Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moj Ozzulek mordulek kochany :loveu: ale bym Cie wysciskalaa... :loveu:

Biedactwo, znowu musi cisnac sie na tym fotelu :shake: :evil_lol:

Alu baardzo podobaja mi sie te foteczki ptaszkow :loveu: :multi: :klacz: suuuuper!!

Posted

[quote name='Maga100']Alu, jak tam żyjecie ze smogiem? Już nawet w wiadomościach o was mówią :shock: Czy Ozzi był na spacerze w związku z tym?;)żyjemy i w związku z tym SMOGIEM to ja mam podejrzenie , że gorzej było przez ostatnie 2 dni bo praktycznie na oczy nie mogłam patrzeć tak piekły i ogólnie źle się czułam , dziś było dużo lepiej / chyba że ja już do tego syfu tak przyzwyczajona jestem ze bez niego nie mogę żyć:angryy::evil_lol:/Ozzulek był na 3 krótkich spacerkach no i w zwiazku z tym szalał w domu :mad:, więc teraz poszedł z z chłopakami na pół godzinki pobiegać :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];), dziś było dużo lepiej / chyba że ja już do tego syfu tak przyzwyczajona jestem ze bez niego nie mogę żyć:angryy::evil_lol:

Alu to tak jak w tym dowcipie, co to facet ze Śląska przyjechał nad morze, zasłabł i odzyskał przytomność, jak go położyli pod rura wydechową :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alu to tak jak w tym dowcipie, co to facet ze Śląska przyjechał nad morze, zasłabł i odzyskał przytomność, jak go położyli pod rura wydechową :evil_lol: :roll: obawiam się , że to nie zart a rzeczywistosć ;):lol::lol::lol: