Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:odczytałam to niedwuznacznie a'propos dzieci :evil_lol:

Jutro dam fotki Ozzulca :cool1: dzisiaj jakoś mi tak nie bardzo szło ;)

Hej!

Juz jest jutro!:evil_lol:

Posted

Ozzy w bereciku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kuba ...chodź już na ten spacer ....ja czekam.....:angryy:

.................a po spacerku ........................:p.........................

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzy w bereciku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zanim mi się fota załadowała widziałem sam opis ... i zacząłem się bać :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Zanim mi się fota załadowała widziałem sam opis ... i zacząłem się bać :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...
:razz: takiś bojeźliwy ;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No jak swedzi to trzeba:evil_lol::evil_lol: A od czasu do czasu przyda sie wietrzenie:lol:

ale on se wietrzy dośc często a nie od czasu do czasu :evil_lol:

Posted

Hihihih Ozzulek w bereciku kapitalnie wygląda :cool3:

Byłam dziś w bibliotece i o dziwo było tam 3 panów wypożyczających książki :crazyeye: - rzadkość w bibliotekach.
Ale nie o tym......
Jeden z nich pytał o jakąś książkę napisaną przez Hitlera.... drugi wyłonił się zza regałów i powiedział ze ta książka jest zakazana w Polsce i ze jej nie znajdzie... ten pierwszy na to ze 2 lata temu w MPIKach sprzedawali.......
a wogóle to Ojciec Dyrektor Rydzyk powiedział ze lepiej czytać książki Hitlera niż jakies tam bzdety - no normalnie myślałam ze sie ze smiechu posikam a pani bibliotekarka usilnie unikała wzroku panów :evil_lol:

Posted

Hahah OZZY kiedy Ty sie nauczysz kłaść na foteliku zeby jajakmi tak nie świecić?
A wiesz co Alu Ozziemu całkiem do psyka w tym berecie....Ale wiesz on juz nie modny. Teraz weszła moda na te moherowe bereciki:lol: