Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E tam... nie pogoni :diabloti:

a.... moze tak z takiej wielkiej okazji napiję się i niewirtualnie? Własnie sobie przypomniałam ze mam w domciu colę a rum przywiozłam z ferii :lol:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaa!:splat:byłabym zapomniała! Mówili w TV, że w Rybniku (między innymi) brak ogrzewania! Jak u ciebie?:roll:

No nie! znowu mnie dogo nie wpuszcza!:mad::mad::mad:

Posted

ło matulko ale nagadali tu wszyscy Alu za 800 tną zdrówko:beerchug: :knajpa: :cunao: :popcorn: :chlup: :drinking: :drinking: :laola: :knajpa: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drink1:

Posted

Agabass ;) :beerchug:
Małgosiu u nas spokojnie bo mamy ciepełko z pobliskiej kopalni ;)
Kasiu ;):drink1::drink1::drink1:
Ala :drink1::drink1::drink1:
dopiero na spacerek :crazyeye:ubierz się cieplutko bo zimno :roll:
Gosiu ja rum też mam ale Cole Kuba wypił a do sklepu mi się już nie chce iść , ale jutro to wykorzystam ;)

Posted

[quote name='agabass']no Alu masz facetów w domu to do sklepy niech maszerują :razz:
TZ nieobecny :cool1:
Kuba podobno się uczy :mad:
Ozzy oj chętnie by poszedł ale nie wiem czy by wrócił :shake:

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: ... Mnie to zawsze początek największego pijaństwa ominie :angryy: :angryy: :angryy: ...
Ale nic, już nadrabiam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
:drinking::drinking::drink1::drink1::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::drink1::drink1::drinking::drinking:...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
:angryy: :angryy: :angryy: ... Mnie to zawsze początek największego pijaństwa ominie :angryy: :angryy: :angryy: ...
Ale nic, już nadrabiam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
:drinking::drinking::drink1::drink1::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::drink1::drink1::drinking::drinking:...
no to gdzie wędrujesz :mad: jak tu się ważne rzeczy dzieją ;):knajpa:

Posted

dzieńdoberek :p

Ozzik norowiec cudny... widać na fotach jaka radochę mu snieżek sprawia.
A u nas totalna porażka - śnieg tak zmrożony i śliski że biedny Axio chodzi baaaardzo ostrożnie :shake:
Mam nadzieje ze sie prognozy sprawdzą i podsypie troszke swieżego puszku żeby i warszawskie psiaki mogły w nim poszaleć :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek :p

Ozzik norowiec cudny... widać na fotach jaka radochę mu snieżek sprawia.
A u nas totalna porażka - śnieg tak zmrożony i śliski że biedny Axio chodzi baaaardzo ostrożnie :shake:
Mam nadzieje ze sie prognozy sprawdzą i podsypie troszke swieżego puszku żeby i warszawskie psiaki mogły w nim poszaleć :lol:

A my wczoraj poszlismy na lod z mikim:evil_lol::evil_lol: Ja sobie jezdzilam na lyzwach a on za mna latal( w sumie to jezdzil na poopie:lol:)

Ala,
Ja juz mam u was 8000 poscik i 200 stronke:drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

wykopki :evil_lol:

mam cię

zjem cię

Ozulec tezlubi lody jak moje Zmorki? :loveu:
Gratuluję800 postu i 200 strony ;) Ale nie wypijęza to bo nadal nie mówie;)