KaRa_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Brudas w łóżku :oops: Jaki powyginany:lol: :lol: :lol: Ciekawe co mu sie śni:razz: :cool3: Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alu ale pozycja :roll: no dysplazji to on ie ma mażesz być na 1000% pewna :lol: Super fotki Lilith tez ostatnio sie tylko wyleguje ... Quote
agabass Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Gwiezdny Ozzborn - on chyba kosmitów wypatruje 0X Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ala, ale się zdenerwowałam! przeczytaj na "wszystko o psach" "oddałam psa..." wiem, że znasz ten temat, pojawiła się druga strona medalu :angryy::angryy::angryy: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Brudas w łóżku :oops: Taka pozycja to propozycja :evil_lol: Odpadlam :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 PIKA napisał(a):Taka pozycja to propozycja :evil_lol: Odpadlam :loveu::crazyeye: PIKA a co masz na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Łojej ile fot Ozzulca:loveu: Gdzie ?? bo nie widzę ?? ;) :lol::lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Lucy* napisał(a):Gdzie ?? bo nie widzę ?? ;) :lol::lol::mad::mad::mad:oj bo się zdenerwuję :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:oj bo się zdenerwuję :evil_lol: Złość piękności szkodzi !!!! :cool1: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: PIKA a co masz na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no tak zachęca, zeby sie kolo niego połozyc :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 paaaaaaaaaaaaaaaa Ozzy Mozzy :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):no tak zachęca, zeby sie kolo niego połozyc :evil_lol:jak chcesz to przyjeżdżaj :razz: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 dbsst napisał(a):paaaaaaaaaaaaaaaa Ozzy Mozzy :placz: :placz: :placz:PA PA cioteczko DBSST:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjo droga. Pozdrowienia dla Pana Rydzewskiego. :p Ucałowania dla Astmana. :loveu: Wyrazy uznania dla Kuby.:multi: A Ty, moja droga - mysl o ostatniej woli. Te kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił ! :evil_lol: Quote
Alka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] A Ty, moja droga - mysl o ostatniej woli. Te kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił ! :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jak chcesz to przyjeżdżaj :razz: :hmmmm: z Sabą? :hmmmm: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 uwazaj Alu bo jak przyjedziemy to ni bedziesz miala nas gdzie pomiescic i bedziesz musiala wynajac klatke schodowa i dla kazdego zrobic klon ozziego:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 ewelinabuck napisał(a):uwazaj Alu bo jak przyjedziemy to ni bedziesz miala nas gdzie pomiescic i bedziesz musiala wynajac klatke schodowa i dla kazdego zrobic klon ozziego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w suszari są materace i kanapa sąsiadów :evil_lol::evil_lol:to miejsca będzie dość jeśli się nie pomieścimy , :evil_lol::evil_lol: ale Ozzulca nie dam sklonikować :angryy: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: z Sabą? :hmmmm::cool1: jak mi Ozulca nie zeżre :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo droga. Pozdrowienia dla Pana Rydzewskiego. :p Ucałowania dla Astmana. :loveu: Wyrazy uznania dla Kuby.:multi: A Ty, moja droga - mysl o ostatniej woli. Te kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił ! :evil_lol: droga Hanno , twoje dyspozycje wykonane :p .Co do upływu czasu to do wakacji niech sobie szybko leci :evil_lol:ale potem powinien trochę na czas urlopu zwolnić ;) .Co do ostatniej woli ......to jeszcze se poczekam :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 My chcemy fooooooooooooooty :cool3: ... Quote
Recommended Posts