Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
Nie no, wymiękam :lol: :lol:
RR jest booooooooooski, można go schrupać :lol:
Leon kazali pokazać zdjęcia Ozzikowi i podjudza go do buntu celem zakupienia big fotela. I żeby tylko nie był przypadkiem z plastikowej krowy, bo taki nieprzyjemny w dotyku :wink:

hihiihihihihihihihihi

Posted

Maga100 napisał(a):
Nie no, wymiękam :lol: :lol:
RR jest booooooooooski, można go schrupać :lol:
Leon kazali pokazać zdjęcia Ozzikowi i podjudza go do buntu celem zakupienia big fotela. I żeby tylko nie był przypadkiem z plastikowej krowy, bo taki nieprzyjemny w dotyku :wink:
Leon jak pańcia będzie wystrój mieszkania zmieniać to podeslij fotelik Ozzyemu , taki wylezany lepszy :wink:

Posted

:roll: :evil: ehhh i tu tez tyle do nadrobiena chyba nastepnym razem zabiore na urlopik kompa i zamiast podziwiać krajobrazy to będę pilnować żeby nie miec zaległości na DGM 8) :D
o jaaaa ale z RRa fotelikowy stworekkkk :angel: :angel:
a jak tam zdróweczko mojego królewicza?? mam nadzieję że już lepiej??

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Leon jak pańcia będzie wystrój mieszkania zmieniać to podeslij fotelik Ozzyemu , taki wylezany lepszy :wink:

Leon ma duże poczucie własności :evilbat: Dotyczy to zarówno jedzenia, jak i obydwu foteli (skubaniec przeskakuje sobie z jednego na drugi w zależności, gdzie ma kaprys teraz leżeć :-? )

Posted

Maga100 napisał(a):

Leon ma duże poczucie własności :evilbat: Dotyczy to zarówno jedzenia, jak i obydwu foteli (skubaniec przeskakuje sobie z jednego na drugi w zależności, gdzie ma kaprys teraz leżeć :-? )
kurcze to bez szans na spadek :-?

Posted

Nie no, spadek to może i będzie :lol: , bo Leon raczej pozostanie bezdzietny :lol: Ale biorąc pod uwagę, że skończył dopiero 7 miesięcy, to sobie troszkę poczekacie hehehe

Posted

Maga100 napisał(a):

kurcze to bez szans na spadek :-?

ihihih jak przeskoczy na któryś to szybciutko buchnie mu się drugi i fotelik załatwiony (ihih może nie całkiem spadkowo :evilbat: :D )

NA BIEŻĄCO A JAK TO MOŻLIWE????????? :evil: :D

Posted

Maga100 napisał(a):
Nie no, spadek to może i będzie :lol: , bo Leon raczej pozostanie bezdzietny :lol: Ale biorąc pod uwagę, że skończył dopiero 7 miesięcy, to sobie troszkę poczekacie hehehe
ale to idzie o taki spadek podczas zmiany wystroju mieszkanie bo kiedys sie Leonowi chyba znudzi stary fotel :wink: 8)

SAYMA chyba ze pomożesz w uprowadzeniu fotela :wink:

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][

hmmm... mnie tam nic do tego ... ale to jest conajmniej :oops:
no rośnie chłop na schwał :lol:a co ty sie tak czerwienisz :wink: :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
sayma napisał(a):

eee, co na bieżąco? coś nie jarzę :oops:
no na biezaco z wiesciami na dogo :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][

ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][

ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol:a ja cie rozumię :wink: to Ci zostało po tych pątnikach :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
sayma napisał(a):

eee, co na bieżąco? coś nie jarzę :oops:
no na biezaco z wiesciami na dogo :lol:

a bo ta Sayma tak przeskakuje z tematu na temat :evil: a ja się tu głowie: na bieżąco Leon zmienia fotel? czy na bieżąco będziecie mi ten fotel uprowadzać? :evil: :wink:

Posted

Camara napisał(a):

ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol:

Camara, następnym razem uciekaj, zabij okna dechami, bo jeszcze ci tak zostanie :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Camara napisał(a):

Camara, następnym razem uciekaj, zabij okna dechami, bo jeszcze ci tak zostanie :lol:
Tak trzymaj :kciuki: Maga słusznie prawi :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
Camara napisał(a):

spokojnie, już mi przechodzi... co za ulga :D to wszystko przez te dwa święta po tygodniu ostrej harówki... no człowiek z nagłym przypływem wolnego czasu głupieje :roll: :lol: :lol: :lol:

Posted

Camara napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Camara napisał(a):

spokojnie, już mi przechodzi... co za ulga :D to wszystko przez te dwa święta po tygodniu ostrej harówki... no człowiek z nagłym przypływem wolnego czasu głupieje :roll: :lol: :lol: :lol:
no to oddychaj głęboko i nie daj się presji tłumu :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
no to oddychaj głęboko i nie daj się presji tłumu :wink:

i natychmiast wyłącz radio maryja! :lol:
no patrz Maga :o o tym nie pomyslałam , że Camara może być pod wpływem :evil:
Camara uwazaj na siebie :-?