Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aluś! To Ty jeszcze masz się przed kimś tłumaczyć? Wiele osób mogłoby choć w połowie kochać swoje zwierzęta jak Ty Ozzulca...

Na głupe pytania na fb nie odpowiadaj i tyle! 

Posted

Ja mam swoja , kupiłyśmy kiedyś z mamą , mam jeszcze 2 inne o psiakach , o weterynarzach właściwie ale bardzo fajnie sie czyta tylko muszę odkopac bo nawet tytułów nie pamiętam :)

Posted

Ja mam swoja , kupiłyśmy kiedyś z mamą , mam jeszcze 2 inne o psiakach , o weterynarzach właściwie ale bardzo fajnie sie czyta tylko muszę odkopac bo nawet tytułów nie pamiętam :)

to odkop tytuły, poszukam w bibliotece

Posted

to odkop tytuły, poszukam w bibliotece

dr Nick Trout ,, Powiedz gdzie cię boli ,, i ,,Miłość to najlepsze lekarstwo ,, ( na okładkach są buldożki , na 1 francuz , na 2 angol ) i jeszcze jest jedna książka autora Marleya ,, Najdłuższa droga do domu ,, ( tą ostatnią znalazłam po śmierci Mamy w biblioteczce )

Posted

jak mówisz, że fajne, to na allegro sobie poszukam :) Miałam głupia książkę (głupia fabuła) z briardem w tle , chciałam dać Ince i nie wiem gdzie posiałam :P

jakby coś to dasz znać :)

Posted

heh tego możesz być pewna

a nie wybiera sie ktoś na Śląsk ? bo ja na razie w tamte strony też nie , najbliżej was to  Kuba do Wrocka ale to żadne rozwiązanie

• 2 weeks later...
Posted

Damian będzie w niedzielę we Wrocku, ale w sumie tylko na lotnisko jedzie (po teściową) Kupię sobie na prezent świąteczny.

jakby nie było  to daj cynk i wyslę

We wtorek minie 3 miesiące ....tak dużo i tak mało czasu upłynęło , nadal go szukamy w domu , nadal wiele rzeczy dzieje się tak jakby był ...i idą święta , było nas 6 teraz jest 3 przy stole

Do Ozzulka pojadę dopiero w sobotę 12 grudnia , zawiozę świateczną gałązkę , uprzątnę , zaniosę przy okazji do schroniska to co dzieci nazbierały w przedszkolu dla zwierzaków , dokupię gryzaczków

Posted

zawieś Ozzulkowi bombeczkę ode mnie....

tak jakoś do mnie nie może dotrzeć, że go nie ma (nawet w telefonie figurujesz jako Alicja Ozzulkowa)

bombeczkę zawieszę w sobotę , dziś zawiozłam wianuszek , a w sobotę powinien już być kamyk z tabliczkę

dzisiaj była 3 miesięcznica bez Ozzulka :(

Posted

Czas szybko leci :(

Ozzulec zawsze zostanie w naszej pamięci...

Marleya czytałam (dostałam książkę od Mikołaja ;)) a potem widziałam film. Przy czytaniu ryczałam jak bóbr...przy filmie było to samo....

Posted

:(​

Już 3 miesiące :(

Witaj Alu :)

i już i dopiero :( .... tak dziwnie ten czas biegnie

Witaj , dawno Cię nie było . Jak zdróweczko ?

Alu, co tu powiedzieć... wiem co czujesz...

przytula.gif

czasem zawieszam sie w myśleniu i próbuję przywrócić choć chwilę :(

Posted

to ja też

przytula.gif

przytula.gif

Czas szybko leci :(

Ozzulec zawsze zostanie w naszej pamięci...

Marleya czytałam (dostałam książkę od Mikołaja ;)) a potem widziałam film. Przy czytaniu ryczałam jak bóbr...przy filmie było to samo....

Ozzulek mocno zapadł w pamięć ...w domu nadal jest z nami , łapiemy się na czynnościach niektórych jakby był

ja to wogóle jestem beksa jak czytam lub oglądam coś wzruszającego

:(

przytula.gif