dbsst Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] Ala nasze psy do siebie pasują :o no nie no super :wink: patrz , swój swojego zawsze znajdzie :wink: no nie Romeo i Julia piekna parka by byla szkoda tylko ze RR zajety :evilbat: chyba zaczne zakladac zaslonki w domu ;) Quote
daga10011 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] Ala nasze psy do siebie pasują :o no nie no super :wink: patrz , swój swojego zawsze znajdzie :wink: no bardzo dobrana para :lol: :lol: :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] Ala nasze psy do siebie pasują :o no nie no super :wink: patrz , swój swojego zawsze znajdzie :wink: no bardzo dobrana para :lol: :lol: :lol: Pamiętam jak się śpiewało na podwórku... ,,Zakochana para Jacek i Barbara siedzą na kominie i całują... 8) To były czasy... Quote
Hanna R. Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A KUKU ! PRZYSZLIŚMY POWIEDZIEĆ DOBRY WIECZÓR .... I WYŚPIEWAĆ WYRAZY CZEGOŚ TAM .... Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 A abyście nas nie zapomnieli to tak dla przypomnienia :wink: :wink: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Te zdjęcie jest boskie :D :D :D Jak prosiaczek wygląda :lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'] Te zdjęcie jest boskie :D :D :D Jak prosiaczek wygląda :lol:nie bo to Różowy Randrynek :lol: :lol: :lol: /też RR/ Quote
KaRa_ Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'] Te zdjęcie jest boskie :D :D :D Jak prosiaczek wygląda :lol:nie bo to Różowy Randrynek :lol: :lol: :lol: /też RR/ Różowy prosiaczek :evilbat: Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'] Te zdjęcie jest boskie :D :D :D Jak prosiaczek wygląda :lol:nie bo to Różowy Randrynek :lol: :lol: :lol: /też RR/ Zajedwabista mina! Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'] Te zdjęcie jest boskie :D :D :D Jak prosiaczek wygląda :lol:nie bo to Różowy Randrynek :lol: :lol: :lol: /też RR/ no nie hippopppotam ;) jaki stwor do buziakowania Rozowy Randrynek gora :D Quote
Patka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Jejku taki duży chłopczyk a jeszcze różowiutki :wink: Boskie fotki :lol: Quote
Maga100 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Rasowy Rorderca :evilbat: Quote
asher Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 No nie, powiadomienia mi przestały przychodzić :evil: Dobrze, że się szybko zorientowałam i nie miałam do nadrabiania ponad 100 stron, jak to było z galrią dagowych lełonów :roll: :lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Asher , u mnie ci to nie grozi :wink: tu gaduły tak często nie wpadają więc nie ma nadrabiania 8) fotki /mini/balkonowe poopa pychol pychol z kostką :wink: Quote
asiunia Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Hej!! Łooo ale doopcia fajna :D Buziaki dla sliczniastego Ozzy'usia :angel: Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Dziękujemy :wink: wybuziakujemy jak będziemy sie wpychać do łóżka :-? , a poopala to Ozzy ma :wink: Quote
Maga100 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']pychol pychol z kostką :wink: Moje ulubione gigantyczne zdjęcia :wink: Idę po okulary Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']pychol pychol z kostką :wink: Moje ulubione gigantyczne zdjęcia :wink: Idę po okularyMaga :roll: naprawde mniejszych już nie znalazłam :wink: / a okularki to na dogo trzeba mieć przy sobie , bo jak piszą małym druczkiem to ciężko doczytać :wink: // :lol: Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Alu a on po czym sie tak nawalił, że aż go zarzuca :o Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 [quote name='Agga'] Alu a on po czym sie tak nawalił, że aż go zarzuca :onie nie on trzezwiutki jak łezka :lol: te pokłony to w strone tej kosteczki co leży nieopodal :wink: Quote
Maga100 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']nie nie on trzezwiutki jak łezka :lol: te pokłony to w strone tej kosteczki co leży nieopodal :wink: Acha, czyli RR najpierw kłania się temu, co zamierza zjeść :lol: Prawdziwy arystokrata z dobrego domu :lol: a do małych literek jest potrzebne szkło powiększające. W pewnym wieku to nawet i okular nie pomoże Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']nie nie on trzezwiutki jak łezka :lol: te pokłony to w strone tej kosteczki co leży nieopodal :wink: Acha, czyli RR najpierw kłania się temu, co zamierza zjeść :lol: Prawdziwy arystokrata z dobrego domu :lol: a do małych literek jest potrzebne szkło powiększające. W pewnym wieku to nawet i okular nie pomoże :oops: on z dobrego domu :oops: ja się nie chciałam przyznać ale lupkę mamy na stanie :oops: :lol: Quote
Recommended Posts