Iv_ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja'] :hand: już rybniczanka :grins: Szybko się przeflancowujesz :roll: :evil_lol: :cool3: :eviltong: ;) Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja']:hand: witaj i wracaj już ;) Warszawa bezpieczna , wróciłam na Śląsk :lol::lol::lol: Bezpieczna była do wczoraj :evil_lol: Jak nas obu w niej nie było ;-) Wróciłam, jestem i najpóźniej jutro ruszamy dalej Quote
Tengusia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 tak se po cichu chodze i patrze i czekam i patrze a tu dalej nic :mad: urlopowac sie do stolicy pojechalo i co 5 foteczek z wizytu u Asiaczek niby ma nam starczyc :mad: ty tam patrz jako żabulec nawet 150 potrafi wycisnac na autostradzie (co z tego ze prawie leci w powietrzu kazda czesc w inna strone :roflt: ) wiec szybciutko sie moge u ciebie zjawic i osobiscie zazadac foto relacji :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] słuszne spostrzeżenie :)[/FONT] babcia zna swoje wnuczęta no i na ludziach :roll: też się zna ;) [quote name='sabinka40']:lol::eviltong:Aluś ale masz fajową rodzinkę!!! Nie dziwota że wracać nie chciałaś, ale już jesteś to teraz musimy się spotkać i pogadać przy ognisku:lol: no przecie , że Rodzinka fajowa :cool2: Zamów pogodę i robimy ognisko ;) [quote name='Iv_']Szybko się przeflancowujesz :roll: :evil_lol: :cool3: :eviltong: ;) oj nie ...nadal mi tęskno za miejscówka w Pracach Dużych ... [quote name='Gioco']Bezpieczna była do wczoraj :evil_lol: Jak nas obu w niej nie było ;-) Wróciłam, jestem i najpóźniej jutro ruszamy dalej :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']tak se po cichu chodze i patrze i czekam i patrze a tu dalej nic :mad: urlopowac sie do stolicy pojechalo i co 5 foteczek z wizytu u Asiaczek niby ma nam starczyc :mad: ty tam patrz jako żabulec nawet 150 potrafi wycisnac na autostradzie (co z tego ze prawie leci w powietrzu kazda czesc w inna strone :roflt: ) wiec szybciutko sie moge u ciebie zjawic i osobiscie zazadac foto relacji :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo fot nie ma :grins: nie było czasu , nie było ochoty .... zresztą My nie potrafimy takich zaje2bistych fot robić jak się należy ;) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 U nas dzisiaj jungla. Idę zaraz spotkac się z ta junglą twarzą w twarz - psiowe spacerosy wzywają:) Pzdr. Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Angi']witamy w deszczową i burzową pogodę :) witam w pogodne popołudnie :) [quote name='Asiaczek']U nas dzisiaj jungla. Idę zaraz spotkac się z ta junglą twarzą w twarz - psiowe spacerosy wzywają:) Pzdr. mój TZ ma urlop i póki co dzielnie mnie wyręcza w spacerkach ;) Quote
dbsst Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 o bosh wchodzę a tu sciskanie jak nie z Vectrą to z TYM CO MNIE NIE KOCHA!!! idę stąd serce me płacze dusza ma smarcze................. Quote
dbsst Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Matusz a Ty teraz mieszkasz w wawie o matko jak mnie długo nie było jak ja malo wiem jakie mnie plotki omijają idę Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='dbsst']o bosh wchodzę a tu sciskanie jak nie z Vectrą to z TYM CO MNIE NIE KOCHA!!! idę stąd serce me płacze dusza ma smarcze................. nie smarczaj ...tylko odpowiedz dlaczemu U WAS NIKT nie robił FOT :shock: [quote name='dbsst']Matusz a Ty teraz mieszkasz w wawie o matko jak mnie długo nie było jak ja malo wiem jakie mnie plotki omijają idę szykuje się do przeprowadzki ...więc będziesz miała okazję zapewne spotkać i Cię pokocha ;)...w końcu przyrodnia Babcia jesteś :lol: jako Moja Sis Xero ;) Quote
Tengusia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Alicja'] no bo fot nie ma :grins: nie było czasu , nie było ochoty .... zresztą My nie potrafimy takich zaje2bistych fot robić jak się należy ;) skoro nie ma to ide bo ilez mozna czekac :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Tengusia']skoro nie ma to ide bo ilez mozna czekac :diabloti::evil_lol::eviltong: zrobiłam kilka Ozzulkowi w Brennicy we wtorek :) Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jakie to słodkie. :) http://images8.fotosik.pl/2349/7eeefff95c1e654b.jpg Quote
Tengusia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Alicja'] zrobiłam kilka Ozzulkowi w Brennicy we wtorek :) no to nie pozostaje mi nic innego jak dalej czekac Quote
Alicja Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 ZAJRZYJCIE PROSZĘ !!! http://www.dogomania.pl/threads/211574-POM%C3%93%C5%BB-ZWIERZAKOM-ze-Schroniska-POTRZEBNE-LEKI Quote
Alicja Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='bianka19']jakie to słodkie. :) http://images8.fotosik.pl/2349/7eeefff95c1e654b.jpg [FONT=Arial]obiekty słodkie to i fota ;)[/FONT] [quote name='Tengusia']no to nie pozostaje mi nic innego jak dalej czekac [FONT=Arial]twa cierpliwość zostanie wynagrodzona :p[/FONT] Quote
Alicja Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [FONT=Arial]Górki Wielkie nad Brennicą , jakieś ptaszydło itd ...[/FONT] Quote
Alicja Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [FONT=Arial]Niebezpieczny Barszcz Sosnowskiego [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [FONT=Georgia]widziałam 'orła' dzień...do góry wzbił się niczym wiatr ;) ptaszydło zacne rozmiary miało chyba co? wygląda mi na jakiegoś łabąda :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]widziałam 'orła' dzień...do góry wzbił się niczym wiatr ;) ptaszydło zacne rozmiary miało chyba co? wygląda mi na jakiegoś łabąda :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:mad::mad:to nie łabąd :diabloti::evil_lol:...kołował nad nami ...chciał porwać Ozzulka :shock:[/FONT] Quote
Tengusia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 czy mi sie zdaje czy Ozzulkowi sie figurka poprawila :hmmmm: Quote
Recommended Posts