dbsst Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Maga100 napisał(a):Nie no, wymiękam :lol: :lol: RR jest booooooooooski, można go schrupać :lol: Leon kazali pokazać zdjęcia Ozzikowi i podjudza go do buntu celem zakupienia big fotela. I żeby tylko nie był przypadkiem z plastikowej krowy, bo taki nieprzyjemny w dotyku :wink: hihiihihihihihihihihi Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Maga100 napisał(a):Nie no, wymiękam :lol: :lol: RR jest booooooooooski, można go schrupać :lol: Leon kazali pokazać zdjęcia Ozzikowi i podjudza go do buntu celem zakupienia big fotela. I żeby tylko nie był przypadkiem z plastikowej krowy, bo taki nieprzyjemny w dotyku :wink:Leon jak pańcia będzie wystrój mieszkania zmieniać to podeslij fotelik Ozzyemu , taki wylezany lepszy :wink: Quote
Patka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Cuuuuuuudooooooowny :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 :roll: :evil: ehhh i tu tez tyle do nadrobiena chyba nastepnym razem zabiore na urlopik kompa i zamiast podziwiać krajobrazy to będę pilnować żeby nie miec zaległości na DGM 8) :D o jaaaa ale z RRa fotelikowy stworekkkk :angel: :angel: a jak tam zdróweczko mojego królewicza?? mam nadzieję że już lepiej?? Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Oj Sayma odpuściłaś sobie na tym urlopiku , oj oj .A tu trzeba na bieząco :wink: A ze zdrówkiem :-? ze zmiennym szczęściem :roll: Quote
Maga100 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Leon jak pańcia będzie wystrój mieszkania zmieniać to podeslij fotelik Ozzyemu , taki wylezany lepszy :wink: Leon ma duże poczucie własności :evilbat: Dotyczy to zarówno jedzenia, jak i obydwu foteli (skubaniec przeskakuje sobie z jednego na drugi w zależności, gdzie ma kaprys teraz leżeć :-? ) Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Leon jak pańcia będzie wystrój mieszkania zmieniać to podeslij fotelik Ozzyemu , taki wylezany lepszy :wink: Leon ma duże poczucie własności :evilbat: Dotyczy to zarówno jedzenia, jak i obydwu foteli (skubaniec przeskakuje sobie z jednego na drugi w zależności, gdzie ma kaprys teraz leżeć :-? )kurcze to bez szans na spadek :-? Quote
Maga100 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Nie no, spadek to może i będzie :lol: , bo Leon raczej pozostanie bezdzietny :lol: Ale biorąc pod uwagę, że skończył dopiero 7 miesięcy, to sobie troszkę poczekacie hehehe Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Leon jak pańcia będzie wystrój mieszkania zmieniać to podeslij fotelik Ozzyemu , taki wylezany lepszy :wink: Leon ma duże poczucie własności :evilbat: Dotyczy to zarówno jedzenia, jak i obydwu foteli (skubaniec przeskakuje sobie z jednego na drugi w zależności, gdzie ma kaprys teraz leżeć :-? )kurcze to bez szans na spadek :-? ihihih jak przeskoczy na któryś to szybciutko buchnie mu się drugi i fotelik załatwiony (ihih może nie całkiem spadkowo :evilbat: :D ) NA BIEŻĄCO A JAK TO MOŻLIWE????????? :evil: :D Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Maga100 napisał(a):Nie no, spadek to może i będzie :lol: , bo Leon raczej pozostanie bezdzietny :lol: Ale biorąc pod uwagę, że skończył dopiero 7 miesięcy, to sobie troszkę poczekacie heheheale to idzie o taki spadek podczas zmiany wystroju mieszkanie bo kiedys sie Leonowi chyba znudzi stary fotel :wink: 8) SAYMA chyba ze pomożesz w uprowadzeniu fotela :wink: Quote
Camara Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][ hmmm... mnie tam nic do tego ... ale to jest conajmniej :oops: no rośnie chłop na schwał :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][ hmmm... mnie tam nic do tego ... ale to jest conajmniej :oops: no rośnie chłop na schwał :lol:a co ty sie tak czerwienisz :wink: :wink: Quote
Maga100 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 sayma napisał(a): NA BIEŻĄCO A JAK TO MOŻLIWE????????? :evil: :D eee, co na bieżąco? coś nie jarzę :oops: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Maga100 napisał(a):sayma napisał(a): NA BIEŻĄCO A JAK TO MOŻLIWE????????? :evil: :D eee, co na bieżąco? coś nie jarzę :oops:no na biezaco z wiesciami na dogo :lol: Quote
Camara Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][ hmmm... mnie tam nic do tego ... ale to jest conajmniej :oops: no rośnie chłop na schwał :lol:a co ty sie tak czerwienisz :wink: :wink: ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][ hmmm... mnie tam nic do tego ... ale to jest conajmniej :oops: no rośnie chłop na schwał :lol:a co ty sie tak czerwienisz :wink: :wink: ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol:a ja cie rozumię :wink: to Ci zostało po tych pątnikach :-? Quote
Maga100 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):sayma napisał(a): NA BIEŻĄCO A JAK TO MOŻLIWE????????? :evil: :D eee, co na bieżąco? coś nie jarzę :oops:no na biezaco z wiesciami na dogo :lol: a bo ta Sayma tak przeskakuje z tematu na temat :evil: a ja się tu głowie: na bieżąco Leon zmienia fotel? czy na bieżąco będziecie mi ten fotel uprowadzać? :evil: :wink: Quote
Maga100 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Camara napisał(a): ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol: Camara, następnym razem uciekaj, zabij okna dechami, bo jeszcze ci tak zostanie :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Maga100 napisał(a):Camara napisał(a): ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol: Camara, następnym razem uciekaj, zabij okna dechami, bo jeszcze ci tak zostanie :lol:Tak trzymaj :kciuki: Maga słusznie prawi :wink: Quote
Camara Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Camara napisał(a): ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol: Camara, następnym razem uciekaj, zabij okna dechami, bo jeszcze ci tak zostanie :lol:Tak trzymaj :kciuki: Maga słusznie prawi :wink: spokojnie, już mi przechodzi... co za ulga :D to wszystko przez te dwa święta po tygodniu ostrej harówki... no człowiek z nagłym przypływem wolnego czasu głupieje :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Camara napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Camara napisał(a): ja wyrażam opcje dewocyjną :lol: a tak siem dziś napatrzyłam jak ludzie do kościoła szli i mnie wzięło :wink: :lol: :lol: :lol: Camara, następnym razem uciekaj, zabij okna dechami, bo jeszcze ci tak zostanie :lol:Tak trzymaj :kciuki: Maga słusznie prawi :wink: spokojnie, już mi przechodzi... co za ulga :D to wszystko przez te dwa święta po tygodniu ostrej harówki... no człowiek z nagłym przypływem wolnego czasu głupieje :roll: :lol: :lol: :lol:no to oddychaj głęboko i nie daj się presji tłumu :wink: Quote
Maga100 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to oddychaj głęboko i nie daj się presji tłumu :wink: i natychmiast wyłącz radio maryja! :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no to oddychaj głęboko i nie daj się presji tłumu :wink: i natychmiast wyłącz radio maryja! :lol:no patrz Maga :o o tym nie pomyslałam , że Camara może być pod wpływem :evil: Camara uwazaj na siebie :-? Quote
Recommended Posts