Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za trzymanie kciukasów :calus:, ale wyniki dopiero jutro rano :roll:więc jak tylko babcia odbierze wyniki a ja wrócę z pracy do domciu to zaraz dam znać .Daliśmy skontrolować ten nieszczęsny ALAT , Aspat , kreatyninę i mocznik / właściwie fatalny był tylko Alat ale wolałam sprawdzić i tę resztę , bo pozostałe Ozzy miał wzorcowe/.
Ozzy tak się zestresował badaniem , że przestała mu lecieć krew do probówki :shake:, no ale jakoś się udało , bo szczepienia p/wściekliźnie nawet nie poczuł ;)

Posted

:evil_lol: przypuszczam ze na nowe fotaski skoro Madzia Ci grozi :evil_lol:

A z wynikami.. qrczę myślałam ze dziś juz bedą no ale będziemy w takim razie do jutra kciukasy trzymać nadal :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol: przypuszczam ze na nowe fotaski skoro Madzia Ci grozi :evil_lol:

A z wynikami.. qrczę myślałam ze dziś juz bedą no ale będziemy w takim razie do jutra kciukasy trzymać nadal :cool1:
fotki będą ;) wczorajsze
Ja też liczyłam na wyniki dzisiaj , ale w laboratorium też mają chory personel i nie nadążają z robotą , a to chyba najlepsze lab. w Rybniku no i ma dość dobre ceny ;)więc klientów sporo :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']wprawdzie Magdzia zniknęła ale wrzucam fotki :lol:
biegammmmmm

biegam z panem

wolność

ojojojoj zimno :angryy:

:niewiem: chyba skarpetki pan jakieś uplecie czy cuś ;) :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:eviltong:skąd wiesz

Loco nie trzęsie się jak Osika i nie robi takich min jak Ozzulec :eviltong: :evil_lol: ...

Alu, ja tysięczny post na Waszej galerii napisałem :multi: :bigcool: :cool3: :lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Loco nie trzęsie się jak Osika i nie robi takich min jak Ozzulec :eviltong: :evil_lol: ...

Alu, ja tysięczny post na Waszej galerii napisałem :multi: :bigcool: :cool3: :lol: ...OZZY się nie trzęsie :angryy:

ZA 1000 post Piotrka na naszej galerii :multi::laugh2_2::drink1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']OZZY się nie trzęsie :angryy:

Ja wcale nie napisalem że się trzęsie, tylko że minki wali niesamowite :lol: ...
[quote name='Alicjarydzewska']ZA 1000 post Piotrka na naszej galerii :multi::laugh2_2::drink1:

Poniedzialkowy wieczór a ja się znów alkoholizuje :roll: :evil_lol: :drinking::drinking::drinking:...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja wcale nie napisalem że się trzęsie, tylko że minki wali niesamowite :lol: ...

Poniedzialkowy wieczór a ja się znów alkoholizuje :roll: :evil_lol: :drinking::drinking::drinking:...
a co tam , trzeba sobie dodać trochę animuszu;):drink1: