Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco']Zaś ja mam ciepło, leciutki wiaterek i zero deszczu :-)
I żadnego parostatku na horyzoncie :diabloti:

[FONT=Arial]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/FONT]
Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie.
W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p

Posted

[quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie.
W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p

:modla: ......... u mnie 12 stopni i leje

Posted

[quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie.
W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p[/QUOTE]

o żesz... też tak chce.... czekam z utęsknieniem na letnie upały... chyba w tym roku już lipa... jesień jak na razie od samej wiosny ;/

Posted

witam witam w koncu sie tu znalazłam :multi: :multi: Ozzulek jest śliczny, taka krówka kofana :loveu: :loveu:

Neonek tez kocha wode tylko to, az taki wariat, ze raz sie topil. bo on robi banki i zachłysna sie woda i biedny tonol. Boze co ja wtedy przezyłam. ale ja go wyciagnełam z wody. tylko buty sciagnełam i w ubraniu bo wariata plynelam :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:modla: ......... u mnie 12 stopni i leje

U mnie dziś to samo,a miało być tak fajnie w weekend-pogoda wszystko popsuła :(

Posted

[quote name='clockwork']o żesz... też tak chce.... czekam z utęsknieniem na letnie upały... chyba w tym roku już lipa... jesień jak na razie od samej wiosny ;/

mogłaś posłać Grosię do Warszawki a pojechać z Gioco , pilnowałabyś Smerfy ;)

[quote name='anetta']Gioco :mdleje: to skąd Tyś?

u nas lało wczoraj prawie cały dzień, dziś juz nie, ale ziimno jak nie wiem wrrrrr

to tak jak u nas :grins:

[quote name='Julia Wielogorska']witam witam w koncu sie tu znalazłam :multi: :multi: Ozzulek jest śliczny, taka krówka kofana :loveu: :loveu:

Neonek tez kocha wode tylko to, az taki wariat, ze raz sie topil. bo on robi banki i zachłysna sie woda i biedny tonol. Boze co ja wtedy przezyłam. ale ja go wyciagnełam z wody. tylko buty sciagnełam i w ubraniu bo wariata plynelam :lol:

witamy i zapraszamy częściej :multi:

[quote name='tatankas']U mnie dziś to samo,a miało być tak fajnie w weekend-pogoda wszystko popsuła :(

bo to standard w obecnych czasach

[quote name='Julia Wielogorska']w katowicach ładnie. słoneczko swieci :cool1:

u nas w dzień nie padało ale jak słonko zaszło było zimno

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj w W-wie dosyc chłodno. I przelotne deszcze.
Na spacery z psami zakładam kurtkę i.... skarpetki do croc'sów:)

Pzdr.

ja już od 2 dni ubieram pełne butki :shake:

[quote name='ice_t']a u mnie zimno jak nie wiem co ale co się dziwić jak w górach spadl snieg :(

:evil_lol:moja dyrektorka jest w Zakopcu :roflt:

[quote name='Gioco']:ekmm: Żeby nikogo nie drażnić nie będę wypowiadać się w temacie pogody :megagrin:

:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co Was tak zaćmiło? ;)
mi kumpel przypomniał jak już było po wszystkim a była wtedy taka piękna bezchmurna noc :mad:
[/FONT]

fajnie wtedy zaćmiło :) ...najlepsze było jak siedziałam z aparatem wsparta o plecy TZta i nie mógł się ruszać tzn nawet oberwał jak oddychał ..w końcu przypomniało mi sie że statyw stoi w szafie :lol::lol:

Posted

[quote name='Alicja']
fajnie wtedy zaćmiło :) ...najlepsze było jak siedziałam z aparatem wsparta o plecy TZta i nie mógł się ruszać tzn nawet oberwał jak oddychał ..w końcu przypomniało mi sie że statyw stoi w szafie :lol::lol:

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co za poświęcenie ze strony Pana Ce.
ja kiedyś za statyw używałam balustrady balkonu ... statyw mam w domu ale do nikona i nawet nie sprawdzałam czy dałoby jakoś podpiąć pod to moje maleństwo
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co za poświęcenie ze strony Pana Ce.
ja kiedyś za statyw używałam balustrady balkonu ... statyw mam w domu ale do nikona i nawet nie sprawdzałam czy dałoby jakoś podpiąć pod to moje maleństwo
[/FONT]

bo On Mnie koffa :grins:

a statyw powinien pasować ;)

Posted

zaćmokany sięzyc :p

http://images8.fotosik.pl/2241/841859db6b20f8f2.jpg

dobry z Ciebie statyw Aluś :diabloti:

i ofnę bo mi Ala pozwoliła

[quote name='Alicja']wrzućta i do nas

[quote name='fioneczka']Azyr

to młodziutki psiak którego właściciel oddał do schroniska

http://www.dogomania.pl/threads/210291-Azyr-młody-sliczny-amstaff-oddany-do-schronu-przez-właściciela-potrzebne-deklaracje!

jeśli zbiorę jeszcze ok 105 zł stałch deklaracji chłopczyk pojedzie do DT do Mirka, szkoleniowca z Bolesławca http://www.psieszkolenie.pl/

może ktoś mógłby wspomóc chłopaczka :oops:

psiak jest obecnie przeraźliwie chudy ... trzeba będzie zabrać go do weta, zrobić badanie krwi... być może leczyć

do szczęścia brakuje mu tylko a właściwie to aż 105 zł

Posted

[quote name='Alicja']bo On Mnie koffa :grins:

a statyw powinien pasować ;)

[FONT=Georgia]przeszukałam całe mieszkanie i nie znalazłam żeby sprawdzić....kuzyn musiał zabrać do siebie :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='anetta']Gioco :mdleje: to skąd Tyś?
Wedle meldunku stałego ze Warszawy ale chwilowo przebywam na zachodzie - leczyć siebie, trochę też dzieci własne pointegrować i poćwiczyć tęsknotę za moją czterołapną bandą wybyłam ;-)
[quote name='Alicja']mogłaś posłać Grosię do Warszawki a pojechać z Gioco , pilnowałabyś Smerfy ;)
Popieram :evil_lol:
[quote name='Alicja']:mad::evil_lol:
:megagrin::megagrin: