Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monia&nero']Witanko! Żądam nowych fotek Ozzulka :mad: :)[/QUOTE]

[quote name='Angi']dobry wieczór, gdzie są fotki? :D[/QUOTE]

ni ma :)

[quote name='Izabela124.']Me potwory też śmierdziele dostaną, lepsze to na pewno niż obroża, z której pożytku nie będą mieli[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Ja też zamówiłam śmierdziele i chyba nie dojdą na święta :shake:[/QUOTE]

dokładnie , obroża jest dla nas ;) a śmierdziele to radocha dla psiaków :)

Ja skoczę jutro kupić do naszego sklepiku , no i u babci Ozzy będzie miał prezent i w domu

Posted

Ja właśnie się zastanawiałam nad kupnem obróżki ;) Ale potem zrezygnowałam i kupiłam przysmaki i piszczącą kość :cool3: To jej się bardziej spodoba ...

Wesołych Świąt wam życzymy :loveu:

Posted

[COLOR=#800080][FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo.
Oscar z Agą[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Sonka95']Ja właśnie się zastanawiałam nad kupnem obróżki ;) Ale potem zrezygnowałam i kupiłam przysmaki i piszczącą kość :cool3: To jej się bardziej spodoba ...

Wesołych Świąt wam życzymy :loveu:[/QUOTE]

obróżkę zdążysz kupić :) a smaczki psiaki mają w zamian naszej wigilijnej kolacji ;)

[quote name='unikatowydiament'][COLOR=#800080][FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800080][FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo.
Oscar z Agą[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Aga , dzięki serdeczne
, ale najlepiej życzonka napisać dla odwiedzających u siebie i w Galerii Życzeń , bo możesz mieć czasowego bana za to ( w regulaminie pisze )

[quote name='Aleks89']Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok....gdzie nie wejde tam unikatowydiament rozsiewa Swój spam...[/QUOTE]

co roku ktoś nie doczyta regulaminu ;)

Posted

Dlatego już pozgłaszałem te spamy:diabloti:Za to powinny się sypać bany.Oglądasz dogo ,a tu życzenia te same słowo w słowo w 20galeriach pod rząd.Jest Pw ,jest galeria życzeń itd.

Posted

[quote name='Aleks89']Dlatego już pozgłaszałem te spamy:diabloti:Za to powinny się sypać bany.Oglądasz dogo ,a tu życzenia te same słowo w słowo w 20galeriach pod rząd.Jest Pw ,jest galeria życzeń itd.[/QUOTE]

Chyba kpisz .. to życzenia świąteczne a nie reklama... żenujące...

Posted

[quote name='bira']Chyba kpisz .. to życzenia świąteczne a nie reklama... żenujące...[/QUOTE]

co roku lecą bany za wstawianie tekstów , regulamin o tym pisze że nie wolno , i cza się do tego przyzwyczaić , jest stworzona specjalnie galeria życzeń do tego celu ; poza tym ktoś może nie obchodzić świąt bożego narodzenia tudzież innej wielkiejnocy i bedzie mu niezręcznie jeśli będą mu znajomi wstawiać życzenia
[B]Dlatego od lat ustalone jest , życzenia w swoich blogaskach i w Galerii Życzeń [/B]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/127180-Galeria-%C5%BBycze%C5%83/page4[/url]

Posted

też nie lubię jak przed świętami wchodzę na jakieś wątki a trzy strony to są prawie same życzenia...niepotrzebne zaśmiecanie i utrudnianie czytania...niby miły gest ale tak jak Ala napisała, najlepiej wkleić u siebie żeby każdy przeczytał jak wejdzie

Posted

Ale nie każdy musi o tym wiedzieć, więc chyba wystarczy uświadomić dana osobę a nie zaraz zgłaszać spamy... zresztą kto z nas nie ma na koncie małego wykroczenia? nikt nie przekracza dozwolonej prędkości? każdy ujawnia kazdziutenka zarobiona złotówkę skarbowce? to chyba nie znaczy, że Ci co tym wiedzą powinni radości biec do odpowiednich urzędów złożyć doniesienie...

Posted

[quote name='bira']Ale nie każdy musi o tym wiedzieć, więc chyba wystarczy uświadomić dana osobę a nie zaraz zgłaszać spamy... zresztą kto z nas nie ma na koncie małego wykroczenia? nikt nie przekracza dozwolonej prędkości? każdy ujawnia kazdziutenka zarobiona złotówkę skarbowce? to chyba nie znaczy, że Ci co tym wiedzą powinni radości biec do odpowiednich urzędów złożyć doniesienie...[/QUOTE]
dlatego napisałam pod postem Agi zeby jednak życzonka dała u siebie i w Galerii Życzeń , tak będzie równie miło a i nikt nie bedzie miał nic do zarzucenia

Ale KAŻDY powinien przeczytać REGULAMIN :)
Co do skarbówki ;), no ja akurat każdziuteńką zarobioną złotówkę rozliczam więc nie mogę sobie nic zarzucić :)

[quote name='jonQuilla']też nie lubię jak przed świętami wchodzę na jakieś wątki a trzy strony to są prawie same życzenia...niepotrzebne zaśmiecanie i utrudnianie czytania...niby miły gest ale tak jak Ala napisała, najlepiej wkleić u siebie żeby każdy przeczytał jak wejdzie[/QUOTE]
dokładnie o to chodzi Żonkilko

[quote name='Aleks89']Ala-święte słowa.Lubie To!:cool3:[/QUOTE]
:)

Posted

[CENTER][COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=Arial][B]Moi drodzy odwiedzający i TY RODZINKO :)
życzę Wam aby zbliżające się świąteczne dni upłynęły Wam w miłej rodzinnej atmosferze a nadchodzący rok przyniósł do waszych domów radość , miłość i zrozumienie , aby wokół Was skupiali się ludzie życzliwi , aby waszych serc nie męczyły troski , smutki i choroby ... a Psiakom pełnej miski , ciepłych domów i czułego dotyku ludzkiej dłoni ....Wszystkiego Dobrego [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/piekna_jest_radosc_w_swieta_01.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Aleks89']BAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaardzo mam ciepłe myśli o bliskich:diabloti:[/QUOTE]

ale o nas , matce , babce i ciotce możesz cieplutko pomyśleć :)
[FONT=arial][B]
Tutaj w Galerii Życzeń też wstawiłam życzenia :)[/B][/FONT]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/127180-Galeria-%C5%BBycze%C5%83?p=20175554#post20175554[/url]

Posted

[quote name='Aleks89']No tu to tak:loveu:[/QUOTE]

:grins:

[quote name='Obama']Przyszłam w odwiedziny.:)
Pacze,a zdjec nie ma...:p[/QUOTE]

no ni ma , przecie pisałam , ze nie będzie :)

Posted

Alicja nie ma sprawy,następnym razem wstawię tylko życzenia do topiku Oscarka,i już nie będzie żadnego halo:diabloti:,mi osobiście życzenia nie przeszkadzają,nawet jak jest ich z 3 strony:eviltong:,ale masz rację,nie każdy obchodzi święta;)i trzeba to uszanować

pozdrawiamy cieplutko:)

Posted

[quote name='unikatowydiament']Alicja nie ma sprawy,następnym razem wstawię tylko życzenia do topiku Oscarka,i już nie będzie żadnego halo:diabloti:,mi osobiście życzenia nie przeszkadzają,nawet jak jest ich z 3 strony:eviltong:,ale masz rację,nie każdy obchodzi święta;)i trzeba to uszanować

pozdrawiamy cieplutko:)[/QUOTE]

Aga , to nie mój wymysł a REGULAMIN jaki stworzono dla portalu Dogomania
Pozdrawiamy również :)

Posted (edited)

Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku dla ciebie Alicjo i całej twojej rodzinki,no i oczywiście dla Ozziego :)

ps.Dopisuję,bo dostałam na maila,a ze śląska znam tylko was.Zaginęła sunia:

[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.458531654185818.98957.308531829185802&type=1[/url]

Edited by tatankas
Posted

[quote name='tatankas']Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku dla ciebie Alicjo i całej twojej rodzinki,no i oczywiście dla Ozziego :)

ps.Dopisuję,bo dostałam na maila,a ze śląska znam tylko was.Zaginęła sunia:

[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.458531654185818.98957.308531829185802&type=1[/URL][/QUOTE]

dzięki :)

tak wiem , że zaginęła :( , już odostępniałam na FB , Piekary Ślaskie to ode mnie daleko .Pozapraszałam ludzi ze Śląska
Kurcze tak króciutko nacieszyła się domkiem :(