Vectra Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 zwracam Wam Alicje :diabloti: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/15/14072011052.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/2663/14072011052.jpg[/IMG][/URL] Quote
jonQuilla Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [FONT=Georgia][B][COLOR=olive]mamcia :multi::multi:[/COLOR] [COLOR=olive]swoją drogą nieźle się potrafisz ustawić skoro Vectra na rękach Cię nosi :evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
Matusz Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [B][COLOR="navy"]:loveu::loveu::loveu: A wnusio babcię nosił a synek mamcię również:diabloti::diabloti: poproszę Mameczko zdjęcia na maila:)[/COLOR][/B] Quote
sabinka40 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 :lol::lol::lol:Witaj Aluś!!!!! Ale fotasy:crazyeye:, fajowo musiało być:multi: No i te: kocham, kocham, kocham:eviltong:, od młodego:razz: No, no!!!! Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]kocham, kocham, kocham:loveu:[/B][/COLOR][/QUOTE] :loveu: [quote name='dbsst']mnie jak cudownie![/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]KCM :loveu: :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Matusz']po pieczarki pojechałyy :diabloti:[/QUOTE] :diabloti::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Mówiły, że jada po pieczarki, ale ja tam w to nie wierzę;) Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]uwierz , były :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jak Wam miło i przyjemnie :) też chcę! :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B] było podjechać ...masz bliżej ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']i mają niebieskie oczy :grins:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][B][COLOR=olive]mamcia :multi:[/COLOR] [COLOR=olive]swoją drogą nieźle się potrafisz ustawić skoro Vectra na rękach Cię nosi :evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B] nio :grins: ino bałam się ze dziecku zyłka pęknie :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][B][COLOR=navy]:loveu: A wnusio babcię nosił a synek mamcię również:diabloti: poproszę Mameczko zdjęcia na maila:)[/COLOR][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]a Babi ma fotasy ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sabinka40']:lol:Witaj Aluś!!!!! Ale fotasy:crazyeye:, fajowo musiało być:multi: No i te: kocham, kocham, kocham:eviltong:, od młodego:razz: No, no!!!![/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]bo moje wszystkie dziecka są kochane :loveu: Wróciłam , było CUDOWNIE :loveu: już żałuję że musiałam wracać ... Córcia dziękuję za cudownie spędzony czas :calus: w cudownym miejscu ;Wnusiek :loveu:, cieszę się że nareszcie się mogliśmy spotkać i wierzę że nie po raz ostatni ; Asiaczku , wspaniale było posiedzieć i porozmawiać w zaciszu domowym ;Dbsst ,Maga , Paula i Karola ....jak wspaniale było Was znowu spotkać Roberta też ;)...no i POZNAŁAM JAŚKA i TADZIA 2 najzajebistych warszawiaków :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [QUOTE][FONT=Arial][COLOR=navy][B]a Babi ma fotasy ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="navy"]Wnusio już też ma :) Mamusia podesłała :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Matusz'][B][COLOR="navy"]Wnusio już też ma :) Mamusia podesłała :loveu: [/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR=navy][B]następnym razem Ja cykam foty ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Gioco']Hej Ala :bye:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]:hand: witaj i wracaj już ;) Warszawa bezpieczna , wróciłam na Śląsk :lol::lol::lol:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Wszędzie dobrze, ale w domu .... to sama wiesz:) pzdr. Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Wszędzie dobrze, ale w domu .... to sama wiesz:) pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]w sumie co racja to racja ...na własnych śmieciach najpewniej :)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=navy][B]Mój Wnusiek Matusz :loveu: i Ja :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2349/7eeefff95c1e654b.jpg[/IMG][/URL] [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hmm...to Mateusz jest moim siostrzeńcem, łaaa! duża ta nasza familia rozczulają mnie takie rodzinne fotografie....szczególnie jak ktoś na nich blokadę zakłada drugiej osobie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hmm...to Mateusz jest moim siostrzeńcem, łaaa! duża ta nasza familia rozczulają mnie takie rodzinne fotografie....szczególnie jak ktoś na nich blokadę zakłada drugiej osobie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=navy][B] masz jeszcze Siostrzeńca Olusia :loveu: i Sis Vectrę , matkę obu chłopaków :)[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] masz jeszcze Siostrzeńca Olusia :loveu: i Sis Vectrę , matkę obu chłopaków :)[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]O Vectrze i Olku Pitolku wiem ;) Swoją drogą myślę że czas trwania bana dożywotniego powinien się skończyć ... w końcu ile może trwać taki ban :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]O Vectrze i Olku Pitolku wiem ;) Swoją drogą myślę że czas trwania bana dożywotniego powinien się skończyć ... w końcu ile może trwać taki ban :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]ano powinien :mad: znów moderatorzy mieli by gorące skrzynki[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=navy][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=navy][B] od raportów wysyłanych z jednego nicka :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]ano powinien :mad: znów moderatorzy mieli by gorące skrzynki[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=navy][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=navy][B] od raportów wysyłanych z jednego nicka :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Olek wzbudza w ludziach negatywne emocje ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Olek wzbudza w ludziach negatywne emocje ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=navy][B] się tacy znają na ludziach jak kosmonauta na burakach :diabloti: niejeden/na Olkowi powinni sznurówki wiązać , bo tak niski poziom reprezentują ;)[/B][/COLOR] [quote name='Iv_']Cześć warszawianka :diabloti::diabloti:[/QUOTE] :hand: [COLOR=navy][B]już rybniczanka :grins:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] się tacy znają na ludziach jak kosmonauta na burakach :diabloti: niejeden/na Olkowi powinni sznurówki wiązać , bo tak niski poziom reprezentują ;)[/B][/COLOR] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] słuszne spostrzeżenie :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sabinka40 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 :lol::eviltong:Aluś ale masz fajową rodzinkę!!! Nie dziwota że wracać nie chciałaś, ale już jesteś to teraz musimy się spotkać i pogadać przy ognisku:lol: Quote
Iv_ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'] :hand: [COLOR=navy][B]już rybniczanka :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] Szybko się przeflancowujesz :roll: :evil_lol: :cool3: :eviltong: ;) Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]:hand: witaj i wracaj już ;) Warszawa bezpieczna , wróciłam na Śląsk :lol::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] Bezpieczna była do wczoraj :evil_lol: Jak nas obu w niej nie było ;-) Wróciłam, jestem i najpóźniej jutro ruszamy dalej [IMG]http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/ciezarowka.gif[/IMG] Quote
Tengusia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 tak se po cichu chodze i patrze i czekam i patrze a tu dalej nic :mad: urlopowac sie do stolicy pojechalo i co 5 foteczek z wizytu u Asiaczek niby ma nam starczyc :mad: ty tam patrz jako żabulec nawet 150 potrafi wycisnac na autostradzie (co z tego ze prawie leci w powietrzu kazda czesc w inna strone :roflt: ) wiec szybciutko sie moge u ciebie zjawic i osobiscie zazadac foto relacji :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] słuszne spostrzeżenie :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=navy][B]babcia zna swoje wnuczęta no i na ludziach :roll: też się zna ;)[/B][/COLOR] [quote name='sabinka40']:lol::eviltong:Aluś ale masz fajową rodzinkę!!! Nie dziwota że wracać nie chciałaś, ale już jesteś to teraz musimy się spotkać i pogadać przy ognisku:lol:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]no przecie , że Rodzinka fajowa :cool2: Zamów pogodę i robimy ognisko ;)[/B][/COLOR] [quote name='Iv_']Szybko się przeflancowujesz :roll: :evil_lol: :cool3: :eviltong: ;)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]oj nie ...nadal mi tęskno za miejscówka w Pracach Dużych ...[/B][/COLOR] [quote name='Gioco']Bezpieczna była do wczoraj :evil_lol: Jak nas obu w niej nie było ;-) Wróciłam, jestem i najpóźniej jutro ruszamy dalej [IMG]http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/ciezarowka.gif[/IMG][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']tak se po cichu chodze i patrze i czekam i patrze a tu dalej nic :mad: urlopowac sie do stolicy pojechalo i co 5 foteczek z wizytu u Asiaczek niby ma nam starczyc :mad: ty tam patrz jako żabulec nawet 150 potrafi wycisnac na autostradzie (co z tego ze prawie leci w powietrzu kazda czesc w inna strone :roflt: ) wiec szybciutko sie moge u ciebie zjawic i osobiscie zazadac foto relacji :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]no bo fot nie ma :grins: nie było czasu , nie było ochoty .... zresztą My nie potrafimy takich zaje2bistych fot robić jak się należy ;) [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts