agutka Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Aluś! To Ty jeszcze masz się przed kimś tłumaczyć? Wiele osób mogłoby choć w połowie kochać swoje zwierzęta jak Ty Ozzulca... Na głupe pytania na fb nie odpowiadaj i tyle! Quote
Alicja Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Ja mam swoja , kupiłyśmy kiedyś z mamą , mam jeszcze 2 inne o psiakach , o weterynarzach właściwie ale bardzo fajnie sie czyta tylko muszę odkopac bo nawet tytułów nie pamiętam :) Quote
mar....ka Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Ja mam swoja , kupiłyśmy kiedyś z mamą , mam jeszcze 2 inne o psiakach , o weterynarzach właściwie ale bardzo fajnie sie czyta tylko muszę odkopac bo nawet tytułów nie pamiętam :) to odkop tytuły, poszukam w bibliotece Quote
Alicja Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 to odkop tytuły, poszukam w bibliotece dr Nick Trout ,, Powiedz gdzie cię boli ,, i ,,Miłość to najlepsze lekarstwo ,, ( na okładkach są buldożki , na 1 francuz , na 2 angol ) i jeszcze jest jedna książka autora Marleya ,, Najdłuższa droga do domu ,, ( tą ostatnią znalazłam po śmierci Mamy w biblioteczce ) Quote
mar....ka Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 oki, zaraz posprawdzam czy cos takiego w naszej gminie dostanę. A Jak tam Cezary, bez zmian w decyzji???? Quote
Alicja Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 :( nie ma żadnej to można ewentualnie pocztą wysłać , poczytasz i odeślesz :) Quote
mar....ka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 jak mówisz, że fajne, to na allegro sobie poszukam :) Miałam głupia książkę (głupia fabuła) z briardem w tle , chciałam dać Ince i nie wiem gdzie posiałam :P Quote
Alicja Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 jak mówisz, że fajne, to na allegro sobie poszukam :) Miałam głupia książkę (głupia fabuła) z briardem w tle , chciałam dać Ince i nie wiem gdzie posiałam :P jakby coś to dasz znać :) Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 jakby coś to dasz znać :) heh tego możesz być pewna Quote
Alicja Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 heh tego możesz być pewna a nie wybiera sie ktoś na Śląsk ? bo ja na razie w tamte strony też nie , najbliżej was to Kuba do Wrocka ale to żadne rozwiązanie Quote
mar....ka Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Damian będzie w niedzielę we Wrocku, ale w sumie tylko na lotnisko jedzie (po teściową) Kupię sobie na prezent świąteczny. Quote
Alicja Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Damian będzie w niedzielę we Wrocku, ale w sumie tylko na lotnisko jedzie (po teściową) Kupię sobie na prezent świąteczny. jakby nie było to daj cynk i wyslę We wtorek minie 3 miesiące ....tak dużo i tak mało czasu upłynęło , nadal go szukamy w domu , nadal wiele rzeczy dzieje się tak jakby był ...i idą święta , było nas 6 teraz jest 3 przy stole Do Ozzulka pojadę dopiero w sobotę 12 grudnia , zawiozę świateczną gałązkę , uprzątnę , zaniosę przy okazji do schroniska to co dzieci nazbierały w przedszkolu dla zwierzaków , dokupię gryzaczków Quote
mar....ka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 zawieś Ozzulkowi bombeczkę ode mnie.... tak jakoś do mnie nie może dotrzeć, że go nie ma (nawet w telefonie figurujesz jako Alicja Ozzulkowa) Quote
Alicja Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 zawieś Ozzulkowi bombeczkę ode mnie.... tak jakoś do mnie nie może dotrzeć, że go nie ma (nawet w telefonie figurujesz jako Alicja Ozzulkowa) bombeczkę zawieszę w sobotę , dziś zawiozłam wianuszek , a w sobotę powinien już być kamyk z tabliczkę dzisiaj była 3 miesięcznica bez Ozzulka :( Quote
maciaszek Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 dzisiaj była 3 miesięcznica bez Ozzulka :( Alu, co tu powiedzieć... wiem co czujesz... Quote
anetta Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Czas szybko leci :( Ozzulec zawsze zostanie w naszej pamięci... Marleya czytałam (dostałam książkę od Mikołaja ;)) a potem widziałam film. Przy czytaniu ryczałam jak bóbr...przy filmie było to samo.... Quote
Oscar Patric Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 bombeczkę zawieszę w sobotę , dziś zawiozłam wianuszek , a w sobotę powinien już być kamyk z tabliczkę dzisiaj była 3 miesięcznica bez Ozzulka :( :( Quote
Alicja Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 :( Już 3 miesiące :( Witaj Alu :) i już i dopiero :( .... tak dziwnie ten czas biegnie Witaj , dawno Cię nie było . Jak zdróweczko ? Alu, co tu powiedzieć... wiem co czujesz... czasem zawieszam sie w myśleniu i próbuję przywrócić choć chwilę :( Quote
Alicja Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 to ja też Czas szybko leci :( Ozzulec zawsze zostanie w naszej pamięci... Marleya czytałam (dostałam książkę od Mikołaja ;)) a potem widziałam film. Przy czytaniu ryczałam jak bóbr...przy filmie było to samo.... Ozzulek mocno zapadł w pamięć ...w domu nadal jest z nami , łapiemy się na czynnościach niektórych jakby był ja to wogóle jestem beksa jak czytam lub oglądam coś wzruszającego :( Quote
Alicja Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Jutro jadę do Ozzulka , będzie już kamień z tabliczką Quote
Recommended Posts