Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja od śmierci Ziutka narzuciłam 3kg

3 kg to nie tak tragicznie. Jakoś uda Ci się zgubić. Trzymam kciuki!

Ja w sytuacjach stresowych chudnę...

Dziś zaś na cmentarzu u Ziuteczka mojego się upłakałam ....ale to norma chyba

Nie chyba. Na pewno.

Posted

3 kg to nie tak tragicznie. Jakoś uda Ci się zgubić. Trzymam kciuki!

Ja w sytuacjach stresowych chudnę...

Nie chyba. Na pewno.

chudłam ....ale od braku ruchu po pracy i braku weekendowych wyjazdów do lasu to poszło mi w dupę , no i w sytuacjach stresowych tarczyca sobie pofikała , ze znów szukamy jak ustawić leki ...ale to taki urok , do końca życia się z tym będę bujać

TZ chciał jechać na spacer do lasu , nie dałam rady , to było miejsce zarezerwowane na spacery z psiakiem .... nie wyobrażam sobie wysiąść tam i iść .... więc ubrałam sie i polazłam do Rodziców na cmentarz by się wypłakać

Posted

TZ chciał jechać na spacer do lasu , nie dałam rady , to było miejsce zarezerwowane na spacery z psiakiem .... nie wyobrażam sobie wysiąść tam i iść ....

Rozumiem...

Pod MCK i NOSPR pierwszy raz po odejściu białasa poszłam z urną z Jego prochami, w plecaku. Może to wariactwo, ale Inaczej nie umiałam. Teraz Mela niektóre miejsca oswaja. Ale i tak są takie, w które ciężko by mi było pójść, bo są tak bardzo Bazylkowe...

Posted

Rozumiem...

Pod MCK i NOSPR pierwszy raz po odejściu białasa poszłam z urną z Jego prochami, w plecaku. Może to wariactwo, ale Inaczej nie umiałam. Teraz Mela niektóre miejsca oswaja. Ale i tak są takie, w które ciężko by mi było pójść, bo są tak bardzo Bazylkowe...

dla mnie to wszystko normalne ... ja chodzę z doczepioną do torebki Ozzulkową latarką  :(

Posted

Rozumiem...

Jak dla mnie to nie wariactwo,jest to tęsknota za przyjacielem

Posted

Pisałam, ale nowe dogo zeżarło mój post. Twój zresztą chyba też...
Życzę żeby ten rok był lepszy niż miniony/minione... I żeby pojawił się w nim jakiś czworonóg, który ukoi Twoje serce...

Posted
2 godziny temu, Gabryjella napisał:

I Ty też Alu stąd uciekasz ? W sumie to się nie dziwię, gdyby nie to, że fb nie lubię bardziej niż nowego dogo to pewnie też już bym się stąd zwinęła. 

ja na FB już dawno jestem , na dogo też zaglądam , jak się da :)

portret.jpg

Posted
6 godzin temu, Tengusia napisał:

hej :)

wiem że gdzieś pisałaś ale skąd masz ten fajny portret Ozzulka?

Kamila Urwalska , z FB rysuje ze zdjęc portrety

Śliczny no nie :)

Posted
4 godziny temu, Oscar Patric napisał:

Bardzo piękny portret Ozzulka :)

dziękuję :)

ja jestem zachwycona , jak dostałam we wiadomości fotę portretu to się rozpłakałam , ale już jak przyszedł pocztą to uśmiech nie schodził mi z twarzy , jestem przeszczęśliwa , ze Kamili udało się go tak pięknie narysować

3 godziny temu, Gabryjella napisał:

już Cię mam :)

3 godziny temu, majoka napisał:

jednak narysowałaś (no prawie Ty) portret.jpg.6e84c1682768ae138d65708a3b93

piękny....

no , zamówiłam u Kamili i narysowała :)

Posted
O 9.01.2016o11:31, Tengusia napisał:

już rozmawiałam z dziewczyną będę zamawiać portrecik Bolka i Fazy :) i chciałabym jeszcze Latarnika :P

ja też zamówiłam jeszcze jeden portret ale nie Ozzulka

poza tym liczę na mobilizację Mariolki , dziewczyny Kuby , bo też ładnie rysuje ( tylko czasu za mało ) więc może jeszcze coś mi stworzy :)

Cieszę sie, ze też Ci się spodobał portret

• 2 weeks later...