Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostra napisał(a):
czy mowa o tych zdjęciach, na które i ja kiedyś głosowałam ( bo coś nie w temacie jestem:oops: )?
nie te co kiedyś głosowałas to była galeria Dogomaniaków u Tufi / tam też było nieczysto ,ale niech im będzie:evil_lol:/
a teraz była Internetowa Wystawa Psów ...totalna kaszana:roll:

Posted

Szkoda gadać ale.. ludzie mnie zadziwiają :-(
Jak można tak głupio się zacowywać? Przecież to zabawa była a nie jakieś super ważne i oceniane cholera wie co :angryy:

Draństwo i tyle - draństwo tzn ci którzy wpisywali tam po 1 w ocenie... nie podoba się to nie głosuj i tyle :angryy:
Ech.......

buziaki Ala

Posted

też mi się nie podoba.
O wystawie dowiedziałam się dopiero wczoraj od Beaty. Zagłosowałam na Poświatę. Potem okazało sie, że Ozzulec też jest. Zagłosowałam, dostałam maila, ale nie mogłam potwierdzić - bo list był zamknięty amnie wyświetlił się tylko komentarz:
"Treść tego listu jest chwilowo niedostępna. Jednak istnieje możliwość kontaktu z jego nadawcą - w tym celu użyj przycisku 'Odpowiedz'."

:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Ozzy miał dzisiaj wizytę kolegi :cool1:.Był u nas Tuffi;)Ozzy uszedł z życiem z tego spotkania :evil_lol:będą fotki ;)
Alka też żyje :evil_lol::multi:

Posted

:evil_lol:ciocia Ala nie wyraziła zgody na publikację swojej twarzy na tym zdjęciu :evil_lol:

Ozzy chciał się przywitać :roll:

ciociu ratuj:-o Tuffi mnie chce zjesć :placz:

Posted

hahaha, na 1 foteczce cosik zmieniłam kolorek skóry, , a może mnie solarium za mocno przypiekło ?:megagrin::megagrin::megagrin:

poważnie , gdybyście mnie zobaczyli na 1 fotce to topik Ozziego straciłby na oglądalności:eviltong:, ktoś z taką fotogenicznością jak ja nie powinien się pokazywać forumowiczom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alka, co Ci się stało na pierwszym zdjęciu? :evil_lol: Nie wiedziałam, ze umiesz się tak pięknie uśmiechać :evil_lol:
Biedny Ozzulec, jaki wystraszony :evil_lol: Tylko dlaczego to Tuffiś cały czas jest na rękach Pańci? :evil_lol:

Alu!! Więcej fotek!!