Lucy* Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Agga'] :crazyeye: :crazyeye: Ile Ozzy ma kończyn :crazyeye: :lol: :lol: Quote
anetta Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jderko jest OK tylko po spacerku było lekko zaczerwienione A z jakiego powodu? Co takiego zobaczyly ze sie zaczerwienily?:rolleyes: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Agga']Alu moze jakieś ochraniacze na jąderka?:evil_lol::evil_lol: ciocia Ala zrobi :oops: Quote
PiotrekJ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] śpioszek pospacerowy :cool1: Ozzy rządzi :lol: :cool2: :ylsuper: ... Quote
Agga Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol: ciocia Ala zrobi :oops: W kolorze dogomaniackim :lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']na drugim końcu smyczy był TZ i niedałoby się odjechać bez nich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jąderko jest OK tylko po spacerku było lekko zaczerwienione :razz: I ten Twoj (albo Hanki bo juz nie wiem :roll:) TZ tak zapierniczal za psem? :crazyeye: Jąderko bylo zaczerwienione bo sie odmrozilo :mad: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):I ten Twoj (albo Hanki bo juz nie wiem :roll:) TZ tak zapierniczal za psem? :crazyeye: Jąderko bylo zaczerwienione bo sie odmrozilo :mad::evil_lol: no Nasz TZ ;) zapierniczał za psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jąderko jest ładne i nie odpadło :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alka']Daga, gdzie Ty patrzysz?:crazyeye: Ja wzrok kieruje na mordeczke , a ty? :oops: no Aluś na mordusie, na mordusie :oops: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: no Nasz TZ ;) A Alu, co oznacza ten diabełek ? I to przymrużone oczko ???? :p Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 kto jest za drzwiami idę :angryy: Quote
Pysia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Znowu wchodzea tu tyle nowych wiadomości :) Ludzie siępoopijali, Ozulcowi jadro zamrożone odpadło no i ponoćchłopak jest na dodatek na dopingu...To sienadaje do prasy :mad: Quote
Maga100 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Z racji totalnego braku czasu nie wczytuje się we wszystko, ale mignął mi gdzieś temat jąderek :evil_lol: i chciałabym niejako nawiązać: jak dziś powiedziałam TZtowi, że jak tylko bedziemy mieli odpowiedni srodki, chciałabym poddać Leona kastracji i spotkało się to z takim protestem TZta, że aż się przeraziłam :crazyeye: Jakich argumentów mam użyć, co by go przekonać? :angryy: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Pysia napisał(a):Znowu wchodzea tu tyle nowych wiadomości :) Ludzie siępoopijali, Ozulcowi jadro zamrożone odpadło no i ponoćchłopak jest na dodatek na dopingu...To sienadaje do prasy :mad::pa nie doczytałas ze mamy z Hanią jednego TZta :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Maga100']Z racji totalnego braku czasu nie wczytuje się we wszystko, ale mignął mi gdzieś temat jąderek :evil_lol: i chciałabym niejako nawiązać: jak dziś powiedziałam TZtowi, że jak tylko bedziemy mieli odpowiedni srodki, chciałabym poddać Leona kastracji i spotkało się to z takim protestem TZta, że aż się przeraziłam :crazyeye: Jakich argumentów mam użyć, co by go przekonać? :angryy: :evil_lol:,,albo Leon odda swoje klejnoty albo Ty '';) Quote
g_o_n_i_a Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alu, Ozzy jak zawsze śliczny... :multi: Swoją drogą ciekawe jakby wyglądało takie ubranko... :lol: Dobrze, ze my mamy suczkę. :lol: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa nie doczytałas ze mamy z Hanią jednego TZta :evil_lol: O. No właśnie, właśnie. Wycofałam się z tego ROZWODU ! Szkoda tracic TAKIEGO mężczyznę !!! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Maga100']Z racji totalnego braku czasu nie wczytuje się we wszystko, ale mignął mi gdzieś temat jąderek :evil_lol: i chciałabym niejako nawiązać: jak dziś powiedziałam TZtowi, że jak tylko bedziemy mieli odpowiedni srodki, chciałabym poddać Leona kastracji i spotkało się to z takim protestem TZta, że aż się przeraziłam :crazyeye: Jakich argumentów mam użyć, co by go przekonać? :angryy: To się nazywa SOLIDARNOŚĆ JĄDROWA . :roll: Quote
Maga100 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']To się nazywa SOLIDARNOŚĆ JĄDROWA . :roll: Tyle to i ja się domysliwszy. Ale CO ZROBIĆ? Przecież normalnie ręce mi opadły :shake: Quote
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 MAGA!!! zrób TO jak TZta nie bedzie :evil_lol: jakieś wakacje czy coś - nawet nie zauważy że pies bez jojek :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Maga100']Tyle to i ja się domysliwszy. Ale CO ZROBIĆ? Przecież normalnie ręce mi opadły :shake: A czemu chcesz go pozbawić klejnocików po wujaszku ;) :lol:?? Przecież ja ich jeszcze nawet nie widziałam.. może szkoda :cool3: Ozzulec bez żenady to może i Leon by mógł.. :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Lucy*']A czemu chcesz go pozbawić klejnocików po wujaszku ;) :lol:?? Przecież ja ich jeszcze nawet nie widziałam.. może szkoda :cool3: Ozzulec bez żenady to może i Leon by mógł.. :evil_lol: Leon nie jest rasowym psem w przeciwieństwie do naszego demonstratora jajowego Ozzulca :evil_lol: Quote
00000 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Maga100']Leon nie jest rasowym psem No co ty za goooopoty opowiadasz....:mad: Lełon przeca rasowy mieszaniec jest:cool1: Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 alu ty na trzeciej stronie:mad: musze ci podzienkowac bo przywolalas do nas snieg:razz: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 ewelinabuck napisał(a):alu ty na trzeciej stronie:mad: musze ci podzienkowac bo przywolalas do nas snieg:razz::razz: no ci co pacują lądują gdzieś w dołkach a ci co się lenią :evil_lol::evil_lol:bywają na 1 stronie ;) , dzięki za odgrzebanie z czelusci :multi: No to super , że już pada w końcu co to za ferie bez śniegu :cool1:a u nas nadal sypie , chyba mamy go już w nadmiarze :shake: Quote
Recommended Posts