mrowka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 To pies :hmmmm: to ptak :hmmmm: To samolot? :hmmmm: niee to SUPER OZZY :iloveyou: :iloveyou: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu, przyznaj się jaki silniczek mu tam wmontowałaś ;) ... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 o rany ale zimno ubierają mnie teraz mogę poszaleć :multi: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany ale zimno :angryy: ... Psa chce przeziębić :mad: :mad: :mad: ... Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']:angryy: ... Psa chce przeziębić :mad: :mad: :mad: ... Biedakowi fajfusek zamarznie :oops: :mad: :mad: Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Hihihihi...to z tego zamarznietego Pikowego fajfuska:lol: A torpedowo-odlotowy Ozulec to fota roku! Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Biedakowi fajfusek zamarznie :oops: :mad: :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA , uważaj bo nam tu cenzura wkroczy :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 LAZY napisał(a):Hihihihi...to z tego zamarznietego Pikowego fajfuska:lol: A torpedowo-odlotowy Ozulec to fota roku!:multi:cieszymy się , ze sie podoba Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='LAZY']Hihihihi...to z tego zamarznietego Pikowego fajfuska:lol: :crazyeye: ale ja nie mam fajfuska :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ozzulku :buzi: jesteś cudowny, a fotki rewelacyjne :loveu: Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: ale ja nie mam fajfuska :roll: Hmm...ale cos tam komus marznie kilka postów wyżej...:oops: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 LAZY napisał(a):Hmm...ale cos tam komus marznie kilka postów wyżej...:oops::oops:ojoj no zawsze marznie bo gaciów nie nosi :oops::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ubierają mnie teraz mogę poszaleć :multi: Ooooooo ! ALA MA BERECIK !!!! Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ooooooo ! ALA MA BERECIK !!!! Tylko pytanie czy to moherowy? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ooooooo ! ALA MA BERECIK !!!! No to sie wydało!:angryy: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko pytanie czy to moherowy? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::angryy: to nie moher tylko bukle a na dodatek kaszkiet z daszkiem , bo nie mam czapki :placz::placz::placz::placz::placz:a zimno było jak cholera :angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy: to nie moher tylko bukle a na dodatek kaszkiet z daszkiem , bo nie mam czapki :placz::placz::placz::placz::placz:a zimno było jak cholera :angryy: Tylko winny się tłumaczy :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Maga100 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alu, fruwający Ozzi nad śniegiem wspaniały! :bigok: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko winny się tłumaczy :evil_lol: :evil_lol: ;) ...i chory :evil_lol:/ mam alergię na RM i Ojca Dyrektora :angryy:/ Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Maga100']Alu, fruwający Ozzi nad śniegiem wspaniały! :bigok::oops:dziękuję w imieniu syna :loveu: Quote
asher Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A mnie się widzi, że ozulcowy kubraczek jakiś wybrakwany jest, bo marznącego fajfuska, to on raczej nie zakrywa :shake: Chyba pan Rydzewski musi uszyć specjalny ochraniacz na fajfuska :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='asher']A mnie się widzi, że ozulcowy kubraczek jakiś wybrakwany jest, bo marznącego fajfuska, to on raczej nie zakrywa :shake: Chyba pan Rydzewski musi uszyć specjalny ochraniacz na fajfuska :evil_lol:kurcze to jak on ma siq robić :crazyeye: znaczy się Ozzy:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):i chory :evil_lol:/ mam alergię na RM i Ojca Dyrektora :angryy:/ To tak jak my wszyscy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
asher Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze to jak on ma siq robić :crazyeye: znaczy się Ozzy:evil_lol:No przecież to mógłby być ochraniacz z dziurką małą na ten przykład... Zresztą pan Rydzewski na pewno coś wymyśli!!! Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 asher napisał(a):No przecież to mógłby być ochraniacz z dziurką małą na ten przykład... Zresztą pan Rydzewski na pewno coś wymyśli!!!:mad::mad::mad:raczej nie wymyśli :angryy::evil_lol: Quote
Recommended Posts