Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='sayma']booooshhe alemorducha ślicznościowa :lilangel: więcej więcej RR bo siemmm napatrzeć nie mogę :D :Doj bardzo nie mamy bo Kuba wybył i aparata niet :-? Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']booooshhe alemorducha ślicznościowa :lilangel: więcej więcej RR bo siemmm napatrzeć nie mogę :D :Doj bardzo nie mamy bo Kuba wybył i aparata niet :-? KUUUUBA WRAAACAJ SZYBCIOREMMM Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ni o nie nio nie nio nie 50 stron stuknelo :drinking: sayma 980 postow :drinking: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Jeszcze cosik mamy ale różne różniste :-? /a Kuba wraca w niedzielę :D / :wink: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / qrde ja wole w pontonie z przystojniakiem :D ;) czadowe foty Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 w niedzielę :o :cry: dobrze że jeszczce jakies foty sie ostały :D :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / qrde ja wole w pontonie z przystojniakiem :D ;) czadowe fotynio akurat z doopiatego aparata :( ale jak se kupie :angel: /tylko nie wiem kiedy :( /to dopiero będzie :D Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / qrde ja wole w pontonie z przystojniakiem :D ;) czadowe fotynio akurat z doopiatego aparata :( ale jak se kupie :angel: /tylko nie wiem kiedy :( /to dopiero będzie :D hehehe to tak jak ja jak se kupie kiedys to juz bedzie cos lepsiejszego niz aparaty ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / qrde ja wole w pontonie z przystojniakiem :D ;) czadowe fotynio akurat z doopiatego aparata :( ale jak se kupie :angel: /tylko nie wiem kiedy :( /to dopiero będzie :D hehehe to tak jak ja jak se kupie kiedys to juz bedzie cos lepsiejszego niz aparaty ;) :lol:hi hi to mozliwe bo zanim kupie to ho ho :roll: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / qrde ja wole w pontonie z przystojniakiem :D ;) czadowe fotynio akurat z doopiatego aparata :( ale jak se kupie :angel: /tylko nie wiem kiedy :( /to dopiero będzie :D hehehe to tak jak ja jak se kupie kiedys to juz bedzie cos lepsiejszego niz aparaty ;) :lol:hi hi to mozliwe bo zanim kupie to ho ho :roll: haha ao witam Cie w gronie szybko kupnych :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / qrde ja wole w pontonie z przystojniakiem :D ;) czadowe fotynio akurat z doopiatego aparata :( ale jak se kupie :angel: /tylko nie wiem kiedy :( /to dopiero będzie :D hehehe to tak jak ja jak se kupie kiedys to juz bedzie cos lepsiejszego niz aparaty ;) :lol:hi hi to mozliwe bo zanim kupie to ho ho :roll: haha ao witam Cie w gronie szybko kupnych :Dto może założymy Stowarzyszenie Kupujacych 8) /ja moge być prezesem, bo długo pobęde w Stowarzyszeniu :wink: / Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']ze kiedy :ojeśli idzie o Kube to w niedzielę :-? /Dbsst wyro jest wolne , nie musiałabys w pontonie spać :wink: , tylko ten urlop :x / qrde ja wole w pontonie z przystojniakiem :D ;) czadowe fotynio akurat z doopiatego aparata :( ale jak se kupie :angel: /tylko nie wiem kiedy :( /to dopiero będzie :D hehehe to tak jak ja jak se kupie kiedys to juz bedzie cos lepsiejszego niz aparaty ;) :lol:hi hi to mozliwe bo zanim kupie to ho ho :roll: haha ao witam Cie w gronie szybko kupnych :Dto może założymy Stowarzyszenie Kupujacych 8) /ja moge być prezesem, bo długo pobęde w Stowarzyszeniu :wink: / hahaha a ja moge byc Twoim zastepca bo postaram sie kroku dumnie Ci dotrzymywac ;) Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 OKi będziemy rozdawać legitymacje :-? i zbierać kase na znaczki :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):OKi będziemy rozdawać legitymacje :-? i zbierać kase na znaczki :wink: a potem zdefraudujemy ta kase i kupimy sobie jednorazowy aparat z gazety :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OKi będziemy rozdawać legitymacje :-? i zbierać kase na znaczki :wink: a potem zdefraudujemy ta kase i kupimy sobie jednorazowy aparat z gazety :Dnie nie badziewie a z gazety bo z reklamy :wink: :angel: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OKi będziemy rozdawać legitymacje :-? i zbierać kase na znaczki :wink: a potem zdefraudujemy ta kase i kupimy sobie jednorazowy aparat z gazety :Dnie nie badziewie a z gazety bo z reklamy :wink: :angel: hahahah oki oki Pani Prezes ma zawsze racje :D i jak dobra wazelinka :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OKi będziemy rozdawać legitymacje :-? i zbierać kase na znaczki :wink: a potem zdefraudujemy ta kase i kupimy sobie jednorazowy aparat z gazety :Dnie nie badziewie a z gazety bo z reklamy :wink: :angel: hahahah oki oki Pani Prezes ma zawsze racje :D i jak dobra wazelinka :Dee tam zaraz wzelinka :-? blizniacza siostra przecież :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OKi będziemy rozdawać legitymacje :-? i zbierać kase na znaczki :wink: a potem zdefraudujemy ta kase i kupimy sobie jednorazowy aparat z gazety :Dnie nie badziewie a z gazety bo z reklamy :wink: :angel: hahahah oki oki Pani Prezes ma zawsze racje :D i jak dobra wazelinka :Dee tam zaraz wzelinka :-? blizniacza siostra przecież :wink: aa to co innego :D idetycznie takie same nie kapki :d ;) Quote
Hanna R. Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ha ha, ale się nagadały ! Mnie też proszę wpisać ! Towarzystwo wprawdzie doborowe - ale chyba wolałabym mieć aparat :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']OKi będziemy rozdawać legitymacje :-? i zbierać kase na znaczki :wink: a potem zdefraudujemy ta kase i kupimy sobie jednorazowy aparat z gazety :Dnie nie badziewie a z gazety bo z reklamy :wink: :angel: hahahah oki oki Pani Prezes ma zawsze racje :D i jak dobra wazelinka :Dee tam zaraz wzelinka :-? blizniacza siostra przecież :wink: aa to co innego :D idetycznie takie same nie kapki :d ;)no przecie , musowo :wink: Hania to rzuć aparatem , bo mam deficyt :wink:no i zapisana tez jesteś :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Ha ha, ale się nagadały ! Mnie też proszę wpisać ! Towarzystwo wprawdzie doborowe - ale chyba wolałabym mieć aparat :lol: hehehehe spokojnie jak juz dorobimy sie Aparacikow to zalozymy drugie towarzycho ;) Quote
Alka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Zakladajcie Stowarzyszenie, a ja w tym czasie wklejam kilka fot,których jeszcze nie było :wink: mecz był bardzo zaciety... dajcie piłkarzom wody Quote
Recommended Posts