g_o_n_i_a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):My chcemy fooooooooooooooty :cool3: ... Właśnie, Alu... :mad: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']My chcemy fooooooooooooooty :cool3: ...A som a co ...:eviltong: z cyklu Małysz wymięka :evil_lol: /za późno wysunąłem podwozie ale Telemark był :evil_lol:/ Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Właśnie, Alu... :mad: :diabloti: Ala Nas chyba nie lubi :-( ... Prawie jej dziś nie bylo widać na DGM :roll: :shake: ... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ala Nas chyba nie lubi :-( ... Prawie jej dziś nie bylo widać na DGM :roll: :shake: ...:crazyeye:Piotrusiu chyba pora do okulisty :mad::mad::mad: Quote
KaRa_ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ozzy szybuje w powietrzu jak samolot:lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A som a co ...:eviltong: z cyklu Małysz wymięka :evil_lol: /za późno wysunąłem podwozie ale Telemark był :evil_lol:/ Już wiem czemu trenerzy wycofali Małysza z turnieju czterech skoczni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Przecież Ozzy to wschodząca gwiazda skoków :lol: :lol: :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:Piotrusiu chyba pora do okulisty :mad::mad::mad: No bo ten tego w jednym czasie posty pisaliśmy :roll: ... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):No bo ten tego w jednym czasie posty pisaliśmy :roll: ...prosze się nie tłumaczyć :mad: tylko sprawdzić wzrok :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ala Nas chyba nie lubi :-( ... Prawie jej dziś nie bylo widać na DGM :roll: :shake: ... Ala dba o to, zeby Magunia miała mało do czytania. ;) Alu, fotki śliczne! Ach, ten Ozzulec... :loveu: :multi: :loveu: I u Was nadal ślicznie, biało... :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Zdjęcia a'la Malysz rewelacyjne :lol: :lol: :lol: Może go warto wyslac na olimpiade :lol: :lol: P.S jak tam z Siemianowicami :lol: :lol: szykujecie w te strony wypad czy raczej nie :mad: :mad: :lol: Quote
BoJa2 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: Ale loty !! Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: raaany, nie wiedzialam ze ten fotelowy Ozzulec potrafi byc taki chyży:-o jestem pelna uznania:cool3: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Teklunia napisał(a)::crazyeye: raaany, nie wiedzialam ze ten fotelowy Ozzulec potrafi byc taki chyży:-o jestem pelna uznania:cool3:Kasiu on ma wiele ukrytych zalet :razz::razz::razz: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Eeeeeeeeeeeexxxxttttttrrrrraaaaa :lol::lol: Ala - nadrabianie Twojego topiku przerosło dziś moje siły :placz: Normalnie stanowczo za szybko stronki sie tu produkują :eviltong: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Gosiek'] Eeeeeeeeeeeexxxxttttttrrrrraaaaa :lol::lol: Ala - nadrabianie Twojego topiku przerosło dziś moje siły :placz: Normalnie stanowczo za szybko stronki sie tu produkują :eviltong:Gosiu nocka jest długa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Płaszczyk niebieski jest za krótki!!!! Zasłania płucka, a nereczki nie!!!!!!!!! Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Wszystkie świetne, ale to to mistrzostwo świata :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Sabina1 napisał(a):Płaszczyk niebieski jest za krótki!!!! Zasłania płucka, a nereczki nie!!!!!!!!!na następna zimę będzie nowy , bardziej ,,zimowy'';) Quote
Iv Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Podzielam zdanie PIKI:lol: Fotka rewelacyjna. Quote
XXL Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 ;) :lol: PIKA napisał(a):Wszystkie świetne, ale to to mistrzostwo świata :lol: :lol: ta fotka zamocno mi sie podoba :) jest na co poptaszec pozdrawiam cieplo w te mrozne dni :) Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 W imieniu KUBY , dziękuję za zachwyty fotkami :multi:.To w chwili obecnej mój nadworny fotograf / nie mogę mu odmówić przyjemnosci focenia skoro tak bardzo chce , a mi szybko łapy marzną :oops::evil_lol:/ Mieliśmy przerwę w dostępie do netu :angryy: Później jeszcze coś wrzucę ;) Quote
asher Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Nooo, nareszcie na fotach jest astman, a nie jakiś Oziaczek - cielaczek :evil_lol: :eviltong: Rewelacja!!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Asher :angryy: ja ci dam Ozziaczek - cielaczek :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Później jeszcze coś wrzucę ;) Alu, tylko duuuużo. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts