Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
w rodowodzie ma płowa jasna

Pisałam wam co ostatnio uczyniłam ??? Poszłam do lekarza z wynikami i podałam pani dr wyniki Ozzulka , akurat jakoś mi się napatoczyły pod rękę jego wyniki sprzed kilku lat , na rok nie spojrzałam a miesiąc kwiecień się zgadzał , jak robiłam mu w naszym labie , na swoje dane :lol: ale było śmiechu w gabinecie

nie zdziwił pani el dohtore nadmiar testosteronu jak na BABE ?? hahhaha

Posted

rozwaliłaś mnie tymi badaniami ;) hahahaha
dobrze że się zorientowała doktorka a nie przepisała Ci leki na unormowanie Twojego stanu zdrowotnego...mogłabyś się nie wypłacić xD hahaha

Posted

unikatowydiament napisał(a):
miłego weekendu i łapka od Oscarka:)

:hand:

Obama napisał(a):
Mogę sobie wyobrazić minę dr :)
A swoją drogą,mieszka koło mnie bardzo podobny 15 letni ast.Zawsze mnie wzrusza jego widok z właścicielką...Oboje leciwi więc spacerki spędzają na ławce.Urocze.

maciaszek napisał(a):
Pani doktor nie przeraziła się "Twoimi" wynikami? ;)

clockwork napisał(a):
nie zdziwił pani el dohtore nadmiar testosteronu jak na BABE ?? hahhaha

jonQuilla napisał(a):
rozwaliłaś mnie tymi badaniami ;) hahahaha
dobrze że się zorientowała doktorka a nie przepisała Ci leki na unormowanie Twojego stanu zdrowotnego...mogłabyś się nie wypłacić xD hahaha

pani dr młodsiejsza ode mnie i z dobrym wzrokiem zauważyła datę po tym jak wyniki jej nie pasowały ....Ja mam cały plik wyników moich i Ozzulka we wspólnej kopercie i czasem faktycznie cieżko połapać się czyje które :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Lata mijają z Ozzulek wciąż taki sam;)
http://images8.fotosik.pl/2992/6858e4a2007d0058.jpg

Ja kiedys kazałam jackowi nasikać do probówki i zaniosłam te wyniki jako moje... Były OK, żadnych ciał obcych pt. plemniczków nie było, wyniki dobre, to i profilaktyke miałam zaliczoną;)

Pzdr.

:roflt: gorzej jakby były :lol: chociaż i na to by się znalazło wytłumaczenie ;)

Oj Ozzy już ma pyszczek łagodniejszy z wyglądu przez tą siwiznę

Posted

Doginka napisał(a):
Hehehehehe, ale dałaś plamę z tymi wynikami, dobrze, że doctora spostrzegawcza:roflt:

:oops: krótkowidz jestem :p

Ostatnio , znaczy w ubiegły piątek to się dopiero popisałam znajomością Euro ... facet pod przedszkolem zaparkował wóz i miał fane biało czerwoną i niebiesko żółtą .... mój koment był taki ..ze co on taki wyrywny i już na Boże Ciało stroi auto:diabloti:we flage Polski i papieską czy tam watykańską :diabloti::evil_lol:...po prostu mam ważniejsze rzeczy na głowie i to euro mnie ni pali ni ziąbi

Posted

[quote name='maciaszek']Wodny Ozzulek :loveu: :loveu: :loveu:. Znów szczęśliwy. Tylko synogarlica (?) zdziwiona się przygląda ;).

Jaki yntelygentny wyraz facjaty: http://images10.fotosik.pl/1658/ec36c2ad1a0c4708.jpg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i nie tylko facjata zabłysnęła , spójrz na ogonek i uszy :lol:

[quote name='bira']A może to fakycznie jakiś zmodyfikowany niuf? Wodny Ozzi jest boski :-)

ja tak myślę , że znajome niufki , Szelma(*) i Zmorka , podpowiedziały mu jak sie zachowują prawdziwe niufy i wziął sobie to chłopak do serca :lol:

Posted

[quote name='maciaszek']Uszka to od razu zauważyłam :evil_lol:, ale ogonek faktycznie mi umknął ;).

[FONT=arial]szybki jak błyskawica ;)[/FONT]

[quote name='jonQuilla']co sie tak tego psa uczepiliście wszyscy... przecież to nie pies to jakaś wydra, foka albo ryba ;P

[FONT=arial]płetwal płowy :grins:
[/FONT]
[quote name='lolka75']http://images8.fotosik.pl/2992/00b57cf3a0781b82.jpg

siurek mu sie rozbujal:grins:

czesc Ozulkowce :*

[FONT=arial]czekałam , czy ktoś zauważy ..na Ciebie zawsze mogę liczyc :cool2:[/FONT]