Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Gioco']Zaś ja mam ciepło, leciutki wiaterek i zero deszczu :-) I żadnego parostatku na horyzoncie :diabloti: [FONT=Arial]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/FONT] Quote
Gioco Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/FONT] Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie. W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie. W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p :modla: ......... u mnie 12 stopni i leje Quote
clockwork Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie. W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p[/QUOTE] o żesz... też tak chce.... czekam z utęsknieniem na letnie upały... chyba w tym roku już lipa... jesień jak na razie od samej wiosny ;/ Quote
anetta Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Gioco :mdleje: to skąd Tyś? u nas lało wczoraj prawie cały dzień, dziś juz nie, ale ziimno jak nie wiem wrrrrr Quote
Julia Wielogorska Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 witam witam w koncu sie tu znalazłam :multi: :multi: Ozzulek jest śliczny, taka krówka kofana :loveu: :loveu: Neonek tez kocha wode tylko to, az taki wariat, ze raz sie topil. bo on robi banki i zachłysna sie woda i biedny tonol. Boze co ja wtedy przezyłam. ale ja go wyciagnełam z wody. tylko buty sciagnełam i w ubraniu bo wariata plynelam :lol: Quote
tatankas Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Alicja']:modla: ......... u mnie 12 stopni i leje U mnie dziś to samo,a miało być tak fajnie w weekend-pogoda wszystko popsuła :( Quote
Julia Wielogorska Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='tatankas']U mnie dziś to samo,a miało być tak fajnie w weekend-pogoda wszystko popsuła :([/QUOTE] w katowicach ładnie. słoneczko swieci :cool1: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dzisiaj w W-wie dosyc chłodno. I przelotne deszcze. Na spacery z psami zakładam kurtkę i.... skarpetki do croc'sów:) Pzdr. Quote
ice_t Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 a u mnie zimno jak nie wiem co ale co się dziwić jak w górach spadl snieg :( Quote
Gioco Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 :ekmm: Żeby nikogo nie drażnić nie będę wypowiadać się w temacie pogody :megagrin: Quote
Alicja Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='clockwork']o żesz... też tak chce.... czekam z utęsknieniem na letnie upały... chyba w tym roku już lipa... jesień jak na razie od samej wiosny ;/ mogłaś posłać Grosię do Warszawki a pojechać z Gioco , pilnowałabyś Smerfy ;) [quote name='anetta']Gioco :mdleje: to skąd Tyś? u nas lało wczoraj prawie cały dzień, dziś juz nie, ale ziimno jak nie wiem wrrrrr to tak jak u nas :grins: [quote name='Julia Wielogorska']witam witam w koncu sie tu znalazłam :multi: :multi: Ozzulek jest śliczny, taka krówka kofana :loveu: :loveu: Neonek tez kocha wode tylko to, az taki wariat, ze raz sie topil. bo on robi banki i zachłysna sie woda i biedny tonol. Boze co ja wtedy przezyłam. ale ja go wyciagnełam z wody. tylko buty sciagnełam i w ubraniu bo wariata plynelam :lol: witamy i zapraszamy częściej :multi: [quote name='tatankas']U mnie dziś to samo,a miało być tak fajnie w weekend-pogoda wszystko popsuła :( bo to standard w obecnych czasach [quote name='Julia Wielogorska']w katowicach ładnie. słoneczko swieci :cool1: u nas w dzień nie padało ale jak słonko zaszło było zimno [quote name='Asiaczek']Dzisiaj w W-wie dosyc chłodno. I przelotne deszcze. Na spacery z psami zakładam kurtkę i.... skarpetki do croc'sów:) Pzdr. ja już od 2 dni ubieram pełne butki :shake: [quote name='ice_t']a u mnie zimno jak nie wiem co ale co się dziwić jak w górach spadl snieg :( :evil_lol:moja dyrektorka jest w Zakopcu :roflt: [quote name='Gioco']:ekmm: Żeby nikogo nie drażnić nie będę wypowiadać się w temacie pogody :megagrin: :mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 było w czerwcu zaćmienie księżyca ... troszkę próbowałam porobić fot ..... statyw mam :roll: ....w szafie :grins: Quote
Alicja Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków[/FONT] [FONT=Arial] http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i [/FONT] sie zacytuje :) Quote
jonQuilla Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [FONT=Georgia]co Was tak zaćmiło? ;) mi kumpel przypomniał jak już było po wszystkim a była wtedy taka piękna bezchmurna noc :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co Was tak zaćmiło? ;) mi kumpel przypomniał jak już było po wszystkim a była wtedy taka piękna bezchmurna noc :mad:[/FONT] fajnie wtedy zaćmiło :) ...najlepsze było jak siedziałam z aparatem wsparta o plecy TZta i nie mógł się ruszać tzn nawet oberwał jak oddychał ..w końcu przypomniało mi sie że statyw stoi w szafie :lol::lol: Quote
jonQuilla Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Alicja'] fajnie wtedy zaćmiło :) ...najlepsze było jak siedziałam z aparatem wsparta o plecy TZta i nie mógł się ruszać tzn nawet oberwał jak oddychał ..w końcu przypomniało mi sie że statyw stoi w szafie :lol::lol: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co za poświęcenie ze strony Pana Ce. ja kiedyś za statyw używałam balustrady balkonu ... statyw mam w domu ale do nikona i nawet nie sprawdzałam czy dałoby jakoś podpiąć pod to moje maleństwo[/FONT] Quote
Alicja Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co za poświęcenie ze strony Pana Ce. ja kiedyś za statyw używałam balustrady balkonu ... statyw mam w domu ale do nikona i nawet nie sprawdzałam czy dałoby jakoś podpiąć pod to moje maleństwo[/FONT] bo On Mnie koffa :grins: a statyw powinien pasować ;) Quote
fioneczka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 zaćmokany sięzyc :p http://images8.fotosik.pl/2241/841859db6b20f8f2.jpg dobry z Ciebie statyw Aluś :diabloti: i ofnę bo mi Ala pozwoliła [quote name='Alicja']wrzućta i do nas [quote name='fioneczka']Azyr to młodziutki psiak którego właściciel oddał do schroniska http://www.dogomania.pl/threads/210291-Azyr-młody-sliczny-amstaff-oddany-do-schronu-przez-właściciela-potrzebne-deklaracje! jeśli zbiorę jeszcze ok 105 zł stałch deklaracji chłopczyk pojedzie do DT do Mirka, szkoleniowca z Bolesławca http://www.psieszkolenie.pl/ może ktoś mógłby wspomóc chłopaczka :oops: psiak jest obecnie przeraźliwie chudy ... trzeba będzie zabrać go do weta, zrobić badanie krwi... być może leczyć do szczęścia brakuje mu tylko a właściwie to aż 105 zł Quote
jonQuilla Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Alicja']bo On Mnie koffa :grins: a statyw powinien pasować ;) [FONT=Georgia]przeszukałam całe mieszkanie i nie znalazłam żeby sprawdzić....kuzyn musiał zabrać do siebie :roll:[/FONT] Quote
sabinka40 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 :loveu::loveu::loveu:Dla Ozzulka od Sabinki:loveu: Quote
Gioco Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='anetta']Gioco :mdleje: to skąd Tyś? Wedle meldunku stałego ze Warszawy ale chwilowo przebywam na zachodzie - leczyć siebie, trochę też dzieci własne pointegrować i poćwiczyć tęsknotę za moją czterołapną bandą wybyłam ;-) [quote name='Alicja']mogłaś posłać Grosię do Warszawki a pojechać z Gioco , pilnowałabyś Smerfy ;) Popieram :evil_lol: [quote name='Alicja']:mad::evil_lol: :megagrin::megagrin: Quote
ice_t Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Alicja'] :evil_lol:moja dyrektorka jest w Zakopcu :roflt: no to ma fajne wakacje :) Quote
Recommended Posts