Lucy* Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Buzi w zmarszczkę :buzi: :loveu: Quote
asiunia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ozzy sie chyba zawstydzil ostatnimi fotkami:oops: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Sugerujesz, że to ów młody Warszawiak narobił Ci pogromu? Na niego wszystko składasz? :roll: No tak, najlepiej zwalić winę na Nas - Warszawiaków :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...:angryy: o tak mały warszawiak zrobił mi misz-masz w chałupce :angryy: , wróciłam z pracy i biorę się za sprzatanie:angryy:/ no dobra warszawiak bawił się z Ozzym , więc nabałaganili razem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
mmbbaj Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy: o tak mały warszawiak zrobił mi misz-masz w chałupce :angryy: , wróciłam z pracy i biorę się za sprzatanie:angryy:/ no dobra warszawiak bawił się z Ozzym , więc nabałaganili razem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Alu, a czy będą fotki Ozziego z małym warszawiakiem? :lol: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 A moze jakieś fotki przedstawiajace demolkę? Ala - w moim topicu są zagadki... jeszcze zdążysz :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Alu, nie zalgadalam przez dwa dni, a tutaj ni ma Ozzulca... Co to ma byc ja sie pytam? :mad: ;-) Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 no mogę cię ewentualnie polizać , tylko się w żabę nie zmieniaj:cool3: drap mnie :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Paweł daj się polizać :evil_lol: haha jaki zaborczy ten Twój Ozzulec Alicjo:cool3: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no mogę cię ewentualnie polizać , tylko się w żabę nie zmieniaj:cool3: Zupełnie jak u mnie :lol: Quote
KaRa_ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ala widac,ze na wodzie oszczedzasz,ze Ozzy musi byc uszy Kubie, zeby byl mniejszy rachunek:lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ala widac,ze na wodzie oszczedzasz,ze Ozzy musi byc uszy Kubie, zeby byl mniejszy rachunek:lol::mad: :mad: :mad: tylko cholewcia czemu ja wiecznie do rachunków za wodę dopłacam:mad: Quote
aga1215 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] no ładnie, tak biednego psa wykorzystywać,:mad: Quote
zaba14 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no mogę cię ewentualnie polizać , tylko się w żabę nie zmieniaj:cool3: ee.... co to za aluzje??? :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 zaba14 napisał(a):ee.... co to za aluzje??? :mad: :evil_lol::oops: Żabciu , ja stydam , ja nie ciebie miałam na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , tylko takiego wstrętnego Ropucha :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysia napisał(a):Zupełnie jak u mnie :lol: Też tak mam :lol: ... Quote
zaba14 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops: Żabciu , ja stydam , ja nie ciebie miałam na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , tylko takiego wstrętnego Ropucha :evil_lol: uff... już mi ulzyło :P Quote
PIKA Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ja przepasza, ale co to dziecko tak się dwuznacznie wypieło do Ozulca? :mad: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 PIKA napisał(a):Ja przepasza, ale co to dziecko tak się dwuznacznie wypieło do Ozulca? :mad:toto dziecko to :angryy: warszawiak:evil_lol: chciało wleść za wyrko :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']toto dziecko to :angryy: warszawiak:evil_lol: chciało wleść za wyrko :mad: Wiedziałem że pytanie Piki wykorzystasz przeciwko Nam :mad: :mad: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiedziałem że pytanie Piki wykorzystasz przeciwko Nam :mad: :mad: :evil_lol: ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jakos nie wiadomo mi jakoby to mialo być Twoje dziecko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):toto dziecko to :angryy: warszawiak:evil_lol: chciało wleść za wyrko :mad: To istnieje jakiś specjalny zakaz dla warszawiaków wchodzenia na wyrka ??:-o :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Pysia']To istnieje jakiś specjalny zakaz dla warszawiaków wchodzenia na wyrka ??:-o :evil_lol:Pysiu ale on chciał wejsć , czyli wcisnąć sie wpełznąć za wyrko :angryy: No i nie wiem kto by go potem wyciągał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jakos nie wiadomo mi jakoby to mialo być Twoje dziecko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nigdy w życiu, ja z życia jeszcze muszę pokorzystać a nie dzieci bawić :shake: ;) ... Quote
Recommended Posts