Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='sayma']
NA BIEŻĄCO A JAK TO MOŻLIWE????????? :evil: :D

eee, co na bieżąco? coś nie jarzę :oops:no na biezaco z wiesciami na dogo :lol:

a bo ta Sayma tak przeskakuje z tematu na temat :evil: a ja się tu głowie: na bieżąco Leon zmienia fotel? czy na bieżąco będziecie mi ten fotel uprowadzać? :evil: :wink:

buuuhahhahah chyba namieszałam :oops: :oops:

a więc na bieżaco to ja bym chciała byc z postami, kórych przybyewa w zastraszającym tempie :evil: :D i nie wiem jak nadrobie czytanie po urlopie 8) :D

a fotelik i tak po cichutku buchniemy jak Leonek przeskoczy na ten drugi..................... a chyba wygodniusie te foteliki :wink: :D

dbsst napisał:
gaduly obrzydliwe
to pogadaj z nami

nomm pogadaj pogadaj bomm się za wami stęskniła :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Nudno bez Dogo no nie :wink:
'

ehhh lepiej nie mówic juz na jeziorach kawiarenki szukałam żeby chociaz zerknąć :roll: :D :D

Posted

sayma napisał(a):
'

ehhh lepiej nie mówic juz na jeziorach kawiarenki szukałam żeby chociaz zerknąć :roll: :D :D
cholewcia wciąga jak nic :evil: jak nam net siadł to zaraz z samego rana dzwoniłam do operatora , co jest ,że ja koniecznie potrzebuję ,niech naprawiają,itd :lol:

Posted

sayma napisał(a):
'

cholewcia wciąga jak nic :evil: jak nam net siadł to zaraz z samego rana dzwoniłam do operatora , co jest ,że ja koniecznie potrzebuję ,niech naprawiają,itd :lol:

ihihih a jak usłyszeli o Dogo to w 5 min usterka naprawiona bo oni tez uzaleznieni :evilbat: :D

Posted

sayma napisał(a):
sayma napisał(a):
'

ihihih a jak usłyszeli o Dogo to w 5 min usterka naprawiona bo oni tez uzaleznieni :evilbat: :D
no nie ja z nimi na prywatne tematy :lol: nie rozmawiałam
Daga my tylko prowadzimy konwersację :wink:

Posted

jak nam net siadł to zaraz z samego rana dzwoniłam do operatora , co jest ,że ja koniecznie potrzebuję ,niech naprawiają,itd :lol:

hahaha, mnie jak siadł wieczorem, to dzwoniłam od razu (mają serwis 24h) i mówiłam, że to fatalnie, bo ja pracuję na kompuetrze w domu i właśnie w nocy i to dramat i tragedia :lol: Za 2h działał :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
jak nam net siadł to zaraz z samego rana dzwoniłam do operatora , co jest ,że ja koniecznie potrzebuję ,niech naprawiają,itd :lol:

hahaha, mnie jak siadł wieczorem, to dzwoniłam od razu (mają serwis 24h) i mówiłam, że to fatalnie, bo ja pracuję na kompuetrze w domu i właśnie w nocy i to dramat i tragedia :lol: Za 2h działał :lol:
8) to faktycznie lepsza jesteś :lol: :lol: , no ale bez kompa :wink: jak bez ręki :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
tereny super ale gdzie pies na tym spacerze??????? :o tez foty pstrykal??? :lol: czy tak smiga,ze w kadr go zlapac nie mozna??????? :lol:
ano śmigał z TZtem po lasku :wink:

Posted

E tam "smiga, po terenie" - pewnie nie - pewnie Ala zapisala go na kurs fotografiki, czy tez fotografowania :)
p.s. ale rozneglizowany na zdjeciach - a czy on juz jest " pelnolat" , zeby tak po internecie takie zdjecia... z brzusiem i ..."ta cala reszta" :o :o :o :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='sota36']E tam "smiga, po terenie" - pewnie nie - pewnie Ala zapisala go na kurs fotografiki, czy tez fotografowania :)
p.s. ale rozneglizowany na zdjeciach - a czy on juz jest " pelnolat" , zeby tak po internecie takie zdjecia... z brzusiem i ..."ta cala reszta" :o :o :o :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: fotaski są ze spacerku zanim Kuba pojechał do Głuchołaz i zabrał maszynerię do foto :-? , ale cos nieuzywanego :lol: starszego znajdę :wink:

[ :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
tereny super ale gdzie pies na tym spacerze??????? :o tez foty pstrykal??? :lol: czy tak smiga,ze w kadr go zlapac nie mozna??????? :lol:
ano śmigał z TZtem po lasku :wink:

to ostro śmigali :o , że ich uchwycić nie mogłaś :o