Alicja Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 :mad: i juz mamy po wystawie Wszystkim , którzy na Ozzulka głosowali , bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose::calus::buzi::B-fly: Quote
Siostra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 czy mowa o tych zdjęciach, na które i ja kiedyś głosowałam ( bo coś nie w temacie jestem:oops: )? Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Siostra napisał(a):czy mowa o tych zdjęciach, na które i ja kiedyś głosowałam ( bo coś nie w temacie jestem:oops: )?nie te co kiedyś głosowałas to była galeria Dogomaniaków u Tufi / tam też było nieczysto ,ale niech im będzie:evil_lol:/ a teraz była Internetowa Wystawa Psów ...totalna kaszana:roll: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad: i juz mamy po wystawie phi, co za dranstwo :shake: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Szkoda gadać ale.. ludzie mnie zadziwiają :-( Jak można tak głupio się zacowywać? Przecież to zabawa była a nie jakieś super ważne i oceniane cholera wie co :angryy: Draństwo i tyle - draństwo tzn ci którzy wpisywali tam po 1 w ocenie... nie podoba się to nie głosuj i tyle :angryy: Ech....... buziaki Ala Quote
aga1215 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 też mi się nie podoba. O wystawie dowiedziałam się dopiero wczoraj od Beaty. Zagłosowałam na Poświatę. Potem okazało sie, że Ozzulec też jest. Zagłosowałam, dostałam maila, ale nie mogłam potwierdzić - bo list był zamknięty amnie wyświetlił się tylko komentarz: "Treść tego listu jest chwilowo niedostępna. Jednak istnieje możliwość kontaktu z jego nadawcą - w tym celu użyj przycisku 'Odpowiedz'." :angryy: :angryy: :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Coza ludzie, w ogole nie potrafią się dobrze bawić... :/ Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Ozzy miał dzisiaj wizytę kolegi :cool1:.Był u nas Tuffi;)Ozzy uszedł z życiem z tego spotkania :evil_lol:będą fotki ;) Alka też żyje :evil_lol::multi: Quote
mmbbaj Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']No to czekamy na fotasy :lol: ... Cosik długo czekamy...:hmmmm: Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 :evil_lol:ciocia Ala nie wyraziła zgody na publikację swojej twarzy na tym zdjęciu :evil_lol: Ozzy chciał się przywitać :roll: ciociu ratuj:-o Tuffi mnie chce zjesć :placz: Quote
Alka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 hahaha, na 1 foteczce cosik zmieniłam kolorek skóry, , a może mnie solarium za mocno przypiekło ?:megagrin::megagrin::megagrin: poważnie , gdybyście mnie zobaczyli na 1 fotce to topik Ozziego straciłby na oglądalności:eviltong:, ktoś z taką fotogenicznością jak ja nie powinien się pokazywać forumowiczom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alka, co Ci się stało na pierwszym zdjęciu? :evil_lol: Nie wiedziałam, ze umiesz się tak pięknie uśmiechać :evil_lol: Biedny Ozzulec, jaki wystraszony :evil_lol: Tylko dlaczego to Tuffiś cały czas jest na rękach Pańci? :evil_lol: Alu!! Więcej fotek!! Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 mamy jeszcze kilka ale muszę posłać foteczki Tufficza Ali ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Gabryjella napisał(a):Żeby nie zrobił krzywdy Ozzyemu:evil_lol::p no tak ;) Quote
Alka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gabryjella napisał(a):Żeby nie zrobił krzywdy Ozzyemu:evil_lol: Otóż to ! Tuffi miał straszną CHRAPKĘ NA OZZULCA :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gabryjella napisał(a):Żeby nie zrobił krzywdy Ozzyemu:evil_lol: O nie, więc to morderca?! :-o :-o :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu, co oni z Toba robia :crazyeye: Uciekaj, dziewczyno!!! Quote
asher Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alu, czy Ozzy cię... kryje? :oops: Rydzewska, podobno to z moim Bugajskim miało być coś nie tegez... :shake: Quote
mmbbaj Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='asher']Alu, czy Ozzy cię... kryje? :oops: Rydzewska, podobno to z moim Bugajskim miało być coś nie tegez... :shake: Właśnie! :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 były ciasteczka a mi nie wolno było brać ze stołu :shake: Tuffi, fotki już poszły ;) Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']sam wziąłem :eviltong: moje mądre psisko :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts