Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fotki :cool1:
Kamień miejsce na wyjazdowe spaceki i miejsce gdzie odbywają się wystawy psów

drzewka

drzewka się połamały pod ciężarem sniegu :shake:
a taki pajączek spadł z lampy i bidulek leżał na śniegu

Posted

[quote name='Lucy*']No to zdrówko :popcorn: za zdrówko Ozzulca a już bardziej za jego nowe gubernatorskie stanowisko :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: PIKA nie rób nam tego :drink1::drink1::drink1:
To mnie nie strasz AA :diabloti: :drinking::drinking:

[quote name='Lucy*']No to zdrówko :popcorn: za zdrówko Ozzulca a już bardziej za jego nowe gubernatorskie stanowisko :lol:

:lying: :roflt::roflt::roflt:

Posted

SUPERRRR ALu - bardzo siecieszę, że Ozuś zdrowy :multi: i faktycznie tanio - ja dziś zapłaciłam 70 zł za badanie Bolusiowego hormonu tarczycy, cholesterolu i ALAT i ASPAT + Lunkowe morfolofia i biochemia z trzustkowymi - nie wiem czy dużo czy mało :oops: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']SUPERRRR ALu - bardzo siecieszę, że Ozuś zdrowy :multi: i faktycznie tanio - ja dziś zapłaciłam 70 zł za badanie Bolusiowego hormonu tarczycy, cholesterolu i ALAT i ASPAT + Lunkowe morfolofia i biochemia z trzustkowymi - nie wiem czy dużo czy mało :oops: :lol:

To bardzo tanio u mnie za samą wizytę biorą 35 PLN a z badaniem krwi zapłaciłam 70 PLN

A zdjęcie - no macie pomysły

Posted

[quote name='PIKA']A ja się nie zgadzam :shake:
Jak
Ozzy zostanie Gubernatorem to będzie musial wyjechac :placz:

No, to już jesteśmy we dwie - wprawdzie motywacja różna, ale cel ten sam;)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A tak na marginiesie i z ciekawości to Ozzy zmienił cerę :lol: :lol: :lol: :lol: ?

Murzyn astem.....czy ast murzynem...?:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A tak na marginiesie i z ciekawości to Ozzy zmienił cerę :lol: :lol: :lol: :lol: ?
:evil_lol:wstąpił na Solarium :evil_lol::evil_lol:
Ozzy chce wam donieść iż polityka go nie bawi i ........zostaje w kraju :razz:

Posted

Dzień dobry Alicjo ! Ja nieustająco pozdrawiam Państwa !
A może zadbasz o zdrowie Pana Rydzewskiego ? Może jakieś badania profilaktyczne ? Albo coś ??? Jakiś cholesterol ? Próby wątrobowe ? No weź i pomyśl ! :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Alicjo ! Ja nieustająco pozdrawiam Państwa !
A może zadbasz o zdrowie Pana Rydzewskiego ? Może jakieś badania profilaktyczne ? Albo coś ??? Jakiś cholesterol ? Próby wątrobowe ? No weź i pomyśl ! :cool1: Haniu , pan Rydzewski jako egzemplarz bardzo indywidualny sam o siebie dba a badań i gabinetów lekarskich unika jak diabeł swięconej wody :angryy: :evil_lol:.
No i zapomniałabym , Dzień Dobry ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Haniu , pan Rydzewski jako egzemplarz bardzo indywidualny sam o siebie dba a badań i gabinetów lekarskich unika jak diabeł swięconej wody :angryy: :evil_lol:.
No i zapomniałabym , Dzień Dobry ;)

Eh, Alu ... Jeszcze jedna cecha dobra do zbioru tych najlepszych ... NIE JEST HIPOCHONDRYKIEM !!! Eh, Alu... Ty masz poprostu WYJĄTKOWEGO Pana Rydzewskiego ... :p :p :p

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Alu, bardzo się cieszę, ze Ozzulcowi zdrowko dopisuje. :multi:
A skormnie zapytam - gdzie są jakies fotki Ozzulca? :(

No narazie nie będzie bo Ozzulec na stanowisku gubernatora dba o prywatność :evil_lol::evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
No narazie nie będzie bo Ozzulec na stanowisku gubernatora dba o prywatność :evil_lol::evil_lol:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::roflt::roflt: