Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Zajęć domowych? 1. Leżing 2. Czytanie 3. Jedzenie 4. Leżing... :diabloti:[/QUOTE] to tysz :) dodaj kawa kawa kawa plany miesięczne 2 zaległe protokoły kawa spacer z psem aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Alicja'] aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt:[/QUOTE] [I][B]GRATULACJE :diabloti:[/B][/I] Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]GRATULACJE :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [B]Dziękuję [/B] :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Alicja']aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt:[/QUOTE] Geniusz! :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='zuzolandia']Sklerotikus ;-) hihihihih[/QUOTE] oj tam , oj tam [quote name='FredziaFredzia']Geniusz! :diabloti:[/QUOTE] :grins: tak mi mów Quote
angineuuka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Alicja']to tysz :) dodaj kawa kawa kawa plany miesięczne 2 zaległe protokoły kawa spacer z psem [B]aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu [/B]:roflt:[/QUOTE] hahaha, mialam kiedys to samo :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Alicja']to tysz :) aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt:[/QUOTE] ale z Ciebie perfekcyjna pani domu , umiesz kase oszczędzać :loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Vectra']ale z Ciebie perfekcyjna pani domu , umiesz kase oszczędzać :loveu:[/QUOTE] nie umiam :oops::roll:....... skoro już wylazłam z domu to poszłam do składu dla biedoty na zakupy :cool3:...jutro włoskie danie dla biednych ...pizza:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Angi']hahaha, mialam kiedys to samo :evil_lol:[/QUOTE] wiesz , zależy jak daleko do apteki ;) ja mam 15 minut spacerkiem :lol: pójdę jutro :) Quote
Doginka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Alicja']... łapnęłam drewniany klocek i śru Krzysia w głowę :evil_lol:[/QUOTE] Niezła aparatka z Ciebie:roflt: Alu nie wolno chodzić do apteki jak jest się chorym:lol::diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Doginka']Niezła aparatka z Ciebie:roflt: [B]oj tam oj tam :)[/B] Alu nie wolno chodzić do apteki jak jest się chorym:lol::diabloti:[/QUOTE] do apteki wolno i trzeba mieć kwitek :lol: Quote
Katerinas Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Alicja']aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt:[/QUOTE] hahaha :lol: Ja dziś dojdziesz do apteki to kup sobie... nooo... zapomniałam jak ten lek się nazywa ... na pamięć ;) Ja też musze sobie kupić ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='Katerinas']hahaha :lol: Ja dziś dojdziesz do apteki to kup sobie... nooo... zapomniałam jak ten lek się nazywa ... na pamięć ;) Ja też musze sobie kupić ;)[/QUOTE] Bilobil :grins: póki co kupiłam magnez :) Migdałki odpusciły , teraz tylko czekam aż węzełki się pomniejszą i znów będę funkel nówka nieśmigana :) Quote
agaciaaa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Alicja']wzięłabyś taką wielką wesz w palce :shock: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inne robaczki na szczęście mnie ominęły ale koleżanka dorobiła się hodowli :evil_lol: , to była masakra , pracowała w takim pkt przedszkolnym na wsi , podejrzewam że tam połowa dzieci miała bogate życie wewnętrzne[/QUOTE] Nie wzięłabym!!! Ja nawet kleszcze psu wyciągać się brzydzę :diabloti: takie spacerujące to luz, zdejmę, ale takich wbitych nie wyciągnę, zawsze to mama robiła za mnie :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='agaciaaa']Nie wzięłabym!!! Ja nawet kleszcze psu wyciągać się brzydzę :diabloti: takie spacerujące to luz, zdejmę, ale takich wbitych nie wyciągnę, zawsze to mama robiła za mnie :lol:[/QUOTE] nooooooooooooooo , a mnie tu szkalują o drewniany klocek :obrazic: Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='Izabela124.']Zdrówka Alu Ci życzę :)[/QUOTE] dzięki ;) złego diobli nie bierą ;) Quote
Kaaasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Alicja']dzięki ;) złego diobli nie bierą ;)[/QUOTE] Uff, czyli jestem bezpieczna ;) Zdrówka życzę :smile: Quote
zuzolandia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Topry Alusiofa Slklerotikusofa;-) Ja kupuje w tyjze Pietronce dżem pomaranczofy ...mhh..pycha...kiedys sama robilam ale ze wyczajiłam se ze tam tez jest i to przyzwoicie dobry to przestalam robic i kupuje idac na latwizne . Zdróffka !!! i miziu mizu dla Ossulka ;-) Quote
tatankas Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Widzę Alu,że u was jak zawsze wesoło na wątku,aż miło do was wpadać,szkoda,że tak mało czasu na przyjemności.Zdrówka życzę i głaski dla Ozziego :) Quote
Alicja Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Kaaasia']Uff, czyli jestem bezpieczna ;) Zdrówka życzę :smile:[/QUOTE] nio , bezpieczeństwo to podstawa ;) [quote name='zuzolandia']Topry Alusiofa Slklerotikusofa;-) Ja kupuje w tyjze Pietronce dżem pomaranczofy ...mhh..pycha...kiedys sama robilam ale ze wyczajiłam se ze tam tez jest i to przyzwoicie dobry to przestalam robic i kupuje idac na latwizne . Zdróffka !!! i miziu mizu dla Ossulka ;-)[/QUOTE] kurna translator musiałam włączyć :lol::lol::lol: Buziaki Zuzolki :loveu: [quote name='tatankas']Widzę Alu,że u was jak zawsze wesoło na wątku,aż miło do was wpadać,szkoda,że tak mało czasu na przyjemności.Zdrówka życzę i głaski dla Ozziego :)[/QUOTE] lepiej wesoło aniżeli smutno ...z tym że u mnie czas też jakoś nie chce się rozmnażac ;) a teraz złapałam trochę wolnego więc luzik pomiędzy obowiązkami domowymi Quote
Rinuś Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [I][B]zazdraszczam wolnego...:-([/B][/I] Quote
Alicja Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]zazdraszczam wolnego...:-([/B][/I][/QUOTE] no ale wypłaty będzie o 100 mniej ... więc coś za coś ;) Quote
zuzolandia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Taa wszystko ma swoje plusy i minusy;-) Quote
Recommended Posts