Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Sabina1 napisał(a):No, jak przycisnąć i marudzić, to człowiek się doczeka :lol: Takie ładne, a leżą "na drugi rzut" ? Brawo również za paprotkę, która jest taka dorodna, mimo, że ma blisko kaloryfer :multi::oops::oops::oops:no i na dodatek jest podlewana 2 razy w tygodniu :oops: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ale Ozzy sie rozpycha:evil_lol::evil_lol: A gdzie miejsce dla panci?:eviltong: Quote
Sabina1 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Brudas w łóżku :oops: Ach jakże znajoma mi sytuacja Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Brudas w łóżku :oops: iii, Ala, jaki On jest cudny!! :multi: A dlaczego pycholek odwrocił? Czyżby mial dosc zdjęc? A moze się obraził?:razz: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Brudas w łóżku :oops: Super !! A brudasa w łóżku to chyba nie widziałaś ;) Wyobraźsobie: błoto po kolana, niuf z piórami na łapach a potem chyc do łóżka ...:diabloti: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Może w gwiazdach dojrzę tę jedyną :loveu: och Ozzy... moj Ty romantyku Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Może w gwiazdach dojrzę tę jedyną :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaaaaki obserwator :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alu, uważaj na Ozzulca. Coraz więcej Dogomaniaczek się do niego migdali. Żeby Ci go któraś nie podprowadziła :razz: ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, uważaj na Ozzulca. Coraz więcej Dogomaniaczek się do niego migdali. Żeby Ci go któraś nie podprowadziła :razz: ...:evil_lol::evil_lol:ciekawe która by chciała spać z MORDERCĄ :evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ciekawe która by chciała spać z MORDERCĄ :evil_lol::evil_lol: Kilka desperatek by się znalazło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ja chce ozzulcamordulca:evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 sota36 napisał(a):Ala - my mamy bron jakby co....ja też ......mam w domu Luftbikse:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 sota36 napisał(a):Ala - my mamy bron jakby co.... Hahahahaha ... Widzę, że już tworzy się komitet obronny Ozzulca :lol: ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Hahahahaha ... Widzę, że już tworzy się komitet obronny Ozzulca :lol: ...:razz: chcesz się zapisać ;) Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: chcesz się zapisać ;) W pierwszej kolejności ... Będę dowodził obroną :grins: :2gunfire: ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):W pierwszej kolejności ... Będę dowodził obroną :grins: :2gunfire: ...:evil_lol::evil_lol:to ja będe w ataku :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:to ja będe w ataku :mad: Pożyczę Ci swojego Fafluna :lol: ... Razem będziecie niepokonani :cool1: :cool3: ;) ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pożyczę Ci swojego Fafluna :lol: ... Razem będziecie niepokonani :cool1: :cool3: ;) ...dawaj chłopaka , będę go szkolić :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):dawaj chłopaka , będę go szkolić :razz: On już wyszkolony, zwarty i gotowy do ataku :lol: ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='PiotrekJ']On już wyszkolony, zwarty i gotowy do ataku :lol: ...:evil_lol:do boju LOCO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ciekawe która by chciała spać z MORDERCĄ :evil_lol::evil_lol: JA JA JA JA JA JA JA JA JA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):JA JA JA JA JA JA JA JA JA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol:Mordulec chętnie to sprawdzi :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts