Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja, jak będziesz wiedziała, gdzie jeszcze wstawić, to wistawiaj:0

[FONT=Calibri] Witam,
wczoraj tj. 02.07.2011 w godzinach wieczornych w Gdyni Cisowej przy ul. Kcyńskiej znalazłam psa rasy amstaff, duży dorosły pies, ciemny pręgowany z ciętymi uszami. Wydaje się łagodnym psem, jest zadbany, potrafi podstawowe komendy. Niestety nie mogłam go zatrzymać wiec fundacja Animals odwiozła go do Gdyńskiego Ciapkowa. Mam nadzieję, że właściciel psa się odnajdzie.

Prześlijcie moją wiadomość dalej do znajomych może w ten sposób znajdziemy właściciela psa.

Pozdrawiam Maja
tel. 510-236-100

Pzdr.

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Ta rzeczka kiedyś miała o wiele więcej wody....jestem pewna że winę za to ponosi własnie Ozzy :cool3:[/FONT]
[FONT=Georgia]
ależ on ma wielki łeb....podejrzewam że 3x taki jak moje rude ;) :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ta rzeczka kiedyś miała o wiele więcej wody....jestem pewna że winę za to ponosi własnie Ozzy :cool3:[/FONT]
[FONT=Georgia]
ależ on ma wielki łeb....podejrzewam że 3x taki jak moje rude ;) :evil_lol:
[/FONT]

no to trzeba zmierzyć ;)
a rzeczkę popsuli nam Ci co budują drogi przez lasy ....po to moje wezwanie do podpisywania petycji w sprawie ratowania rybnickich lasów ....

[quote name='Julia Wielogorska']jaki on słodki :lol: buzi buzi dla ciebie :cool3:

:)

Posted

Aluś wybacz ...

pilne !!!!!!

[quote name='ruda76']wczoraj tj 4 07 zostałam telefonicznie powiadomiona, ze pysia zaginęła tzn uciekla.

Pozostawiona u znajomych "wlascicieli hamleta" znalazla dziurkę w ogrodzeniu i zwiala.

zaginęła 3.07 w pilchowicach kolo gliwic ok godz 19

jesli ktos jest z tych okolic to prosze o pomoc w szukaniu suni, bo " wlasciciele hamleta wracaja w sobote

po rozmowie z "tymczasowymi opiekunami"( mieli zajmować się pysia na czas wyjazdu wlascicieli hamleta) rece mi opadały. Pan nie widzi sensu oklejania okolicy, bo psy tak maaja ze uciekaja.

A przy okazji sie jeszcze dowiedzialam, ze my jestesmy niepowazni bo nie dalismy szansy panu grzegorzowi tj wlasciciel hamleta na zapoznanie sie z pysią no nic dodac nic ując !!!

Najblizsze schronisko to rybnik

wątek : http://www.dogomania.pl/threads/199048-Urodzi%C5%82a-i-wylecia%C5%82a-na-bruk-ruda-sunia-w-typie-staffika-SZUKA-NAJWSPANIALSZEGO-DOMU

wklejajcie gdzie się da ... proszę !!

Posted

Gapciolek :loveu: [url]http://images8.fotosik.pl/2252/47a229c2c17443bd.jpg[/url]

Alu, nie znasz kogoś z okolic:[B] Muszyny[/B], Krynicy, Nowego Sącza? :modla: na wizytę :modla: