Alicja Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 fotki :cool1: Kamień miejsce na wyjazdowe spaceki i miejsce gdzie odbywają się wystawy psów drzewka drzewka się połamały pod ciężarem sniegu :shake: a taki pajączek spadł z lampy i bidulek leżał na śniegu Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 PIKA napisał(a)::no-no-no: To jak tak to ja tu więcej nie przyjde :obrazic::shake: PIKA nie rób nam tego :drink1::drink1::drink1: Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No to zdrówko :popcorn: za zdrówko Ozzulca a już bardziej za jego nowe gubernatorskie stanowisko :lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Lucy*']No to zdrówko :popcorn: za zdrówko Ozzulca a już bardziej za jego nowe gubernatorskie stanowisko :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: PIKA nie rób nam tego :drink1::drink1::drink1: To mnie nie strasz AA :diabloti: :drinking::drinking: [quote name='Lucy*']No to zdrówko :popcorn: za zdrówko Ozzulca a już bardziej za jego nowe gubernatorskie stanowisko :lol: :lying: :roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 SUPERRRR ALu - bardzo siecieszę, że Ozuś zdrowy :multi: i faktycznie tanio - ja dziś zapłaciłam 70 zł za badanie Bolusiowego hormonu tarczycy, cholesterolu i ALAT i ASPAT + Lunkowe morfolofia i biochemia z trzustkowymi - nie wiem czy dużo czy mało :oops: :lol: Quote
Lucy* Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Gabryjella napisał(a):Nareszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu;) :lol: :roflt: :roflt: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Gabryjella']Nareszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu;) :lol: świetne! Lucy :klacz: Quote
sylwiaskalska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='malawaszka']SUPERRRR ALu - bardzo siecieszę, że Ozuś zdrowy :multi: i faktycznie tanio - ja dziś zapłaciłam 70 zł za badanie Bolusiowego hormonu tarczycy, cholesterolu i ALAT i ASPAT + Lunkowe morfolofia i biochemia z trzustkowymi - nie wiem czy dużo czy mało :oops: :lol: To bardzo tanio u mnie za samą wizytę biorą 35 PLN a z badaniem krwi zapłaciłam 70 PLN A zdjęcie - no macie pomysły Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 O,nie!!! Ja się nie zgadzam, Ozzulek jest za mądry na polityka:angryy: Dużo zdrowia, przystojniaku:loveu: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A ja się nie zgadzam :shake: Jak Ozzy zostanie Gubernatorem to będzie musial wyjechac :placz: Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='PIKA']A ja się nie zgadzam :shake: Jak Ozzy zostanie Gubernatorem to będzie musial wyjechac :placz: No, to już jesteśmy we dwie - wprawdzie motywacja różna, ale cel ten sam;) Quote
sylwiaskalska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='PIKA']A ja się nie zgadzam :shake: Jak Ozzy zostanie Gubernatorem to będzie musial wyjechac :placz: A tak na marginiesie i z ciekawości to Ozzy zmienił cerę :lol: :lol: :lol: :lol: ? Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A tak na marginiesie i z ciekawości to Ozzy zmienił cerę :lol: :lol: :lol: :lol: ? Murzyn astem.....czy ast murzynem...?:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Lucy* Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 mmbbaj napisał(a):Murzyn astem.....czy ast murzynem...?:hmmmm::hmmmm::hmmmm: To nowa rasa :evil_lol: MURAST się zwie :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ja przepraszam,, a czy czarny kolor jest nieprawidlowym umaszczeniem u Asta? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A tak na marginiesie i z ciekawości to Ozzy zmienił cerę :lol: :lol: :lol: :lol: ?:evil_lol:wstąpił na Solarium :evil_lol::evil_lol: Ozzy chce wam donieść iż polityka go nie bawi i ........zostaje w kraju :razz: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Dzień dobry Alicjo ! Ja nieustająco pozdrawiam Państwa ! A może zadbasz o zdrowie Pana Rydzewskiego ? Może jakieś badania profilaktyczne ? Albo coś ??? Jakiś cholesterol ? Próby wątrobowe ? No weź i pomyśl ! :cool1: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Alicjo ! Ja nieustająco pozdrawiam Państwa ! A może zadbasz o zdrowie Pana Rydzewskiego ? Może jakieś badania profilaktyczne ? Albo coś ??? Jakiś cholesterol ? Próby wątrobowe ? No weź i pomyśl ! :cool1: Haniu , pan Rydzewski jako egzemplarz bardzo indywidualny sam o siebie dba a badań i gabinetów lekarskich unika jak diabeł swięconej wody :angryy: :evil_lol:. No i zapomniałabym , Dzień Dobry ;) Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy chce wam donieść iż polityka go nie bawi i ........zostaje w kraju :razz: Uff, kamień z serca:cool2: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Haniu , pan Rydzewski jako egzemplarz bardzo indywidualny sam o siebie dba a badań i gabinetów lekarskich unika jak diabeł swięconej wody :angryy: :evil_lol:. No i zapomniałabym , Dzień Dobry ;) Eh, Alu ... Jeszcze jedna cecha dobra do zbioru tych najlepszych ... NIE JEST HIPOCHONDRYKIEM !!! Eh, Alu... Ty masz poprostu WYJĄTKOWEGO Pana Rydzewskiego ... :p :p :p Quote
g_o_n_i_a Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alu, bardzo się cieszę, ze Ozzulcowi zdrowko dopisuje. :multi: A skormnie zapytam - gdzie są jakies fotki Ozzulca? :( Quote
Lucy* Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Alu, bardzo się cieszę, ze Ozzulcowi zdrowko dopisuje. :multi: A skormnie zapytam - gdzie są jakies fotki Ozzulca? :( No narazie nie będzie bo Ozzulec na stanowisku gubernatora dba o prywatność :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Lucy* napisał(a):No narazie nie będzie bo Ozzulec na stanowisku gubernatora dba o prywatność :evil_lol::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts