Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O ja :shock: i tutaj też dzisiaj było spotkanie...same spotkania dogomaniaków, jak miło :multi:

haha ale miałyście śmiesznie :evil_lol: :evil_lol: widze, ze sie wszystko udalo :loveu:

:shock: czy wszyscy do domu wrócili cali? :lol: hahaha Ozzulek mordulek jaka mina! :lol: :lol: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Ozzy chciał się przywitać :roll:

Kuba, świetne zdjęcia. :thumbs:To z serii " Mam Was " :mad:

Wszyscy mieliśmy niezły ubaw.:roflt:Przypuszczam ,że przed moim przyjściem Ala dała Ozziemu cosik na pobudzenia , bo mordulec był nie do opanowania.:crazyeye:Miałam silne w sparcie w moim obronno- zaczepnym, tylko plecki mnie bolą i liczę siniaki.:evil_lol:
Aha i Ozzi umie układać włoski, tak mnie "uczesał " ,że siebie nie poznałam ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']były ciasteczka a mi nie wolno było brać ze stołu :shake:

Tuffi, fotki już poszły ;)

hahaha niezły Pan domu a jakich to maiał gospodarz gości

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Wyraźnie widać, ze miał coś do powiedzenia... :loveu: Super fotki! :multi:no oczywiście , że miał , bo kawy dla niego nie było:evil_lol: i za mało ciasteczek :angryy:na dodatek niepieskowych:angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']były ciasteczka a mi nie wolno było brać ze stołu :shake:

Tuffi, fotki już poszły ;)

No jak nie można :mad: - jak kładzie sie je na widoku i tylko się szczuje i takie jeszcze smakołyki :angryy: - widać ze Ozzy miał coś do powiedzenia w tej sprawie :cool3: - DOBRY PIESEK :terazpol::lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no oczywiście , że miał , bo kawy dla niego nie było:evil_lol: i za mało ciasteczek :angryy:na dodatek niepieskowych:angryy::evil_lol:

Alu no to jak tak mozna było? :mad: Ozzulec tez człowiek. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ciociu , trzymaj go :placz:

ciociu... ratuj :placz:

ale ci się nosek marszczy :evil_lol:

eeeeeeeeeeeeeeeeeee............spadam :razz:

aha no i wywaliłem ciocię na wyrko :lol::lol::lol:i robiłem jej fryzurkę ;)

Posted

A ja myslęże Ozulec chciał go zjeść ale nie wiedział od której strony zacząć ;) Potem poszedł to przeanalizowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
A ja myslęże Ozulec chciał go zjeść ale nie wiedział od której strony zacząć ;) Potem poszedł to przeanalizowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:to Tufficzek na Ozzulka zęby ostrzył :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Pysia']
A ja myslęże Ozulec chciał go zjeść ale nie wiedział od której strony zacząć ;) Potem poszedł to przeanalizowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak, przeanalizował i skoczył mi na plecy :evil_lol:, ale co to jest tylko 30 parę kilo :razz:

Tuffiasty zażarcie pilnował Pańci :angryy:

Posted

:roll: bo Ozzulek przy Tuffiku to biedniutki jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a ciocia Ala niepotrzebnie kasę na fryzjera wydaje , a Ozzy chciał tylko cioteczkę pocałować i sprawdzić wytrzymałość uszu na ciągnięcie za kolczyki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahahaha Ozzulku mordulku kochany hahaha
Juz myslalam ze Mejk to tylko taki wariat i wszystkich tak wita, ale naszczescie nie jestesmy sami :lol: :lol: :evil_lol:

haha i kto tu jest pies morderca!! :evil_lol:
Sliczne zdjeciaa :loveu: :loveu: :loveu: