Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']na drugim końcu smyczy był TZ i niedałoby się odjechać bez nich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jąderko jest OK tylko po spacerku było lekko zaczerwienione :razz:

I ten Twoj (albo Hanki bo juz nie wiem :roll:) TZ tak zapierniczal za psem? :crazyeye:

Jąderko bylo zaczerwienione bo sie odmrozilo :mad:

Posted

PIKA napisał(a):
I ten Twoj (albo Hanki bo juz nie wiem :roll:) TZ tak zapierniczal za psem? :crazyeye:

Jąderko bylo zaczerwienione bo sie odmrozilo :mad:
:evil_lol: no Nasz TZ ;) zapierniczał za psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jąderko jest ładne i nie odpadło :eviltong:

Posted

Znowu wchodzea tu tyle nowych wiadomości :) Ludzie siępoopijali, Ozulcowi jadro zamrożone odpadło no i ponoćchłopak jest na dodatek na dopingu...To sienadaje do prasy :mad:

Posted

Z racji totalnego braku czasu nie wczytuje się we wszystko, ale mignął mi gdzieś temat jąderek :evil_lol: i chciałabym niejako nawiązać:
jak dziś powiedziałam TZtowi, że jak tylko bedziemy mieli odpowiedni srodki, chciałabym poddać Leona kastracji i spotkało się to z takim protestem TZta, że aż się przeraziłam :crazyeye:
Jakich argumentów mam użyć, co by go przekonać? :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Znowu wchodzea tu tyle nowych wiadomości :) Ludzie siępoopijali, Ozulcowi jadro zamrożone odpadło no i ponoćchłopak jest na dodatek na dopingu...To sienadaje do prasy :mad:
:pa nie doczytałas ze mamy z Hanią jednego TZta :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Z racji totalnego braku czasu nie wczytuje się we wszystko, ale mignął mi gdzieś temat jąderek :evil_lol: i chciałabym niejako nawiązać:
jak dziś powiedziałam TZtowi, że jak tylko bedziemy mieli odpowiedni srodki, chciałabym poddać Leona kastracji i spotkało się to z takim protestem TZta, że aż się przeraziłam :crazyeye:
Jakich argumentów mam użyć, co by go przekonać? :angryy: :evil_lol:,,albo Leon odda swoje klejnoty albo Ty '';)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa nie doczytałas ze mamy z Hanią jednego TZta :evil_lol:

O. No właśnie, właśnie. Wycofałam się z tego ROZWODU ! Szkoda tracic TAKIEGO mężczyznę !!! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

[quote name='Maga100']Z racji totalnego braku czasu nie wczytuje się we wszystko, ale mignął mi gdzieś temat jąderek :evil_lol: i chciałabym niejako nawiązać:
Jakich argumentów mam użyć, co by go przekonać? :angryy:

To się nazywa SOLIDARNOŚĆ JĄDROWA . :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']To się nazywa SOLIDARNOŚĆ JĄDROWA . :roll:

Tyle to i ja się domysliwszy.
Ale CO ZROBIĆ? Przecież normalnie ręce mi opadły :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Tyle to i ja się domysliwszy.
Ale CO ZROBIĆ? Przecież normalnie ręce mi opadły :shake:

A czemu chcesz go pozbawić klejnocików po wujaszku ;) :lol:??
Przecież ja ich jeszcze nawet nie widziałam.. może szkoda :cool3: Ozzulec bez żenady to może i Leon by mógł.. :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucy*']A czemu chcesz go pozbawić klejnocików po wujaszku ;) :lol:??
Przecież ja ich jeszcze nawet nie widziałam.. może szkoda :cool3: Ozzulec bez żenady to może i Leon by mógł.. :evil_lol:

Leon nie jest rasowym psem w przeciwieństwie do naszego demonstratora jajowego Ozzulca :evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
alu ty na trzeciej stronie:mad:

musze ci podzienkowac bo przywolalas do nas snieg:razz:
:razz: no ci co pacują lądują gdzieś w dołkach a ci co się lenią :evil_lol::evil_lol:bywają na 1 stronie ;) , dzięki za odgrzebanie z czelusci :multi:

No to super , że już pada w końcu co to za ferie bez śniegu :cool1:a u nas nadal sypie , chyba mamy go już w nadmiarze :shake: