;) Musiałem tak napisać ;) ... Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ozorki mniam mniam ... Szczególnie w galarecie lub z sosem tatarskim ;) ... otóż to :razz: Quote
XXL Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moniś napisał(a):Co im z jedzienia :roll: Grunt to piwsko.. :evil_lol::shake: eee monisia jak mozesz ja np nie pije piwa ! :P a jesc lubie gotowac tez :) hahahah :p :lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 XXL napisał(a):eee monisia jak mozesz ja np nie pije piwa ! :P a jesc lubie gotowac tez :) hahahah :p :lol::razz::razz::razz:eee no u Ozzulca zaraz mi się biuro matrymonialne zrobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
XXL Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz::razz::razz:eee no u Ozzulca zaraz mi się biuro matrymonialne zrobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah nie nie spokonie ja mam swoja tz :) :loveu: :lol: :p Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 XXL napisał(a):hahah nie nie spokonie ja mam swoja tz :) :loveu: :lol: :p:p ulżyło mi bo myślałam , że potem za swiadka mnie będa brali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
XXL Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p ulżyło mi bo myślałam , że potem za swiadka mnie będa brali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za swiadka ale jakiego morderstwa ? hahahha a jak chcesz to kiedys mozesz byc swiadkiem :) :cool1: jak dziadek popelnia blad swojego zycia hahaha :D:p :lol: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no dobra jest fotka :p Czy to modlitwa do pączka???:lol: Quote
Cimi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Witam Cię Alu R. :multi: PiotrekJ napisał(a):Ozorki mniam mniam ... Szczególnie w galarecie lub z sosem tatarskim ;) ... Ofuuu :evil_lol:. Moja rodzinka tym się zajada, a ja z bratem to dziwolągi i dużo takich rzeczy nie jemy :lol: Moniś napisał(a):Grunt to piwsko.. :evil_lol::shake: I czysta :evil_lol: Quote
XXL Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Cimi napisał(a):Witam Cię Alu R. :multi: Ofuuu :evil_lol:. Moja rodzinka tym się zajada, a ja z bratem to dziwolągi i dużo takich rzeczy nie jemy :lol: I czysta :evil_lol: hyhy e tam coras wiecej panow uznaje ze mozna sie swietnie bawic bez % :) :cool1: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Dzień doberek wszystkim :multi::multi::multi: U nas dzisiaj barrrrrdzo zimmmmmno , ale mam lepszy nastrój bo do pracy idę tylko na 2 godzinki :evil_lol:i jest słoneczko :multi::multi::multi: Ozzulek zaś cierpi z powodu suczek rozsiewających ciekawe aromaty :shake: piłka jest moja Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czesc Alus :) Czyli zaraz bedziesz w domku :multi: [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy ma bardzo...nieskrepowana pozycje...:cool3: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Chyba bardziej "piłka-flaczek";) czyli PIŁKA ubranko , środek już nie zyje od dawna :shake: do pracy idę na 13 i wracam o 15 ale chyba prosto z pracy wskoczę w autobus i podjade do Ozzulkowej babci :ppanowie dadzą sobie radę bez mamusi w domku :p Quote
e.v.a Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 hehe no ponoc to faceci sa najlepszymi kucharzami:razz: ja to na zone sie nie nadaje:shake: ze mna trudno wytrzymac:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] no tak Ozzy siedzisz czy lezysz to jojka zawsze na widoku:evil_lol: ale przyznac trzeba ze posladeczki masz wspaniale :D Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Uwaga na otarcia!:nono: Pachwinki są bardzo delikatne:cool3: Quote
Recommended Posts