dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Alka napisał(a):Debe ,mam propozycję ;), za jednym zamachem załatwisz wizytę fryzjera Ozziego i wstąpisz do mnie na rogaliki :multi: oooooooooooo pasi bede piekna wyfryzowana to bede mogla z duma w gosci na rogaliki isc :D Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Dzień Doberek :multi: Może troszkę późno , ale dopiero wstałam z wyrka :oops:.Położyłam się na chwilkę jak wróciłam z pracy , bo fatalnie się czułam ...no i ta chwila trwała :oops:3 godzinki . Mniam , gdzie tu dzielą rogalikami :crazyeye: Debeściaczku przyjeżdżaj , Ozzy śliny ma dużo więc fryz będzie rewelka ;) a Ala piecze wysmienite ciasta :eviltong: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek :multi: Może troszkę późno , ale dopiero wstałam z wyrka :oops:.Położyłam się na chwilkę jak wróciłam z pracy , bo fatalnie się czułam ...no i ta chwila trwała :oops:3 godzinki . Mniam , gdzie tu dzielą rogalikami :crazyeye: Debeściaczku przyjeżdżaj , Ozzy śliny ma dużo więc fryz będzie rewelka ;) a Ala piecze wysmienite ciasta :eviltong: tylko zjem zamowiona pizzuche i pedze ;) Śpiochu ;) Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a):tylko zjem zamowiona pizzuche i pedze ;) Śpiochu ;):razz:a ja jutro robię Pizzę ......mniama Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alka'] Jakie toto małe rozzłoszczone! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hehehe jak Muszkietor i Safinka :):):) Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 basiulka22tychy napisał(a):hehehe jak Muszkietor i Safinka :):):):evil_lol: no właśnie i też Yorczek rządzi ;) Quote
Just-tea Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hmmm...ktoś tu mowił o slinie??:cool3: ślinka dobrze skleja więc ja się zpaisuje do Ozziego na dokręcanie i klejenie dreadzików-lepsze niż ta cała chemia , nie ma jak naturalne środki:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Just-tea napisał(a):hmmm...ktoś tu mowił o slinie??:cool3: ślinka dobrze skleja więc ja się zpaisuje do Ozziego na dokręcanie i klejenie dreadzików-lepsze niż ta cała chemia , nie ma jak naturalne środki:evil_lol:;) no to czekamy na odwiedziny Quote
Basia&Safi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: no właśnie i też Yorczek rządzi ;) a własnie ze nie ;P bo on ucieka przed Safi nawet w mojej galeri gdzis wczesniej to widac ;P Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 basiulka22tychy napisał(a):a własnie ze nie ;P bo on ucieka przed Safi nawet w mojej galeri gdzis wczesniej to widac ;Pa ja myślałam ,że Safi uciekała :evil_lol:.U nas Ozzy prosi Tuffcia żeby się bawił , pozwala mu zabrać wszystkie zabawki a malec jest niewzruszony / w końcu starszy :pi się ze smarkaczem nie chce zadawać :razz:/ Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Proszę i mnie dopisać do kolejki do Ozziego - Fryzjera. :evil_lol: Długo zastanawialam sie nad zmianą fryzurki, pewnie Ozzy cos doradzi. :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Just-tea napisał(a):hmmm...ktoś tu mowił o slinie??:cool3: ślinka dobrze skleja więc ja się zpaisuje do Ozziego na dokręcanie i klejenie dreadzików-lepsze niż ta cała chemia , nie ma jak naturalne środki:evil_lol: tylko pamietaj ze jestem PIERWSZA w kolejce do mistrza ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 O :crazyeye: Nie bylo mnie od wczoraj a tu nawet nie nagadane zbytnio :crazyeye: Ale owych fot tyz nie ma :roll: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] bo fatalnie się czułam ... Ala ??? TY TEŻ ???? :shake: Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala ??? TY TEŻ ???? :shake: No i ja też :p Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='mmbbaj']No i ja też :p:cool1: no to witajcie w klubie :cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 zamawiam sie na fryzure pora zrobic afro :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 ewelinabuck napisał(a):zamawiam sie na fryzure pora zrobic afro :evil_lol:ale jesteś wymyślata ;) Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Kuba bawił się w fotografa ;) Ozzulek koffany trójkącik nosio Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :lol: faktycznie ma takie same rózowe glutki, czy jak to zwal :lol: Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Matko rozlozyli psa na czynniki pierwsze :crazyeye: Super :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oczęta zakochałam sie w tym spojrzeniu :loveu: Quote
Patka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Alu boskie fotki częsci Ozulkowych :loveu: Quote
Recommended Posts