dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 łooooooo mamciu moj bysieczek sliczny :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 wow a gdzie się te fotki uchowały :o :o :o Kurcze aż nam piłka się przegrzała tak chłopaki cięli do bramki 8) a Tuffi na bramce to jak DUDEK :wink: , Ozzy tylko przypadkiem brame wbił :angel: Quote
Alka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wow a gdzie się te fotki uchowały :o :o :o : przewidziałam sytuację,trzymalam na czarna godzinę :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow a gdzie się te fotki uchowały :o :o :o : przewidziałam sytuację,trzymalam na czarna godzinę :evil_lol:szkoda że nie ma wiecej :-? u mnie zostały takie mini :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow a gdzie się te fotki uchowały :o :o :o : przewidziałam sytuację,trzymalam na czarna godzinę :evil_lol: no prosze jaka przezornosc i zapobiegawczosc przydalaby nam sie taka do klubu :roll: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow a gdzie się te fotki uchowały :o :o :o : przewidziałam sytuację,trzymalam na czarna godzinę :evil_lol: no prosze jaka przezornosc i zapobiegawczosc przydalaby nam sie taka do klubu :roll:może się da zwerbować :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow a gdzie się te fotki uchowały :o :o :o : przewidziałam sytuację,trzymalam na czarna godzinę :evil_lol: no prosze jaka przezornosc i zapobiegawczosc przydalaby nam sie taka do klubu :roll:może się da zwerbować :wink: mowisz jakby sie udalo to ehhhhhhhhhh Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow a gdzie się te fotki uchowały :o :o :o : przewidziałam sytuację,trzymalam na czarna godzinę :evil_lol: no prosze jaka przezornosc i zapobiegawczosc przydalaby nam sie taka do klubu :roll:może się da zwerbować :wink: mowisz jakby sie udalo to ehhhhhhhhhhjako prezes ....postaram się 8) Quote
Alka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 to oczywiste ,że się zapisuję (jak mnie przyjmiecie) :D a tu jeszcze rasowy piłkarz (widać kto tak potraktował piłkę) :wink: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='Alka']to oczywiste ,że się zapisuję (jak mnie przyjmiecie) :D a tu jeszcze rasowy piłkarz (widać kto tak potraktował piłkę) :wink: Tak tak to on urządził tak tę piłeczkę :( Jestes zapisana :wink: Quote
Maga100 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Niniejszym uprzejmie wznosze o przyłączenie mnie do KLUBU na honorowego członka. Prośbę swą motywuję tym, że od paru miesięcy przymierzam sie do zakupu aparatu cyfrowego i nie posunęłam się w tym ani o krok do przodu, a wręcz nawet do tyłu :lol: . Jestem przekonana, że na długo zasilę szeregi waszego zgrupowania. A i na pewno skończę jako Prezes Zarządu (Alicjo). Pozostając z poważaniem :HUT012: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Ok Takim to sposobem założyliśmy /łyśmy/ Stowarzyszenie Bezcyfrówkowych Dogomaniaków :wink: prezes Alicjarydzewska w-ce prezes Dbsst członkinie/wie/ Hanka Rupaczewska Alka Maga 100 Kolejnych chętnych wciagniemy na listę wg kolejnosci zgłoszeń /Oj Maga nie licz na zbyt szybki awans :-? ja se na tym stołku prezesa troche posiedze :wink: / Quote
PIKA Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ok Takim to sposobem założyliśmy /łyśmy/ Stowarzyszenie Bezcyfrówkowych Dogomaniaków :wink: prezes Alicjarydzewska w-ce prezes Dbsst członkinie/wie/ Hanka Rupaczewska Alka Maga 100 Kolejnych chętnych wciagniemy na listę wg kolejnosci zgłoszeń /Oj Maga nie licz na zbyt szybki awans :-? ja se na tym stołku prezesa troche posiedze :wink: / Mnie wciagnijcie :angel: :angel: Ale Debeściara to chyba cyfrówkę ma? :o to co robi jako vice ? :o Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']Ok Takim to sposobem założyliśmy /łyśmy/ Stowarzyszenie Bezcyfrówkowych Dogomaniaków :wink: prezes Alicjarydzewska w-ce prezes Dbsst członkinie/wie/ Hanka Rupaczewska Alka Maga 100 Kolejnych chętnych wciagniemy na listę wg kolejnosci zgłoszeń /Oj Maga nie licz na zbyt szybki awans :-? ja se na tym stołku prezesa troche posiedze :wink: / Mnie wciagnijcie :angel: :angel: Ale Debeściara to chyba cyfrówkę ma? :o to co robi jako vice ? :ook wchodzisz na listę /Dbsst ma cyfrówę z pracy TZta :wink: / Quote
Maga100 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicja, lepiej się nie przyzwyczajaj do stołka :lol: :lol: :lol: Ty poza tym, masz syna z komórką, a moja mama z komórka nie mieszka ze mną (od paru lat hehehe) Quote
KaRa_ Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ja tyz chce byc w stowarzyszeniu, chociaz nie wiem na czym ono polega :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alicja, lepiej się nie przyzwyczajaj do stołka :lol: :lol: :lol: Ty poza tym, masz syna z komórką, a moja mama z komórka nie mieszka ze mną (od paru lat hehehe)ale jakie te foty u nas wychodza :( Quote
Maga100 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Kara, tobie nie przysługuje :evilbat: Trzeba NIE MIEć cyfrówki :evilbat: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):ja tyz chce byc w stowarzyszeniu, chociaz nie wiem na czym ono polega :lol:możesz nam fotki do legitymacji cykać :wink: Do Stowarzyszenia należa ci którzy nie posiadają własnosciowej aparatury komórkowej/ :wink: / Quote
Maga100 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicja, lepiej się nie przyzwyczajaj do stołka :lol: :lol: :lol: Ty poza tym, masz syna z komórką, a moja mama z komórka nie mieszka ze mną (od paru lat hehehe)ale jakie te foty u nas wychodza :( ale SĄ. Wygoń syna z domu, to bedzie sprawiedliwie :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Maga100 napisał(a):Kara, tobie nie przysługuje :evilbat: Trzeba NIE MIEć cyfrówki :evilbat: To nie moja cyfrówka, tylko rodzinki :lol: :lol: :lol: :evilbat: Quote
Maga100 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):Maga100 napisał(a):Kara, tobie nie przysługuje :evilbat: Trzeba NIE MIEć cyfrówki :evilbat: To nie moja cyfrówka, tylko rodzinki :lol: :lol: :lol: :evilbat: wygoń rodzinę z domu razem z cyfrówką :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):Maga100 napisał(a):Kara, tobie nie przysługuje :evilbat: Trzeba NIE MIEć cyfrówki :evilbat: To nie moja cyfrówka, tylko rodzinki :lol: :lol: :lol: :evilbat:omówimy twoją kandydature na najblizszym posiedzeniu :wink: ze wskazaniem na tak :-? Quote
KaRa_ Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Maga100 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Maga100 napisał(a):Kara, tobie nie przysługuje :evilbat: Trzeba NIE MIEć cyfrówki :evilbat: To nie moja cyfrówka, tylko rodzinki :lol: :lol: :lol: :evilbat: wygoń rodzinę z domu razem z cyfrówką :evilbat: :lol: Do garażu wygonie :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):Maga100 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Maga100 napisał(a):Kara, tobie nie przysługuje :evilbat: Trzeba NIE MIEć cyfrówki :evilbat: To nie moja cyfrówka, tylko rodzinki :lol: :lol: :lol: :evilbat: wygoń rodzinę z domu razem z cyfrówką :evilbat: :lol: Do garażu wygonie :lol: :lol:a u ciebie w domu zrobimy biuro 8) Quote
Recommended Posts