g_o_n_i_a Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Chyba byliśmy ostatnio grzeczni, takie piękne foty Ozzulca w kawałkach, to tak bez powodu nie dają... Ach, kolejny piękny nochal... A ten ogonek... :loveu: Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Alu - Kuba rośnie na mistrza - te ostatnie fotki :klacz: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu::loveu::loveu::loveu: moje dwa najukochansze miejsca w psie :loveu: trojkacik i pachnace lapeczki :p Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba bawił się w fotografa ;) Ozzulek koffany trójkącik nosio mistrzostwo swiata KUBA baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba bawił się w fotografa ;) Ozzulek koffany trójkącik nosio Ja poproszę jeszcze bliżej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Bliżej i bardziej rozłozonych Ozzulcowych foteczek nie mamy :shake:, następne rankiem albo popołudniu ;) Cieszy mnie że Kubaszowe fotograficzne próby się podobują ;) Quote
mrowka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ozzulkowe-mordulkowe zdjęcia nowe :multi: :loveu: wreszciee! Kochaniutki tez zostal pocięty na kawalki :shake: biedactwo.. A czemu ten pieknis taki smutny? :(:mad: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 oj siem bardzo podobujom :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ojjj ale pumeksik to by się przydał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Wygląda jak prosiaczka łapka:lol: :lol: :lol: Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ooo rozczłonkowali piesa:) sliczny rozczłonkowany pies:) szczególnie ogonek mnie wzruszył nie wiedziec czemu..;) Quote
Alka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ale świetny Ozzy w kawałkach:loveu::loveu::loveu: Foty bardzo wyrazne, Kuba nie marnuje czasu ...:thumbs: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wygląda jak prosiaczka łapka:lol: :lol: :lol::p bo Ozzy to jest taki Prosiak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Teklunia']Przyszlam powiedziec: DZIEN DOBRY :)Dzień Dobry Kasieńko :multi: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Czy pozwolisz, moja droga Alicjo , że powitam Cię serdecznie ? :p Pomimo, że wytknęłaś mi brak troski o Gezia - znajdując włos w lewym rogu ekranu ??? :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy pozwolisz, moja droga Alicjo , że powitam Cię serdecznie ? :p Pomimo, że wytknęłaś mi brak troski o Gezia - znajdując włos w lewym rogu ekranu ??? :lol: hahahaa no i widzisz Alu masz przekichane hahahha Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzien dobry Alicjo!!:multi: Fotki Ozzulca rozlozonego na czynniki pierwsze super, hihi, ale sie usmialam.:evil_lol: A Tuffi bardzo zly pies i nie mozna z nim zadzierac drogi Ozulq:lol::lol: Quote
sota36 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oczęta łapeczka ogonek - jestem zacofana w przegladaniu galerii - Ala wie czemu - przepraszam, ale jakbym byla Jasnie Ozzulcem, to wkurzylabym sie na fotki slepek - Ala - fleszem po oczach?!?!?!? Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 sota36 napisał(a):- jestem zacofana w przegladaniu galerii - Ala wie czemu - przepraszam, ale jakbym byla Jasnie Ozzulcem, to wkurzylabym sie na fotki slepek - Ala - fleszem po oczach?!?!?!?:p nie było fleszem po oczach :cool1: , bo Gosia / Axelkowa / nauczyła nas takiej sztuczki z kartką ;)i światełko nie slepi Quote
sota36 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No, to macie szczescie, bo inaczej to wkurzylibyscie ciotke Jole... p.s. Alus - sypialnia - pieeeekna!!!!! Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='sota36']No, to macie szczescie, bo inaczej to wkurzylibyscie ciotke Jole... p.s. Alus - sypialnia - pieeeekna!!!!!nie kuś bo przyjadę oblewać :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nie obiecuj, nie stasz tylko przyjedz !!!!! Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzień dobry Alicjo :p Cieszę sie ze z karteczka fotki pstrykasz :multi: Ozzy pewnie też sie cieszy :lol: Zdjatka wspaniałe - Kuba robi wielkie postępy :p miłego weekendu Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']Dzień dobry Alicjo :p Cieszę sie ze z karteczka fotki pstrykasz :multi: Ozzy pewnie też sie cieszy :lol: Zdjatka wspaniałe - Kuba robi wielkie postępy :p miłego weekendu dzieńdoberek ;) Prosimy o kolejne wskazówki co do focenia :razz: Quote
Recommended Posts