Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Zajęć domowych?
1. Leżing
2. Czytanie
3. Jedzenie
4. Leżing...
:diabloti:[/QUOTE]

to tysz :)
dodaj
kawa
kawa
kawa
plany miesięczne
2 zaległe protokoły
kawa
spacer z psem

aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']to tysz :)
dodaj
kawa
kawa
kawa
plany miesięczne
2 zaległe protokoły
kawa
spacer z psem

[B]aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu [/B]:roflt:[/QUOTE]
hahaha, mialam kiedys to samo :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']to tysz :)

aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt:[/QUOTE]
ale z Ciebie perfekcyjna pani domu , umiesz kase oszczędzać :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']ale z Ciebie perfekcyjna pani domu , umiesz kase oszczędzać :loveu:[/QUOTE]

nie umiam :oops::roll:....... skoro już wylazłam z domu to poszłam do składu dla biedoty na zakupy :cool3:...jutro włoskie danie dla biednych ...pizza:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']... łapnęłam drewniany klocek i śru Krzysia w głowę :evil_lol:[/QUOTE]
Niezła aparatka z Ciebie:roflt:

Alu nie wolno chodzić do apteki jak jest się chorym:lol::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Niezła aparatka z Ciebie:roflt:

[B]oj tam oj tam :)[/B]

Alu nie wolno chodzić do apteki jak jest się chorym:lol::diabloti:[/QUOTE]

do apteki wolno i trzeba mieć kwitek :lol:

Posted

[quote name='Alicja']aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt:[/QUOTE] hahaha :lol:

Ja dziś dojdziesz do apteki to kup sobie... nooo... zapomniałam jak ten lek się nazywa ... na pamięć ;)

Ja też musze sobie kupić ;)

Posted

[quote name='Katerinas']hahaha :lol:

Ja dziś dojdziesz do apteki to kup sobie... nooo... zapomniałam jak ten lek się nazywa ... na pamięć ;)

Ja też musze sobie kupić ;)[/QUOTE]

Bilobil :grins:
póki co kupiłam magnez :)

Migdałki odpusciły , teraz tylko czekam aż węzełki się pomniejszą i znów będę funkel nówka nieśmigana :)

Posted

[quote name='Alicja']wzięłabyś taką wielką wesz w palce :shock: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inne robaczki na szczęście mnie ominęły ale koleżanka dorobiła się hodowli :evil_lol: , to była masakra , pracowała w takim pkt przedszkolnym na wsi , podejrzewam że tam połowa dzieci miała bogate życie wewnętrzne[/QUOTE]

Nie wzięłabym!!! Ja nawet kleszcze psu wyciągać się brzydzę :diabloti: takie spacerujące to luz, zdejmę, ale takich wbitych nie wyciągnę, zawsze to mama robiła za mnie :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie wzięłabym!!! Ja nawet kleszcze psu wyciągać się brzydzę :diabloti: takie spacerujące to luz, zdejmę, ale takich wbitych nie wyciągnę, zawsze to mama robiła za mnie :lol:[/QUOTE]
nooooooooooooooo , a mnie tu szkalują o drewniany klocek :obrazic:

Posted

Topry Alusiofa Slklerotikusofa;-)

Ja kupuje w tyjze Pietronce dżem pomaranczofy ...mhh..pycha...kiedys sama robilam ale ze wyczajiłam se ze tam tez

jest i to przyzwoicie dobry to przestalam robic i kupuje idac na latwizne .

Zdróffka !!! i miziu mizu dla Ossulka ;-)

Posted

Widzę Alu,że u was jak zawsze wesoło na wątku,aż miło do was wpadać,szkoda,że tak mało czasu na przyjemności.Zdrówka życzę i głaski dla Ozziego :)

Posted

[quote name='Kaaasia']Uff, czyli jestem bezpieczna ;)

Zdrówka życzę :smile:[/QUOTE]

nio , bezpieczeństwo to podstawa ;)

[quote name='zuzolandia']Topry Alusiofa Slklerotikusofa;-)

Ja kupuje w tyjze Pietronce dżem pomaranczofy ...mhh..pycha...kiedys sama robilam ale ze wyczajiłam se ze tam tez

jest i to przyzwoicie dobry to przestalam robic i kupuje idac na latwizne .

Zdróffka !!! i miziu mizu dla Ossulka ;-)[/QUOTE]

kurna translator musiałam włączyć :lol::lol::lol:
Buziaki Zuzolki :loveu:

[quote name='tatankas']Widzę Alu,że u was jak zawsze wesoło na wątku,aż miło do was wpadać,szkoda,że tak mało czasu na przyjemności.Zdrówka życzę i głaski dla Ozziego :)[/QUOTE]

lepiej wesoło aniżeli smutno ...z tym że u mnie czas też jakoś nie chce się rozmnażac ;) a teraz złapałam trochę wolnego więc luzik pomiędzy obowiązkami domowymi