Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I][B]Były jajca źle ....nie ma jajec jeszcze gorzej :angryy:
Ja wam tu zaraz ojca R. wstawie i tyle będzie zabawy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ja wam tu zaraz ojca R. wstawie i tyle będzie zabawy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]

Rydzewskiego czy tego od beretów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Rydzewskiego czy tego od beretów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tego od beretów / :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zbieżnosć inicjałów zupełnie przypadkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tego od beretów / :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zbieżnosć inicjałów zupełnie przypadkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/[/quote]

Czy aby napewno? :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ależ skąd, w końcu to tylko zbieżność inicjałów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]:p[I][B]nooooo i prosze mnie tu nie insynuować :razz:[/B][/I]

Posted

[quote name='PiotrekJ']Tak jest ciociu R. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote][I][B]dziecko ty cioci nie denerwuj , bo wiesz ja jestem ciało pedagogiczne i mam nerwy w strzępkach po 23 latach pracy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]dziecko ty cioci nie denerwuj , bo wiesz ja jestem ciało pedagogiczne i mam nerwy w strzępkach po 23 latach pracy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]

To leczyć trza koniecznie te nerwy :evil_lol: ;) ...

Dobranoc ;) ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]dziecko ty cioci nie denerwuj , bo wiesz ja jestem ciało pedagogiczne i mam nerwy w strzępkach po 23 latach pracy :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]

To trzeba było nie gnębić biednych bezbronnych dzieci w szkole:cool3: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']To trzeba było nie gnębić biednych bezbronnych dzieci w szkole:cool3: :lol: :lol: :lol:[/quote][I][B]w przedszkolu Kara w przedszkolu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobranoc Piotrusiu /:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba sie wystraszył :razz:/
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]w przedszkolu Kara w przedszkolu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I]
[/quote]

A przedszkolu to ponoc takie male, grzeczne i niewinne dzieci sa:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='beria']Ale dlaczego nasz straszysz o. dr (od dyrektor :diabloti: ) R. :shake: I cenzura :placz:[/quote]bo wszyscy krzyczeli że Ozzy jajkami swieci :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']bo wszyscy krzyczeli że Ozzy jajkami swieci :placz::placz::placz:[/quote]

Wcale nie wszyscy:cool3: bo ja nic nie mowilam:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ozzy , jajeczka i nieudana rameczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://img126.imageshack.us/img126/633/o28kh.jpg[/IMG]
[/B][/I][/quote]

Oddali jajka Ozulcowi :laola:
a czemu ta rameczka nie udana ? Dobra jest :razz:

Posted

Ozulec jak zwykle niepoprawny z klejnotami na wierzchu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja dzisiaj omalże nie zrobiłam kuciapkom suczym fotek i nie wstawiła z rozpedu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Oddali jajka Ozulcowi :laola:
a czemu ta rameczka nie udana ? Dobra jest :razz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra niech ci będzie ze dobra ;)
a jajuszka są cały czas na miejscu :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ozzy , jajeczka i nieudana rameczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://img126.imageshack.us/img126/633/o28kh.jpg[/IMG]
[/B][/I][/QUOTE]

No teraz można napisać: Cały Ozzy :loveu: