Matusz Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Asiaczek']A widziałes te pieczary? Bo ja nie... pzdr. [FONT="Verdana"]widziałem, wielkie i dorodne :grins: [/FONT] Quote
Vectra Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Matusz'][FONT="Verdana"]widziałem, wielkie i dorodne :grins: [/FONT] i mają niebieskie oczy :grins: Quote
dbsst Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Matusz napisał(a):Ciebie też !:loveu: jak to TEŻ phiiii Quote
Matusz Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Vectra']i mają niebieskie oczy :grins: wolę zielooneee :grins: [quote name='dbsst']jak to TEŻ phiiii również?:eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [FONT=Georgia]mamcia :multi::multi: swoją drogą nieźle się potrafisz ustawić skoro Vectra na rękach Cię nosi :evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 :loveu::loveu::loveu: A wnusio babcię nosił a synek mamcię również:diabloti::diabloti: poproszę Mameczko zdjęcia na maila:) Quote
sabinka40 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 :lol::lol::lol:Witaj Aluś!!!!! Ale fotasy:crazyeye:, fajowo musiało być:multi: No i te: kocham, kocham, kocham:eviltong:, od młodego:razz: No, no!!!! Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Matusz']kocham, kocham, kocham:loveu: :loveu: [quote name='dbsst']mnie jak cudownie! [FONT=Arial]KCM :loveu: :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Matusz']po pieczarki pojechałyy :diabloti: :diabloti::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Mówiły, że jada po pieczarki, ale ja tam w to nie wierzę;) Pzdr. [FONT=Arial]uwierz , były :)[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jak Wam miło i przyjemnie :) też chcę! :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] było podjechać ...masz bliżej ;)[/FONT] [quote name='Vectra']i mają niebieskie oczy :grins: :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mamcia :multi: swoją drogą nieźle się potrafisz ustawić skoro Vectra na rękach Cię nosi :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] nio :grins: ino bałam się ze dziecku zyłka pęknie :)[/FONT] [quote name='Matusz']:loveu: A wnusio babcię nosił a synek mamcię również:diabloti: poproszę Mameczko zdjęcia na maila:) [FONT=Arial]a Babi ma fotasy ;)[/FONT] [quote name='sabinka40']:lol:Witaj Aluś!!!!! Ale fotasy:crazyeye:, fajowo musiało być:multi: No i te: kocham, kocham, kocham:eviltong:, od młodego:razz: No, no!!!! [FONT=Arial]bo moje wszystkie dziecka są kochane :loveu: Wróciłam , było CUDOWNIE :loveu: już żałuję że musiałam wracać ... Córcia dziękuję za cudownie spędzony czas :calus: w cudownym miejscu ;Wnusiek :loveu:, cieszę się że nareszcie się mogliśmy spotkać i wierzę że nie po raz ostatni ; Asiaczku , wspaniale było posiedzieć i porozmawiać w zaciszu domowym ;Dbsst ,Maga , Paula i Karola ....jak wspaniale było Was znowu spotkać Roberta też ;)...no i POZNAŁAM JAŚKA i TADZIA 2 najzajebistych warszawiaków :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Matusz Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [FONT=Arial]a Babi ma fotasy ;)[/FONT] Wnusio już też ma :) Mamusia podesłała :loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Matusz']Wnusio już też ma :) Mamusia podesłała :loveu: następnym razem Ja cykam foty ;) Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Gioco']Hej Ala :bye: :hand: witaj i wracaj już ;) Warszawa bezpieczna , wróciłam na Śląsk :lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Wszędzie dobrze, ale w domu .... to sama wiesz:) pzdr. Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Wszędzie dobrze, ale w domu .... to sama wiesz:) pzdr. [FONT=Arial]w sumie co racja to racja ...na własnych śmieciach najpewniej :)[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Mój Wnusiek Matusz :loveu: i Ja :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [FONT=Georgia]hmm...to Mateusz jest moim siostrzeńcem, łaaa! duża ta nasza familia rozczulają mnie takie rodzinne fotografie....szczególnie jak ktoś na nich blokadę zakłada drugiej osobie :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmm...to Mateusz jest moim siostrzeńcem, łaaa! duża ta nasza familia rozczulają mnie takie rodzinne fotografie....szczególnie jak ktoś na nich blokadę zakłada drugiej osobie :evil_lol:[/FONT] masz jeszcze Siostrzeńca Olusia :loveu: i Sis Vectrę , matkę obu chłopaków :) Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'] masz jeszcze Siostrzeńca Olusia :loveu: i Sis Vectrę , matkę obu chłopaków :) [FONT=Georgia]O Vectrze i Olku Pitolku wiem ;) Swoją drogą myślę że czas trwania bana dożywotniego powinien się skończyć ... w końcu ile może trwać taki ban :eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]O Vectrze i Olku Pitolku wiem ;) Swoją drogą myślę że czas trwania bana dożywotniego powinien się skończyć ... w końcu ile może trwać taki ban :eviltong: [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ano powinien :mad: znów moderatorzy mieli by gorące skrzynki[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial] od raportów wysyłanych z jednego nicka :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ano powinien :mad: znów moderatorzy mieli by gorące skrzynki[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial] od raportów wysyłanych z jednego nicka :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia] Olek wzbudza w ludziach negatywne emocje ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] Olek wzbudza w ludziach negatywne emocje ;)[/FONT] się tacy znają na ludziach jak kosmonauta na burakach :diabloti: niejeden/na Olkowi powinni sznurówki wiązać , bo tak niski poziom reprezentują ;) [quote name='Iv_']Cześć warszawianka :diabloti::diabloti: :hand: już rybniczanka :grins: Quote
jonQuilla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'] się tacy znają na ludziach jak kosmonauta na burakach :diabloti: niejeden/na Olkowi powinni sznurówki wiązać , bo tak niski poziom reprezentują ;) [FONT=Georgia] słuszne spostrzeżenie :)[/FONT] Quote
sabinka40 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 :lol::eviltong:Aluś ale masz fajową rodzinkę!!! Nie dziwota że wracać nie chciałaś, ale już jesteś to teraz musimy się spotkać i pogadać przy ognisku:lol: Quote
Recommended Posts