Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']

Ależ on tu się uśmiecha :) dla mnie zostanie aniołkiem :) :loveu: :cool3:
Choćna tej fotce do aniołka mu daleko ;):evil_lol:

Posted

Och z tymi zapachami to masakra :angryy:
Wkurza mnie jak Axel się wwą****e i stanie w miejscu jak osiołek - zaprze się byle tylko wywachać wszelkie zapaszkowe informacje :angryy:

Posted

Dokładnie Gosiu, zTuffiego też niezły wąchacz.:cool3:W pewnych miejscach to nie da rady, muszę mu troszeczkę pomóc w ruszeniu z miejsca.:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Hihihi - witaj w klubie grzecznie witajacych RR ( Rodzinę Rydzewskich ) Czułam się czasami samotnie :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Dobry wieczór Alu, Panie Rydzewski, Kubo i Ozzulku!

Posted

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Dobry wieczór Alu, Panie Rydzewski, Kubo i Ozzulku! :crazyeye:no nie to u mnie już teraz będzie tylko taka kurtuazja :roll: rany to nie w moim stylu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzień Dobry Małgosiu , panie Mareczku i Bajanku ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:no nie to u mnie już teraz będzie tylko taka kurtuazja :roll: rany to nie w moim stylu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzień Dobry Małgosiu , panie Mareczku i Bajanku ;)

Tak być musi!...Nie inaczej! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Tak być musi!...Nie inaczej! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj to ja chyba do tej Warszawy nie przyjadę , bo ja aż taka poprawna to nie jestem :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj to ja chyba do tej Warszawy nie przyjadę , bo ja aż taka poprawna to nie jestem :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Warszawa też nie!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: