Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Sugerujesz, że to ów młody Warszawiak narobił Ci pogromu? Na niego wszystko składasz? :roll:
No tak, najlepiej zwalić winę na Nas - Warszawiaków :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...
:angryy: o tak mały warszawiak zrobił mi misz-masz w chałupce :angryy: , wróciłam z pracy i biorę się za sprzatanie:angryy:/ no dobra warszawiak bawił się z Ozzym , więc nabałaganili razem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy: o tak mały warszawiak zrobił mi misz-masz w chałupce :angryy: , wróciłam z pracy i biorę się za sprzatanie:angryy:/ no dobra warszawiak bawił się z Ozzym , więc nabałaganili razem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Alu, a czy będą fotki Ozziego z małym warszawiakiem? :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ala widac,ze na wodzie oszczedzasz,ze Ozzy musi byc uszy Kubie, zeby byl mniejszy rachunek:lol:
:mad: :mad: :mad: tylko cholewcia czemu ja wiecznie do rachunków za wodę dopłacam:mad:

Posted

zaba14 napisał(a):
ee.... co to za aluzje??? :mad: :evil_lol:
:oops: Żabciu , ja stydam , ja nie ciebie miałam na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , tylko takiego wstrętnego Ropucha :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:oops: Żabciu , ja stydam , ja nie ciebie miałam na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , tylko takiego wstrętnego Ropucha :evil_lol:

uff... już mi ulzyło :P

Posted

PIKA napisał(a):
Ja przepasza, ale co to dziecko tak się dwuznacznie wypieło do Ozulca? :mad:
toto dziecko to :angryy: warszawiak:evil_lol: chciało wleść za wyrko :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']toto dziecko to :angryy: warszawiak:evil_lol: chciało wleść za wyrko :mad:

Wiedziałem że pytanie Piki wykorzystasz przeciwko Nam :mad: :mad: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Wiedziałem że pytanie Piki wykorzystasz przeciwko Nam :mad: :mad: :evil_lol: ...
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jakos nie wiadomo mi jakoby to mialo być Twoje dziecko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

toto dziecko to :angryy: warszawiak:evil_lol: chciało wleść za wyrko :mad:

To istnieje jakiś specjalny zakaz dla warszawiaków wchodzenia na wyrka ??:-o :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']To istnieje jakiś specjalny zakaz dla warszawiaków wchodzenia na wyrka ??:-o :evil_lol:Pysiu ale on chciał wejsć , czyli wcisnąć sie wpełznąć za wyrko :angryy: No i nie wiem kto by go potem wyciągał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jakos nie wiadomo mi jakoby to mialo być Twoje dziecko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nigdy w życiu, ja z życia jeszcze muszę pokorzystać a nie dzieci bawić :shake: ;) ...