sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a)::cry:no nie ślimtaj :-? dbsst nie ma to ja sie zgadzam :wink: :D :multi: :multi: Daga ale je obfocimy nic sie przed nami nie ukryje :wink: :D Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No kandydatura KaRy nadal niepewna bo nie wiemy czy juz rodzine do garażu eksmitowała :roll: Daga no niewiem,muszę pogadać z wice co da sie zrobić :wink: Rodzina już w garażu do foteli przywiązana jest :lol: :lol: :lol:dobra wchodzisz na listę :wink: no i zacznij urządzać biuro 8) / :-? moze ty bys była sekretarka :wink: / Biuro przygotowane, miejsce dla prezesa też jest :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 No dobrze, ale co my właściwie będziemy robić? :hmmmm: nawzajem się wspierać w kupowaniu cyfrówek, po to, aby potem być natychmiast wykopanym z klubu? :o :wink: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Maga100 napisał(a):No dobrze, ale co my właściwie będziemy robić? :hmmmm: nawzajem się wspierać w kupowaniu cyfrówek, po to, aby potem być natychmiast wykopanym z klubu? :o :wink:no wiesz co :o potem to my sie przekształcimy w Stowarzyszenie Zacyfrowanych Dogomanaiczek :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):No dobrze, ale co my właściwie będziemy robić? :hmmmm: nawzajem się wspierać w kupowaniu cyfrówek, po to, aby potem być natychmiast wykopanym z klubu? :o :wink:no wiesz co :o potem to my sie przekształcimy w Stowarzyszenie Zacyfrowanych Dogomanaiczek :lol: :lol: :lol: A ja za miesiąc będę miała nową cyfrówke :evilbat: I ta będzie tylko MOJA :evilbat: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):No dobrze, ale co my właściwie będziemy robić? :hmmmm: nawzajem się wspierać w kupowaniu cyfrówek, po to, aby potem być natychmiast wykopanym z klubu? :o :wink:no wiesz co :o potem to my sie przekształcimy w Stowarzyszenie Zacyfrowanych Dogomanaiczek :lol: :lol: :lol: A ja za miesiąc będę miała nową cyfrówke :evilbat: I ta będzie tylko MOJA :evilbat:To tysz pójdziesz do garażu :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 KaRa_TC napisał(a): A ja za miesiąc będę miała nową cyfrówke :evilbat: I ta będzie tylko MOJA :evilbat: kariery w naszym klubie to ty nie zrobisz :evilbat: Poza sekretarkę nie wyjdziesz :evilbat: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Uważajcie bo zaraz stracicie dobre biuro :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 [quote name='KaRa_TC']Uważajcie bo zaraz stracicie dobre biuro :lol: :lol: :lol:no patrz straszy :lol: :lol: :lol: UWAŻAJ bo prezes ma PSA MORDERCE :evil: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Uważajcie bo zaraz stracicie dobre biuro :lol: :lol: :lol:no patrz straszy :lol: :lol: :lol: UWAŻAJ bo prezes ma PSA MORDERCE :evil: :lol: :lol: A sekretarka ma 5 psich morderców i 6 wypruwaczy flaków :lol: :lol: Quote
paula_!99o Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 ja tez chce do klubu!!! :) ale nie mam cyfrowki :lol: a moze ktos mi zafunduje??:D Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 paula_!99o napisał(a):ja tez chce do klubu!!! :) ale nie mam cyfrowki :lol: a moze ktos mi zafunduje??:Dmożesz się dopisać :wink: tylko że my nie fundujemy tylko sie wspieramy w niemocy :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a)::cry:no nie ślimtaj :-? dbsst nie ma to ja sie zgadzam :wink: :D a coz to za postac przybiegla na dgm to ja to ja to ja zastepczym fotografem Daga mozesz byc ale nie mozesz byc zastepczym prezesem bo nim jestem JA :lol: Ala ale stowarzyszenie rosnie w sile ;) Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a)::cry:no nie ślimtaj :-? dbsst nie ma to ja sie zgadzam :wink: :D a coz to za postac przybiegla na dgm to ja to ja to ja zastepczym fotografem Daga mozesz byc ale nie mozesz byc zastepczym prezesem bo nim jestem JA :lol: Ala ale stowarzyszenie rosnie w sile ;)no jestes moja ty wice , a ja juz sie martwiłam :calus: No ludziska sie garną :angel: Quote
dbsst Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a)::cry:no nie ślimtaj :-? dbsst nie ma to ja sie zgadzam :wink: :D a coz to za postac przybiegla na dgm to ja to ja to ja zastepczym fotografem Daga mozesz byc ale nie mozesz byc zastepczym prezesem bo nim jestem JA :lol: Ala ale stowarzyszenie rosnie w sile ;)no jestes moja ty wice , a ja juz sie martwiłam :calus: No ludziska sie garną :angel: moja duma z braku aparatu rosnie w sile ;) a no jestem dzis mialam dzien swira :cry: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a)::cry:no nie ślimtaj :-? dbsst nie ma to ja sie zgadzam :wink: :D a coz to za postac przybiegla na dgm to ja to ja to ja zastepczym fotografem Daga mozesz byc ale nie mozesz byc zastepczym prezesem bo nim jestem JA :lol: Ala ale stowarzyszenie rosnie w sile ;)no jestes moja ty wice , a ja juz sie martwiłam :calus: No ludziska sie garną :angel: moja duma z braku aparatu rosnie w sile ;) a no jestem dzis mialam dzien swira :cry: :o szłaś po koopach alejką :o Quote
dbsst Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='daga10011']:cry:no nie ślimtaj :-? dbsst nie ma to ja sie zgadzam :wink: :D a coz to za postac przybiegla na dgm to ja to ja to ja zastepczym fotografem Daga mozesz byc ale nie mozesz byc zastepczym prezesem bo nim jestem JA :lol: Ala ale stowarzyszenie rosnie w sile ;)no jestes moja ty wice , a ja juz sie martwiłam :calus: No ludziska sie garną :angel: moja duma z braku aparatu rosnie w sile ;) a no jestem dzis mialam dzien swira :cry: :o szłaś po koopach alejką :o hahahah prawie ;) Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 A ja słałam maile do brukowca Fakt w temacie dzisiejszego art.Pies Morderca :evilbat: Quote
dbsst Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja słałam maile do brukowca Fakt w temacie dzisiejszego art.Pies Morderca :evilbat: tak i dobrze a ja nawet nie wiem co pisza wiem natomiast ze ludzie "nie w temacie" (jakbym ja byla ;)) uwazaja ze wszystkie psy do uspienia mordercy i nie czy to wazne qr..a najlepiej jeszcze bardziej sie zamykac w swoich domach i sie alienowac :-? i robic sie na maxa dzikiem a ludzi ktorzy maja psy agresywne nie sa winni oczywiscie dzis szlam po ulicy z psem wiecie co 90% osob dzis mijanych z psami zabralabym psa boshe co oni robia i sie dziwia ze ich psy sie rzucaja :-? :evil: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 w Fakcie był taki durny artykuł niejakiej Matyldy Nowak/ :lol: /o ASTach .Idiotyzmy do potęgi :evil: , a na focie jakis napakowany pseudo AST / Ozzy to przy nim mrówek/ Quote
sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja słałam maile do brukowca Fakt w temacie dzisiejszego art.Pies Morderca :evilbat: tak i dobrze a ja nawet nie wiem co pisza wiem natomiast ze ludzie "nie w temacie" (jakbym ja byla ;)) uwazaja ze wszystkie psy do uspienia mordercy i nie czy to wazne qr..a najlepiej jeszcze bardziej sie zamykac w swoich domach i sie alienowac :-? i robic sie na maxa dzikiem a ludzi ktorzy maja psy agresywne nie sa winni oczywiscie dzis szlam po ulicy z psem wiecie co 90% osob dzis mijanych z psami zabralabym psa boshe co oni robia i sie dziwia ze ich psy sie rzucaja :-? :evil: amen :evil: :evil: Quote
Alka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 z serii " grozny amstaff "... :evil_lol: tylko patrzeć jak mnie zje razem z włosami :evil: chyba po mnie :shocked!: ostałem się cały :B-fly: Quote
Maga100 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 U mnie po osiedlu chodzi ast, który jest wielkości ONka :-? Z pewnością rodowodowy :evil: Ja się boje nieznanych mi bojowców, ale tylko dlatego, że właśnie nie wiem, czy to jakiś mieszaniec i jak jest szkolony (czy raczej szczuty :-? ) Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 :lol: i tak kogos pozrę pewnie Matylde Nowak :evilbat: :wink: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Maga100 napisał(a):U mnie po osiedlu chodzi ast, który jest wielkości ONka :-? Z pewnością rodowodowy :evil: Ja się boje nieznanych mi bojowców, ale tylko dlatego, że właśnie nie wiem, czy to jakiś mieszaniec i jak jest szkolony (czy raczej szczuty :-? )to musisz sie nauczyc ,,żółwia''tak jak radzi owa Matylda Nowak/kurde ale mi to zarąbiscie brzmi :wink: / Quote
Recommended Posts